![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| היי, נראה לי יש את אותה בעיה Re: C: \ Program Files \ Common Files \ dllhost.exe infrected עם Win32/Hupigon.MN trojan האם אתה יכול לעזור? |
|
| |||
| |||
| הגיע פתיל חדש ברוכים הבאים ל TCF. אנחנו צריכים לראות HijackThis יומן מלכתחילה. אתה יכול להיות בטוח כדי לראות את מדריך מצרף את יומני פוסט תודה. להוריד HijackThis לשולחן העבודה שלך. לחץ לחיצה כפולה על הקובץ שהורד פשוט. לחץ על "התקן"על מנת להתקין. כברירת מחדל, זה יהיה כדי להתקין את הספרייה -- C: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis אנא אל תשנה את מיקום ההתקנה של ברירת המחדל. על פי התקן, HijackThis צריך לפתוח בשבילך. הבא לחץ על "האם מערכת סריקה ולשמור קובץ יומן " כפתור. HijackThis יסרוק ואז יומן רישום ייפתח בפנקס הרשימות. בחלק השמאלי העליון של החלון לחץ על פנקס רשימות "קובץ" > "שמירה בשם" שם זה hijackthis ולאחר מכן לשמור את זה שולחן עבודה. אנא שמור את היומן בתור טקסט (. Txt) או קובץ. התחבר לעשות לא לצרף את MS-Word . DOC קבצים, הם לא יהיו הסתכל! ב ההודעה שלך, הוסף את היומן כקובץ קובץ מצורף. * אין לך שום דבר עדיין Hijackthis לתקן. רוב מה שהוא ימצא יהיה מזיק או אפילו חובה. ** אין להשתמש Analyse לחצן זה. זה מסוכן, אם הממצאים הם misinterpreted. מדריך מצרף את יומני פוסט |
|
| |||
| |||
| אני התקנתי את זה וזה לחטוף אומר שהוא צריך להופיע, אך אני רואה זאת צביעות |
|
| |||
| |||
| האם HijackThis סמל על שולחן העבודה שלך? אם כן לחץ עליו פעמיים ובחר האם מערכת סריקה ולשמור קובץ יומן לאחר הסריקה נעשית יומן רישום יהיה pop up בפנקס הרשימות. תניח את רישום לכתוב את הבא. או לחפש ב C: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis ושם צריך להיות מסמך טקסט שם המהווה את יומן שאנחנו צריכים. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| עזרה עם הצורך Trojan.vundo.h (virtumonde) + יומן קבצי SS | Jasperbak nl | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 32 | 22 ינואר 2009 05:48 |
| הרוויחו 2000Pro יש 2 Program Files Directory | jensen1328 | מערכות ההפעלה Windows | 2 | 7 יוני 2008 12:05 |
| הפיכה. Mov (Quicktime) קבצים. אבי קבצים? | Kona1984hawaii | מולטימדיה רכיבי Codec | 9 | 3rd מרץ 2008 12:58 |
| C: \ Program Files \ Common Files \ dllhost.exe infrected עם Win32/Hupigon.MN trojan | Ancodi | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 13 | -17 נובמבר 2007 02:49 |
| Win32.Poison.k Trojan | casselle | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 7 | 22 אוקטובר 2007 01:28 |
| שרשרת כלים | |
| |