![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Hi I čini se da imaju isti problem Re: c: \ program files \ zajedničke datoteke \ dllhost.exe infrected s Win32/Hupigon.MN trojanskih mogao te ugoditi pomoć?
|
|
|
|||
|
|||
|
Preselila u novi thread
Dobrodošli na TCF. Moraćemo da vidite HijackThis log za početak sa. Molimo Vas da vidite Vodič za pridaje se prijavljuje na post Hvala. Preuzimanje HijackThis na radnu površinu. Dvaput kliknite na datoteku koju ste upravo preuzeli. Kliknite na "Instalacija"Button to install. To će po defaultu instalirati na katalog -- C: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis Molimo vas da ne promjenu zadane instalacije. Nakon instaliranja, HijackThis trebali otvoriti za vas. Sljedeći kliknite na "Da li je sustav skenirati i spremanje log file " gumb. HijackThis ce skenirati a zatim i prijava će se otvoriti u Notepad. U gornjem lijevom dijelu prozora kliknite na notepad "File" > "Save As" imenom hijackthis i onda ste na Desktop. Molimo, prijavite se spremiti kao tekst (. tXT) Ili datoteku. Log Učiniti NE pridaju MS-Word . DOC slika, one neće biti Pogledamo! U svoj post i dodajte se prijavite kao Prilog. * Nemate Hijackthis popraviti ništa još. Većina onoga što će se pronađe bezopasni ili čak obavezna. ** Ne koristite Analyse Ovaj gumb. To je opasno, ako se nalaze misinterpreted. Vodič za pridaje se prijavljuje na post |
|
|
|||
|
|||
|
imam instaliran kidnapovati ovaj i Internet kaže se prikazuju, ali imam licemjerje vidjeti
|
|
|
|||
|
|||
|
HijackThis je ikona na radnoj površini?
Ako je tako dvostruki klik i odaberite Da li je sustav skenirati i spremanje log datoteku Nakon što je učinio scan log će poskočiti u notepad. Stavite da se prijavite u sljedećem postu. Ili pogledajte u C: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis i tu bi trebao biti tekst dokumenta koji se nalazi u zapisnik mi treba. |