![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Merhaba Ben de aynı sorun var gibi görünüyor Re: C: \ Program Files \ Common Files \ Win32/Hupigon.MN troyan ile infrected Dllhost.exe size yardım eder misiniz? |
|
| |||
| |||
| Yeni iplik taşındı Hoşgeldiniz TCF için. Bir HijackThis görmek gerekir ile başlamak için giriş yapın. Lütfen görmek emin olun Kılavuzu sonrası için günlükleri bağlama için Teşekkürler. Indirmek HijackThis masaüstünüze. Sadece indirdiğiniz dosyayı çift tıklayın. Tıklayın ve "Yükle"Düğmesini kurulabilir. Varsayılan Bu takdirde dizine yükleyin -- C: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis Lütfen varsayılan konuma yüklemek değişmez. Üzerine yüklerseniz, HijackThis için açık olmalıdır. Sonraki tıklayın "Bir sistem taraması yapın ve bir günlük dosyası kaydetmek " düğmesini tıklayın. HijackThis ve sonra bir günlük not defteri açılacaktır tarar. Ilk olarak not defteri penceresinin sol tıklayın "Dosya" > "Farklı kaydet" ismi hijackthis ve sonra da bunu kaydetmek Masaüstü. Lütfen bir metin olarak günlük kaydetmek (. Txt) Dosyası ya da giriş yapın. Yapmak NOT iliştirebilirsiniz MS-Word . DOC resimler, bunlar da baktım olacak! Gönderiniz, bir olarak giriş ekle Ek. * Hijackthis henüz herhangi bir düzeltme yok mu. Ne bulursa çoğu veya zararsız olabilir hatta gereklidir. ** Bu düğme Analyse kullanmayın. Eğer yanlış yorumlandığını Bu bulgular tehlikeli kazanmıştır. Kılavuzu sonrası için günlükleri bağlama için |
|
| |||
| |||
| Ben gasp yüklediyseniz bu ve buna çalışıyor ama i cant görmek var diyor |
|
| |||
| |||
| Masaüstünüzde üzerindeki HijackThis simgesi mi? Bu ve benzeri çift tıklayarak seçin Bir sistem taraması yapın ve bir günlük dosyası kaydedin Bir kez tarama Not Defteri'nde açılır bir giriş yapılır. Sonraki sonrası, log koy. Veya benzeri C: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis ve bir metin belgesi var olan ihtiyacımız günlüğüdür gerekir. |
![]() |
|
| Bookmarks |