![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| kako možeš reći iexployer.exe je virus? Imam dva prikazivati odmah i oni su oba pod mojim imenom ????? Bilo koji ideja, a? Thanks in advance, MPenney |
|
| |||
| |||
| Postavite HijackThis log. Preuzimanje TrendMicro HijackThis.exe (HJT) na radnoj površini.
|
|
| |||
| |||
| Ja vjerujem iexployer.exe je vezana uz program greška. |
|
| |||
| |||
| Jedan učinio otići nakon što sam zatvorio prozor dolje; IE7 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ako ste postavili HJT log EF može reći za sigurno.
| |||
| |||
| Je li u redu koristiti ir prethodnu verziju sam skinuti na zahtjev? U ovaj post: http://www.computer-juice.com/forums...t-virus-19708/ |
|
| |||
| |||
| A mnogo se toga dogodilo od tada. Trebam novi zapisnik. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Iexplore.exe virus? Please help! | tharp68 | Virus, Spyware i sigurnost | 8 | 7. siječanj 2009 16:33 |
| Mogući Iexplore.exe virus .... | sipper | Virus, Spyware i sigurnost | 7 | 3. prosinac 2008 22:23 |
| Iexplore.exe virus ponovo! | davejess00 | Virus, Spyware i sigurnost | 18 | 13. listopad 2008 10:16 |
| Iexplore.exe virus .... molim pomoć! | zm741 | Virus, Spyware i sigurnost | 29 | 24. Ruj 2008 21:57 |
| Iexplore.exe virus | kfarns00 | Virus, Spyware i sigurnost | 9 | 4. prosinac 2007 14:26 |
| Thread Tools | |
| |