мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Вирус, Спыуаре и безбедност

Register

Заштита нивоу? Адекватна?

Reply

Тхреад Тоолс
Old 24. Нов 2007, 17:09
Мембер Гроуп

Default Заштита нивоу? Адекватна?

Поздрав свима, нови корисник.

Једноставно питате ...

Мени се јако параноидног сам вечито забринут над компјутерску безбедност те воли.

Ја тренутно покренути (имати инсталиран) доста против штетних садржаја програма.

Они укључују Авира АнтиВир, АВГ Фрее, АВГ Анти-Спыуаре, ЦОМОДО Фиреуалл Про, претња Фире & Спыуаре Доктор (ПЦ Тоолс). Такође АВГ Анти-роокит фрее јацк & Хи-ова (које могу покренути и разгледајте ретко.)

То су трчање и модернизирати често, врло ретко се могу открити ништа озбиљно неповољан. Углавном, ако сам икада наћи ништа то обично безазленог Адуаре и сл

Углавном оно што бих желео је да зна, јако сам довољно заштићени? Је оно што сам добио довољан?

Ако не, што даљи кораци могу предузети? (Нпр Анонимно сурфовање клијента, то ће дати више заштити?)

И'м технички истомишљеника па не држите леђа са било одговора.

Савети много поштовати! Клицање, ЛБ.

* НБ ћу нема проблема са системом перф. нет или прегледања брзину. Им 'помоћу високе крај машине и прилично дебелу цев.
Old 25. Нов 2007, 05:29
Донаторска Група

Добродошли на форумима!

Ви никада не може бити 100% заштићена, али постоји неколико дефинатес које можете узети у обзир приликом даљег заштити ваш рачунар.

Ја бих саветовати помоћу адблоцкплус ако користите Фирефокс. Ако користите други прегледач, промену Фирефокс.

Постоје методе које у основи као ИЕСпыАд огласе преко 1000 веб локације на своју листу блокиран, што може увелико помоћи блокирањем једног неочекивано злонамерних веб-странице. Такође можете променити ваше безбедносне поставке у прегледачу питати све вас који желите покренути АцтивеКс садржаја, као што ти може бити једнако као смртоносне приказују као анонимни. Ексе.

Неколико програма Хтјела би се размислити о инсталацији Ад-Ауаре, Спыбот тражи и уништи, спыуаребластер, а можда ЦЦлеанер.

На крају дана, најбоље и најгоре је претња безбедности корисника - ако су врло пажљиви шта и где се прегледају, уз додато безбедности као што сте, од вас ће бити сигурна.

Мы Сыстем: = /

Процесор (и):
АМД 64кс2 6000 +
Матичне плоче:
Асус М2Н32 сли Делуксе УИФИ
РАМ меморија:
Гусар КСМС2 ДДР800 ЦЛ4 2048МБ
Графичка картица (е):
БФГ 8800ГТС 320МБ ОЦ2
Соунд Цард:
Онбоард
Тврди диск (и):
2кс36гб РАИД0 / 200ГБ / 500ГБ
Оптички погон (е):
ЦДРУ + ДВД-РУ [дуал лаыер]
Цасе / псу:
ЦМ Стацкер832 / Силверстоне ДА750
Хлађење:
Залман ЦНПС9700НТ
Нетуорк / Интернет:
дуал Гигабит / кабловски 20мб
Монитор (е):
19 "ХаннсГ
Оперативни систем (е):
КСП Про 32бит
Old 25. Нов 2007, 06:35
Мембер Гроуп

Живели Газ.

(Ја већ користим Фирефокс)

Ја сам заправо имала Ад-Ауаре у неко време сада, је заборавио то споменути.

Иве 'узети ваше савете и осталих комуналних услуга преузели сте рекли, они чинити се звук.

Није пронађена ниједна инфецтионс да нисам види као пре, ипак своју 'добар за кноткле сам добио обилан и свеобухватне Арсенал против злонамерних програма на мом комуналије на располагању.

[Криптологија је мој форте па знам као и већина да се никада не може бити 100% сигуран!]

Иначе, Пуно хвала за савете и препоруке.

ЛБ.
Old 25. Нов 2007, 11:23
Донаторска Група

лол ја праведан коришћење касперски

Мы Сыстем: Цеуы је чудо мацине

Процесор (и):
Интел Цоре 2 Куад к6600@3.2Гхз
Матичне плоче:
Асус п5к заварати
РАМ меморија:
4 чезе оцз 1066мхз сли
Графичка картица (е):
НВИДИА евга 8800 ултра ко
Соунд Цард:
онбоард
Тврди диск (и):
750 чезе СЕАГАТЕ, 32мег цацхе
Оптички погон (е):
3 Асус ДВД писцима, лигхтсцрибе
Цасе / псу:
армоурсуите-лиан ли пц-п60
Хлађење:
туник торањ
Нетуорк / Интернет:
дуал Гигабит ЛАН портови
Монитор (е):
24 "Делл 2408уфп
Оперативни систем (е):
уинфаил видик 64 | Убунту / АРЦХ Линукс
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц