![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Поздрав свима, нови корисник. Једноставно питате ... Мени се јако параноидног сам вечито забринут над компјутерску безбедност те воли. Ја тренутно покренути (имати инсталиран) доста против штетних садржаја програма. Они укључују Авира АнтиВир, АВГ Фрее, АВГ Анти-Спыуаре, ЦОМОДО Фиреуалл Про, претња Фире & Спыуаре Доктор (ПЦ Тоолс). Такође АВГ Анти-роокит фрее јацк & Хи-ова (које могу покренути и разгледајте ретко.) То су трчање и модернизирати често, врло ретко се могу открити ништа озбиљно неповољан. Углавном, ако сам икада наћи ништа то обично безазленог Адуаре и сл Углавном оно што бих желео је да зна, јако сам довољно заштићени? Је оно што сам добио довољан? Ако не, што даљи кораци могу предузети? (Нпр Анонимно сурфовање клијента, то ће дати више заштити?) И'м технички истомишљеника па не држите леђа са било одговора. Савети много поштовати! Клицање, ЛБ. ![]() * НБ ћу нема проблема са системом перф. нет или прегледања брзину. Им 'помоћу високе крај машине и прилично дебелу цев. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Добродошли на форумима! Ви никада не може бити 100% заштићена, али постоји неколико дефинатес које можете узети у обзир приликом даљег заштити ваш рачунар. Ја бих саветовати помоћу адблоцкплус ако користите Фирефокс. Ако користите други прегледач, промену Фирефокс. Постоје методе које у основи као ИЕСпыАд огласе преко 1000 веб локације на своју листу блокиран, што може увелико помоћи блокирањем једног неочекивано злонамерних веб-странице. Такође можете променити ваше безбедносне поставке у прегледачу питати све вас који желите покренути АцтивеКс садржаја, као што ти може бити једнако као смртоносне приказују као анонимни. Ексе. Неколико програма Хтјела би се размислити о инсталацији Ад-Ауаре, Спыбот тражи и уништи, спыуаребластер, а можда ЦЦлеанер. На крају дана, најбоље и најгоре је претња безбедности корисника - ако су врло пажљиви шта и где се прегледају, уз додато безбедности као што сте, од вас ће бити сигурна.
|
| |||
| |||
| Живели Газ. (Ја већ користим Фирефокс) Ја сам заправо имала Ад-Ауаре у неко време сада, је заборавио то споменути. Иве 'узети ваше савете и осталих комуналних услуга преузели сте рекли, они чинити се звук. Није пронађена ниједна инфецтионс да нисам види као пре, ипак своју 'добар за кноткле сам добио обилан и свеобухватне Арсенал против злонамерних програма на мом комуналије на располагању. [Криптологија је мој форте па знам као и већина да се никада не може бити 100% сигуран!] Иначе, Пуно хвала за савете и препоруке. ![]() ЛБ. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| лол ја праведан коришћење касперски