менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки

Register

Ступінь захисту? Адекватними?

Reply

Різьба Інструменти
Old 24 грудня 2007, 17:09
Член групи

Default Ступінь захисту? Адекватними?

Привіт всім, нових користувачів.

Просто цікаво ...

Я, будучи досить параноїдального я вічної стурбовані безпекою комп'ютера і любить.

Я в даний час запуску (установки) дуже мало по боротьбі з шкідливим програмам.

До них відносяться Avira AntiVir, AVG Free, AVG Anti-Spyware, Comodo Firewall Pro, загрози Fire & Spyware Doctor (PC Tools). Крім того, AVG Anti-rookit вільний & Привіт-Jack цього (що я біжу і поглянути нечасто.)

Вони запускаються & поновлення часто, дуже рідко можна знайти що-небудь серйозно несприятливий. Як правило, якщо я коли-небудь знайти все, що він зазвичай нешкідливі рекламне т.д.

Основному те, що я хотів би знати, я сильно охоронювані Досить? Хіба те, що я отримав досить?

Якщо ні, то які подальші кроки можна почати? (Наприклад, анонімний серфінг клієнту, чи буде це забезпечує вищий рівень захисту?)

Я технічному однодумців, тому не стримують будь-які відповіді.

Консультації високу оцінку! Cheers, LB.

* NB я буду мати ніяких проблем із системою рад. або чистої швидкості перегляду. Я користуюся машиною високого кінця і досить жиру труб.
Old 25 грудня 2007, 05:29
Донор групи

Ласкаво просимо на форум!

Ви ніколи не можете бути на 100% захист, але є кілька definates яких ви можете взяти до уваги під час подальшого захисту вашого ПК.

Я б порадив використовувати AdBlockPlus Якщо ви використовуєте Firefox. Якщо ви використовуєте інший браузер, змін в Firefox.

Існують методи, як IESpyAd, які в основному рекламу більше 1000 веб-сайтів до списку заблокованих, які можуть значно допомогти блокує шкідливі Несподівано на сайті. Ви також можете змінити налаштування безпеки в браузері, щоб просити вас кожен раз ви хочете запустити ActiveX зміст, оскільки вони можуть бути настільки ж смертоносні, як працює анонімно. EXE.

Кількох програмах я хотів би розглянути можливість впровадження буде Ad-Aware, Spybot знайти і знищити, SpywareBlaster, і, можливо, CCleaner.

Врешті-решт, кращі і гірші є загрозою безпеки користувачів - якщо ви дуже обережні, що і де ви переглядаєте, поряд з додаткової безпеки, як у вас, ви будете, як правило, безпечні.

Моя система: = /

Процесор (и):
AMD 64X2 6000 +
Материнська плата:
Asus M2N32 SLI Deluxe WiFi
ОЗУ:
Corsair XMS2 DDR800 CL4 2048MB
Графічна карта (и):
BFG 8800GTS 320MB ОС2
Звукова карта:
Бортові
Жорсткий диск (и):
2x36gb RAID0 / 200GB / 500GB
Оптичний привід (и):
CDRW + DVD-RW [Dual Layer]
Діло / PSU:
CM Stacker832 / Silverstone DA750
Охолодження:
Залман CNPS9700NT
Мережі / Інтернет:
Dual Gigabit / 20MB Кабельні
Монітор (и):
19 "HannsG
Операційна система (и):
XP Pro 32Bit
Old 25 грудня 2007, 06:35
Член групи

Cheers Gaz.

(Я вже використовую Firefox)

Я насправді був Ad-aware в якийсь час зараз, забув згадати.

Я взяв ваш рада і завантажили інші утиліти ви згадали, вони, здається звук.

Не знайшли інфекції, що я не бачив, як до, ще, але це добре відомо, що я отримав багато, і всеосяжний Арсенал Anti-Malware комунальні послуги в моєму розпорядженні.

[Криптология мій Форт тому я знаю, як і більшість, що ви ніколи не можете бути на 100% безпека!]

В усякому разі, спасибо за совет & рекомендацій.

LB.
Old 25 грудня 2007, 11:23
Донор групи

LOL я просто використовувати Касперського

Моя система: Wonder's машинного Cewy

Процесор (и):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Материнська плата:
ASUS P5Q Deluxe
ОЗУ:
4 концерту OCZ 1066MHz SLI
Графічна карта (и):
EVGA NVIDIA 8800 Ultra KO
Звукова карта:
бортові
Жорсткий диск (и):
750 концерту Seagate, 32meg кеш
Оптичний привід (и):
3 ASUS DVD письменники, LightScribe
Діло / PSU:
Lian-Li armoursuite PC-P60
Охолодження:
Tuniq Tower
Мережі / Інтернет:
Dual Gigabit LAN портів
Монітор (и):
24 "Dell 2408WFP
Операційна система (и):
winfail Vista 64 | Ubuntu / Arch Linux
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.