![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba tüm yeni kullanıcı. Sadece merak ... Ben oldukça Ben sonsuza dek bilgisayar güvenliği ve sever üzerinde endişe ediyorum paranoyak olma. Şu anda () epeyce mücadele yüklediyseniz-kötü amaçlı yazılım programları çalıştırın. Bu Avira AntiVir, AVG Free, AVG Anti-Spyware içeren, Comodo Firewall Pro Tehdit Yangın ve Spyware Doctor (PC Tools). Ayrıca AVG Anti-rookit ücretsiz & Hi-this (which I çalıştırın ve seyrek bir göz jakı.) Bu çalışır ve sık sık güncelleme; çok nadiren Ben ciddiye uğursuz şey tespit ediyorum. Genel olarak, şimdiye kadar genelde zararsız Adware vs şey bulmak Temel olarak biliyorum ne isterseniz, ben çok yeterli korunur? Ne var yeterli mi? Eğer değilse, daha fazla adım ne alabilir? (Örnek Anonim sörf müşteri, daha fazla koruma sağlar?) Ben teknik olarak çok geri birisi yanıt ile tutmayın düşünceli oldum. Tavsiye kadar takdir! Cheers, LB. ![]() * Not Ben sistemi Performans ile sorunları vardır. net veya tarama hızı. Bir üst uç makine ve oldukça yağ boru kullanıyorum. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Welcome to the forum için! 100% korunan, ancak hiçbir zaman sizi dikkate alabilir ve birkaç definates zaman daha da PC koruyorsun. Eğer Firefox kullanıyorsanız Ben adblockplus kullanarak öneririm. Eğer farklı bir tarayıcı, Firefox değiştirmek için kullanın. İşte IESpyAd gibi yöntemlerden hangi temelde reklamları hangi büyük bir beklenmedik şekilde kötü amaçlı web sitesi engelleme yardım alabilirsiniz bloke listesi üzerine 1000 web sitesi. Ayrıca tarayıcınızdaki her activeX içerik çalıştırmak istiyorsanız sorabilirsiniz, güvenlik ayarlarını değiştirmek bu eşit olarak anonim bir çalışan olarak ölümcül olabilir. Exe gibi. Ben Ad-Aware, Spybot Search and, spywareblaster yok olacağını kurmayı düşünün bir kaç programları ve belki CCleaner. Günün sonunda ve en kötü güvenlik tehdidi en kullanıcı - Eğer çok neyi nereye yanı sıra sizin gibi ek güvenlik ile, genellikle güvenli olacaktır taramak konusunda dikkatli vardır.
|
| |||
| |||
| Şerefe Gaz. (Zaten) Firefox kullanıyorsanız Aslında, söz unuttum Ad-Aware bir süre için şimdi elde ettik. Ben tavsiye aldım ve indirilen Bahsettiğiniz diğer araçlar, bu ses gibisin. Herhangi bir enfeksiyon ben önce olarak henüz görmedik bulundu, ama bu benim gösteren anti bir bol ve kapsamlı Arsenal-kötü amaçlı yazılım programları var bilmek güzel. Ben de bu% 100 güvenli olamaz en olarak biliyorum [Kriptoloji benim güçlü olduğunu!] Tavsiye ve öneriler için Neyse, çok teşekkür ederiz. ![]() LB. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| lol I just kasperski kullanmak
|
| Bookmarks |