![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Як ви можете сказати iexployer.exe таке вірус? У мене є два працює прямо зараз, і вони обидва під моїм ім'ям ????? Будь-яка ідея, S? Спасибо заранее, MPenney |
|
| |||
| |||
| Опублікувати журналу HijackThis. Завантаження TrendMicro HijackThis.exe (HJT) на робочому столі.
|
|
| |||
| |||
| Я вважаю, iexployer.exe пов'язана помилка програми. |
|
| |||
| |||
| Одна взагалі піти після того, як я закрив вікно вниз; IE7 |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Якщо ви розмістите свою HJT EF журнал можна з упевненістю сказати.
| |||
| |||
| Є ІК добре використовувати попередню версію я скачав на ваше прохання? У цій замітці: http://www.computer-juice.com/forums...t-virus-19708/ |
|
| |||
| |||
| Багато що відбулося з тих пір. Потрібен новий журнал. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Iexplore.exe вірус? Please HELP! | tharp68 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 8 | 7 січня 2009 16:33 |
| Можлива iexplore.exe вірус .... | sipper | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 7 | 3 грудня 2008 22:23 |
| Iexplore.exe вірус знову! | davejess00 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 18 | 13 жовтня 2008 10:16 |
| Iexplore.exe вірус .... будь ласка, допоможіть! | zm741 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 29 | 24 вересня 2008 21:57 |
| Iexplore.exe вірус | kfarns00 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 9 | 4 грудня 2007 14:26 |
| Різьба Інструменти | |
| |