![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi guys
Mam tylko przeniesiony ładunek plików z dysku, G i H G dysk przekształcony za pomocą okna z właściwości ekranu, potem poszedłem z powrotem do napędu G i znaleźć folder o nazwie Recykler, Więc co to jest ten folder na moim dysku po sformatowaniu jest? należy ponownie sformatować dysk G ponownie pq magia? lub niespodziewanie pojawia się na innym dysku lub jest to gen programie czy nie? Spybot i Ad-Aware dont wybrać coś się nie Spy Sweeper lub nortons należy po prostu zostawić tego folderu jak to jest? czy mogę mieć problem faceci? My System: redden137
|
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| ok dzięki więc nic się martwić o to wielu thx |
|
| |||
| |||
| Nie nic się martwić. Windows zarządza nimi, ale jest dobry do uruchamiania CCleaner codziennie do przyspieszenia procesu wzdłuż. |
|
| |||
| |||
| ok thx wiele będzie realizowany CCleaner nieco częściej następnie cheers swój diament |
![]() |
|
| Zakładki |