![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| како можеш рећи иексплоыер.ексе је вирус? Имам два приказују одмах и они су оба под мојим именом ????? Било који идеја, а? Тханкс ин адванце, МПеннеы |
|
| |||
| |||
| Поставите ХијацкТхис лог. Скидати ТрендМицро ХијацкТхис.ексе (ХЈТ) на радној површини.
|
|
| |||
| |||
| Ја верујем иексплоыер.ексе је везана уз програм грешка. |
|
| |||
| |||
| Један учинио отићи након што сам затворио прозор доле; ИЕ7 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ако сте поставили ХЈТ лог ЕФ може рећи за сигурно.
| |||
| |||
| Да ли је у реду користити ир претходну верзију сам скинути на захтев? У овај пост: хттп://ууу.цомпутер-јуице.цом/форумс...т-вирус-19708/ |
|
| |||
| |||
| А много се тога догодило од тада. Требам нови записник. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Иексплоре.ексе вирус? Плеасе хелп! | тхарп68 | Вирус, Спыуаре и безбедност | 8 | 7 јануар 2009 16:33 |
| Могући Иексплоре.ексе вирус .... | сиппер | Вирус, Спыуаре и безбедност | 7 | 3 децембар 2008 22:23 |
| Иексплоре.ексе вирус поново! | давејесс00 | Вирус, Спыуаре и безбедност | 18 | 13 октобар 2008 10:16 |
| Иексплоре.ексе вирус .... молим помоћ! | зм741 | Вирус, Спыуаре и безбедност | 29 | 24. сеп 2008 21:57 |
| Иексплоре.ексе вирус | кфарнс00 | Вирус, Спыуаре и безбедност | 9 | 4 децембар 2007 14:26 |
| Тхреад Тоолс | |
| |