![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт всім, нових користувачів. Просто цікаво ... Я, будучи досить параноїдального я вічної стурбовані безпекою комп'ютера і любить. Я в даний час запуску (установки) дуже мало по боротьбі з шкідливим програмам. До них відносяться Avira AntiVir, AVG Free, AVG Anti-Spyware, Comodo Firewall Pro, загрози Fire & Spyware Doctor (PC Tools). Крім того, AVG Anti-rookit вільний & Привіт-Jack цього (що я біжу і поглянути нечасто.) Вони запускаються & поновлення часто, дуже рідко можна знайти що-небудь серйозно несприятливий. Як правило, якщо я коли-небудь знайти все, що він зазвичай нешкідливі рекламне т.д. Основному те, що я хотів би знати, я сильно охоронювані Досить? Хіба те, що я отримав досить? Якщо ні, то які подальші кроки можна почати? (Наприклад, анонімний серфінг клієнту, чи буде це забезпечує вищий рівень захисту?) Я технічному однодумців, тому не стримують будь-які відповіді. Консультації високу оцінку! Cheers, LB. ![]() * NB я буду мати ніяких проблем із системою рад. або чистої швидкості перегляду. Я користуюся машиною високого кінця і досить жиру труб. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ласкаво просимо на форум! Ви ніколи не можете бути на 100% захист, але є кілька definates яких ви можете взяти до уваги під час подальшого захисту вашого ПК. Я б порадив використовувати AdBlockPlus Якщо ви використовуєте Firefox. Якщо ви використовуєте інший браузер, змін в Firefox. Існують методи, як IESpyAd, які в основному рекламу більше 1000 веб-сайтів до списку заблокованих, які можуть значно допомогти блокує шкідливі Несподівано на сайті. Ви також можете змінити налаштування безпеки в браузері, щоб просити вас кожен раз ви хочете запустити ActiveX зміст, оскільки вони можуть бути настільки ж смертоносні, як працює анонімно. EXE. Кількох програмах я хотів би розглянути можливість впровадження буде Ad-Aware, Spybot знайти і знищити, SpywareBlaster, і, можливо, CCleaner. Врешті-решт, кращі і гірші є загрозою безпеки користувачів - якщо ви дуже обережні, що і де ви переглядаєте, поряд з додаткової безпеки, як у вас, ви будете, як правило, безпечні.
|
| |||
| |||
| Cheers Gaz. (Я вже використовую Firefox) Я насправді був Ad-aware в якийсь час зараз, забув згадати. Я взяв ваш рада і завантажили інші утиліти ви згадали, вони, здається звук. Не знайшли інфекції, що я не бачив, як до, ще, але це добре відомо, що я отримав багато, і всеосяжний Арсенал Anti-Malware комунальні послуги в моєму розпорядженні. [Криптология мій Форт тому я знаю, як і більшість, що ви ніколи не можете бути на 100% безпека!] В усякому разі, спасибо за совет & рекомендацій. ![]() LB. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| LOL я просто використовувати Касперського