по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Вирус, шпионски софтуер & Сигурност

Register

Re: C: \ Program Files \ общи файлове \ dllhost.exe infrected с Win32/Hupigon.MN Троян

Reply

Нишка Инструменти
Old 21-ви ноември 2007, 12:35
Новите държави Група

Здравейте аз като че ли имат същия проблем Re: C: \ Program Files \ общи файлове \ dllhost.exe infrected с Win32/Hupigon.MN Троян Бихте ли ми помогнали?
Old 21 ноември 2007, 12:40
Модератор Група

Преместен на нова нишка

Добре дошли в TCF. Ние ще трябва да видя HijackThis влезте да започнете. Моля, не забравяйте да видите Ръководство за прикрепване логове на пост Благодарности.

Изтеглям HijackThis на вашия работен плот.
Щракнете върху файла, който просто са изтеглили.
Кликнете върху "Инсталирайте"Бутон, за да инсталирате.
Той по подразбиране ще се инсталира в директорията -- C: \ Program Files \ Trend Микро \ HijackThis
Моля, не се променят по подразбиране инсталирате място.
При инсталиране, HijackThis трябва отворени за вас.

Следваща кликнете върху "Направи система, сканира и запишете регистрационния файл " бутон.
HijackThis ще сканира и след това влезте Ще се отвори в Notepad.
В горния ляв ъгъл на прозореца щракнете Notepad "Файл" > "Save As" име hijackthis и после го запишете на Desktop.
Моля, запазете дневника като текст (. тXT) Файл или. Дневник
Правя НЕ приложете MS-Word . DOC файлове, те няма да се разглежда!
В публикацията си, добавете влезте като Приложение.
* Не са Hijackthis определи още нещо. По-голямата част от това, което той констатира, ще бъдат безвредни или дори да се изисква.
** Не използвайте Анализира Този бутон. Той констатациите са опасни, ако неправилно изтълкувани.

Ръководство за прикрепване логове на пост

Old 21-ви ноември 2007, 14:05
Новите държави Група

Имам инсталиран отвличане това и тя казва, че работи, но аз имам арго да я видите
Old 21 ноември 2007, 14:14
Модератор Група

Дали HijackThis иконата на работния плот?

Ако е така двоен клик и изберете Направи система, сканира и запишете регистрационния файл

След като сканирането се извършва регистър ще се появяват в Notepad. Сложи това влезте в следващата публикация.

Или погледнете в C: \ Program Files \ Trend Микро \ HijackThis и там трябва да е текстов документ, който е вътре в дневника се нуждаем.

Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc