![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Zdravím všetkých nových užívateľov. Len premýšľam ... Me je vcelku paranoidné jsem věčně znepokojený počítačovej bezpečnosti a rád. Aj v súčasnosti beží (nainštalované) pomerne málo Anti-Malware programy. Patrí medzi ne avira AntiVir, AVG Free, AVG Anti-Spyware, Comodo Firewall Pro, hrozby Fire & Spyware Doctor (PC Tools). Tiež AVG Anti-rookit zdarma & Hi-jack tento (čo som spustiť a pozrieť sa zriedka.) Ide o beh & aktualizovať často, veľmi zriedka sa môžem zistiť niečo vážne nepriaznivá. Všeobecne platí, že Kdybych niekedy nájsť niečo je zvyčajne neškodný adware atď V podstate to, čo by som chcel vedieť, je, mám dost silne chránené? Je to, čo som dostal dostatočné? Ak nie, aké ďalšie kroky môžem podniknúť? (Napr. Anonymné surfovanie klient by ju poskytne väčšiu ochranu?) Som technicky zmýšľajúcich tak nedržia späť s žiadnu odpovedí. Poradenstvo veľa! Vďaka, LB. ![]() * Pozn budem mať žiadne problémy so systémom výkonu. alebo čistej prehliadania rýchlosti. Som s použitím high-end stroje a dost hrubé rúry. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Vitajte na fóre! Nemôžete byť nikdy 100% chránená, ale existuje niekoľko definates, ktoré si môžete vziať do úvahy, keď ďalej chrániť svoj počítač. Chtěl bych poradit s použitím adblockplus ak používate firefox. Ak používate iný prehliadač, zmeňte to firefox. Existujú metódy, ktoré v podstate rovnako ako IESpyAd reklamy viac ako 1000 webových stránok do svojho zoznamu zablokovaná, čo môže výrazne napomôcť blokace jeden nečakane nebezpečný stránkach. Môžete tiež zmeniť nastavenia zabezpečenia vo vašom prehliadači sa opýtať kedykoľvek budete chcieť spúšťať ActiveX obsah, ako to môžu byť rovnako smrteľná ako beh anonymný. Exe. Niekoľko programov bych zvážiť inštaláciu by ad-aware, Spybot Search a zničiť, spywareblaster a možná CCleaner. Na konci dňa, je najlepšie a najhoršie bezpečnostná hrozba užívateľa - pokiaľ sú veľmi opatrní na to, čo a kedy budete prechádzať, spolu s pridanými zabezpečenia, ako ste si bude všeobecne bezpečné.
|
| |||
| |||
| Nazdraví Gaz. (Už používam Firefox) Som skutočne mal Ad-Aware za chvíli hneď, zabudli zmieniť. Som zobrať vašu radu a prevzali ďalších utilít ste spomenuli, sa zdajú byť zdravé. Nezistila žiadne infekcie, ktoré som nevidela, nie ako doteraz, ale je dobré vedieť, som tu bohaté a komplexné Arsenal anti-malware utility na mojom odstránenie. [Cryptology je moja silná stránka, tak viem, rovnako ako väčšina, že môžete byť nikdy 100% bezpečný!] Mimochodom, Díky moc za radu & odporúčania. ![]() LB. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| lol aj stačí použiť kaspersky