![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hogyan lehet megmondani iexployer.exe egy vírus? Van két most futó, és ezek mind az én nevemben ????? Minden ötletet, ok? Thanks in advance, MPenney |
|
| |||
| |||
| Felad egy HijackThis log. Letöltés TrendMicro HijackThis.exe (HJT) az asztalra.
|
|
| |||
| |||
| Úgy gondolom, iexployer.exe van a kérelem hiba. |
|
| |||
| |||
| Az egyik nem megy el, miután bezárta az ablakot le, IE7 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ha a post HJT log EF lehet mondani, az biztos.
| |||
| |||
| Ir rendben van, hogy a korábbi verzió Letöltöttem az Ön kérésére? Ebben a post: http://www.computer-juice.com/forums...t-virus-19708/ |
|
| |||
| |||
| Sok minden történt azóta. Kell egy új napló. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Iexplore.exe vírus? Please Help! | tharp68 | Vírus, kémprogram és biztonság | 8 | 7. január 2009 16:33 |
| Lehetséges iexplore.exe vírus .... | sipper | Vírus, kémprogram és biztonság | 7 | 3. december 2008 22:23 |
| Iexplore.exe vírus újra! | davejess00 | Vírus, kémprogram és biztonság | 18 | 13. október 2008 10:16 |
| Iexplore.exe vírus .... kérem, segítsen! | zm741 | Vírus, kémprogram és biztonság | 29 | 24. Szeptember 2008 21:57 |
| Iexplore.exe vírus | kfarns00 | Vírus, kémprogram és biztonság | 9 | 4. december 2007 14:26 |
| Téma eszközök | |
| |