![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хи И чини се да имају исти проблем Ре: ц: \ програм филес \ заједничке датотеке \ дллхост.ексе инфрецтед са Уин32/Хупигон.МН тројанских могао те угодити помоћ? |
|
| |||
| |||
| Преселила у нови тхреад Добродошли на ТЦФ. Мораћемо да видите ХијацкТхис лог за почетак са. Молимо вас да видите Водич за придаје се пријављује на пост Хвала. Скидати ХијацкТхис на радну површину. Двапут кликните на датотеку коју сте управо преузели. Кликните на "Инсталација"Буттон то инсталл. То ће по дефаулту инсталирати на каталог -- Ц: \ Програм Филес \ Тренд Мицро \ ХијацкТхис Молимо вас да не промену подразумеване инсталације. Након инсталације, ХијацкТхис требало отворити за вас. Следећи кликните на "Да ли је систем скенирати и чување лог филе " дугме. ХијацкТхис це скенирати а затим и пријава ће се отворити у Нотепад. У горњем левом делу прозора кликните на нотепад "Филе" > "Саве Ас" именом хијацктхис и онда сте на Десктоп. Молимо, пријавите се сачувати као текст (. ТКСТ) Или датотеку. Лог Учинити НЕ придају МС-Уорд . ДОЦ слика, оне неће бити Погледамо! У свој пост и додајте се пријавите као Прилог. * Немате Хијацктхис поправити ништа још. Већина онога што ће се пронађе безопасни или чак обавезна. ** Не користите Аналысе Овај дугме. То је опасно, ако се налазе мисинтерпретед. Водич за придаје се пријављује на пост |
|
| |||
| |||
| имам инсталиран киднаповати овај и то каже се приказују, али имам лицемјерје видети |
|
| |||
| |||
| ХијацкТхис је икона на радној површини? Ако је тако двоструки клик и изаберите Да ли је систем скенирати и чување лог датотеку Након што је учинио Сцан лог ће поскочити у нотепад. Ставите да се пријавите у следећем посту. Или погледајте у Ц: \ Програм Филес \ Тренд Мицро \ ХијацкТхис и ту би требао бити текст документа који се налази у записник ми треба. |