![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Merhaba çocuklar
Sadece sürücüsünden H ve biçimlendirildikten sürücü G G özelliklerini ekran windowsu kullanarak dosyaların bir yük taşındı, sonra geri sürücüye G gittim ve bir klasör geri dönüşüm çağrısında bulundu, Peki bu klasör benim sürücü üzerinde biçimlendirme sonra ne yapıyor? Ben tekrar gerekir format sürücü G tekrar pq büyüsü? ya da sihirli bir sürücü veya görünür bir haber programı veya değil mi? Spybot veya Ad-Aware dont almak herhangi bir şeyi ne casus süpürgesi veya nortons yapar olarak bu sadece bu klasör bırakmak gerekir? veya i bir sorun çocuklar var mı? Benim Sistemi: redden137
|
|
| |||
| |||
| |
|
| |||
| |||
| tamam teşekkürler Bunu hiçbir şey hakkında o zaman endişe etmenize çok THX |
|
| |||
| |||
| Hayır hiç endişe etmeyeceksiniz. Windows onları yöneten, ancak CCleaner çalıştırmak için günlük birlikte süreci hızlandırmak için iyi. |
|
| |||
| |||
| tamam çok THX daha sık sonra CCleaner biraz çalışır tezahürat için bir elmas |
![]() |
|
| Bookmarks |