![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi Evilfantasy ... it's me again ... Manau, kad virusas mano nešiojamas tai perdirbėjai virusas ir man nepavyksta pašalinti jį aš naudoju Norton Internet Security 2008, Avira, ir skaito dar nėra pašalintas. tai tiek apie mano C ir D diską. Please help Čia yra pagrobti Prisijungti Logfile Trend Micro HijackThis v2.0.2 Skaitymo išsaugotas 4:54:33 dėl 11/11/2008 Platforma: Windows Vista SP1 (WinNT 6.00.1905) MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6001.18000) Boot mode: Normal Veikia procesus: C: \ Windows \ system32 \ taskeng.exe C: \ Windows \ system32 \ Dwm.exe C: \ Windows \ explorer.exe C: \ Windows \ system32 \ taskeng.exe C: \ Program Files \ ASUS \ ASUS Live Update \ ALU.exe C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ ccSvcHst.exe C: \ Program Files \ iTunes \ iTunesHelper.exe C: \ Program Files \ Windows Sidebar \ sidebar.exe C: \ Users \ X80le \ AppData \ Local \ Google \ update \ GoogleU pdate.exe C: \ Program Files \ Windows Media Player \ wmpnscfg.exe C: \ Program Files \ Mozilla Firefox \ firefox.exe C: \ Program Files \ Yahoo! \ Messenger \ YahooMessenger.exe C: \ Program Files \ Windows Live \ Messenger \ msnmsgr.exe C: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis \ HijackThis.exe R1 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Default_Page_URL = http://www.asus.com R1 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896 R0 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Start Page = aboutšvarūs R0 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Search, SearchAssistant = R0 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Search, CustomizeSearch = R1 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Žiniasklaida ernet Nustatymai, ProxyOverride = *. vietos R0 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Toolbar, LinksFolderName = O2 - BHO: Adobe PDF Reader Link Helper - (06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3) - C: \ Program Files \ Common Files \ Adobe \ Acrobat \ ActiveX \ AcroIEHelper.dll O2 - BHO: WormRadar.com IESiteBlocker.NavFilter - (3CA2F312-6F6E-4B53-A66E-4E65E497C8C0) - C: \ Program Files \ AVG \ AVG8 \ avgssie.dll (file missing) O2 - BHO: Symantec intrusion prevencija - (6D53EC84-6AAE-4787-AEEE-F4628F01010C) - C: \ PROGRA ~ 1 \ COMMON ~ 1 \ SYMANT ~ 1 \ IDS \ IPSBHO.dll O2 - BHO: (no name) - (7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045) - (no file) O2 - BHO: Windows Live Sign-in Helper - (9030D464-4C02-4ABF-8ECC-5164760863C6) - C: \ Program Files \ Common Files \ Microsoft Shared \ Windows Live \ WindowsLiveLogin.dll O4 - HKLM \ .. \ Run: [ccApp] "C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ ccapp.exe" O4 - HKLM \ .. \ Run: [Microsoft PinYin migracijos] C: \ PROGRA ~ 1 \ COMMON ~ 1 \ Micros ~ 1 \ IME12 \ IMESC \ IMSCMIG. EXE / install O4 - HKLM \ .. \ Run: [QuickTime Task] "C: \ Program Files \ QuickTime \ QTTask.exe"-atboottime O4 - HKLM \ .. \ Run: [iTunesHelper] "C: \ Program Files \ iTunes \ iTunesHelper.exe" O4 - HKCU \ .. \ Run: [Sidebar] C: \ Program Files \ Windows Sidebar \ sidebar.exe / autorun O4 - HKCU \ .. \ Run: [Google Update] C: \ Users \ X80le \ AppData \ Local \ Google \ update \ Google Update.exe "/ c O4 - HKUS \ S-1-5-19 \ .. \ RunOnce: [] (User 'LOCAL SERVICE') O4 - HKUS \ S-1-5-20 \ .. \ Run: [WindowsWelcomeCenter] rundll32.exe oobefldr.dll, ShowWelcomeCenter (User 'NETWORK SERVICE') O4 - HKUS \ S-1-5-20 \ .. \ RunOnce: [] (User 'NETWORK SERVICE') O4 - HKUS \ S-1-5-18 \ .. \ RunOnce: [] (User 'SYSTEM') O4 - HKUS \. DEFAULT \ .. \ RunOnce: [] (User 'Default user') O8 - Extra kontekstinio meniu punktą: E & Eksportuoti į "Microsoft Excel - res: / / C: \ PROGRA ~ 1 \ Micros ~ 2 \ Office11 \ EXCEL.EXE/3000 O9 - Extra button: Research - (92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263) - C: \ PROGRA ~ 1 \ Micros ~ 2 \ Office11 \ REFIEBAR.DLL O16 - DPF: (56762DEC-6B0D-4AB4-A8AD-989993B5D08B) (OnlineScanner Control) -- http://www.eset.eu/buxus/docs/OnlineScanner.cab O23 - Service: ADSM tarnybos (ADSMService) - Unknown owner - C: \ Program Files \ ASUS \ ASUS Data Security Manager \ ADSMSrv.exe O23 - Service: Apple Mobile Device - Apple Inc - C: \ Program Files \ Common Files \ Apple \ Mobile Device Support \ bin \ AppleMobileDeviceService.exe O23 - Service: ASLDR tarnybos (ASLDRService) - Unknown owner - C: \ Program Files \ ATK Hotkey \ ASLDRSrv.exe O23 - Service: ATKGFNEX tarnybos (ATKGFNEXSrv) - Unknown owner - C: \ Program Files \ ATKGFNEX \ GFNEXSrv.exe O23 - Service: Automatinė LIVEUPDATE Scheduler - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Symantec \ LIVEUPDATE \ aluschedulersvc.exe O23 - Service: Bonjour Service - Apple Inc - C: \ Program Files \ Bonjour \ mDNSResponder.exe O23 - Service: Symantec Event Manager (ccEvtMgr) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ ccSvcHst.exe O23 - Service: Symantec Settings Manager (ccSetMgr) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ ccSvcHst.exe O23 - Service: Symantec Lic NETCONNECT paslaugos (CLTNetCnService) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ ccSvcHst.exe O23 - Service: COM Host (comHost) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ VAScanner \ comHost.exe O23 - Service: Security Platform Management Service (IFXSpMgtSrv) - "Infineon Technologies AG - C: \ Windows \ system32 \ ifxspmgt.exe O23 - Service: Trusted Platform Core Service (IFXTCS) - "Infineon Technologies AG - C: \ Windows \ system32 \ ifxtcs.exe O23 - Service: iPod Service - Apple Inc - C: \ Program Files \ iPod \ bin \ iPodService.exe O23 - Service: LightScribeService Direct Disc Labeling tarnybos (LightScribeService) - Hewlett-Packard Company - C: \ Program Files \ Common Files \ LightScribe \ LSSrvc.exe O23 - Service: LIVEUPDATE - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Symantec \ LIVEUPDATE \ LuComServer_3_4.EXE O23 - Service: LIVEUPDATE pranešimas - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ ccSvcHst.exe O23 - Service: NMIndexingService - Nero AG - C: \ Program Files \ Common Files \ Ahead \ Lib \ NMIndexingService.exe O23 - Service: Asmeniniai Saugoma Drive tarnybos (PersonalSecureDriveService) - "Infineon Technologies AG - C: \ Windows \ system32 \ IfxPsdSv.exe O23 - Service: Cyberlink RichVideo tarnybos (CRVS) (RichVideo) - Unknown owner - C: \ Program Files \ CyberLink \ Shared Files \ RichVideo.exe O23 - Service: Symantec Core LC - Unknown owner - C: \ PROGRA ~ 1 \ COMMON ~ 1 \ SYMANT ~ 1 \ CCPD-LC \ symlcsvc.exe -- End of file - 5.847 baitų |
|
| |||
| |||
| Ar HijackThis nustatyti šio įrašo. O2 - BHO: WormRadar.com IESiteBlocker.NavFilter - (3CA2F312-6F6E-4B53-A66E-4E65E497C8C0) - C: \ Program Files \ AVG \ AVG8 \ avgssie.dll (file missing) ---------- Pradėti šios internetinės skenavimas. Šis skaitytuvas reikalauja Internet Explorer Naudokite ESET NOD32 Skaitytuvas online 1. Pažymėkite langelį Taip, aš sutinku su Naudojimosi sąlygomis. 2. Spauskite Pradžia 3. Paklaustas, leisti ActiveX įdiegti 4. Spauskite Pradžia 5. Įsitikinkite, kad galimybė Pašalinti nustatyta grėsmė ir galimybe Skaitymo nepageidaujamas programas yra patikrinti pažymėti. 6. Spauskite Scan 7. Palaukite skenavimas apdaila 8. Naudoti Notepad atidarykite LOGFILE adresu C: \ Program Files \ EsetOnlineScanner \ log.txt 9. Pridėti C: \ Program Files \ EsetOnlineScanner \ log.txt prisijungti prie savo kitą atsakymą. |
|
| |||
| |||
| Hi evilfantasy, aš nesu važinėti kaip aš naudoju Windows Vista ir jis klausia manęs paleisti naudojantis administratoriaus teises .... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dešiniuoju pelės mygtuku spustelėkite Internet Explorer piktogramą ir pasirinkite komandą Vykdyti kaip administratorius.
| |||
| |||
| Ditto. Jums reikia paleisti ty pagal administratoriaus privilegijas. |
|
| |||
| |||
| Gerai, ačiū apie tai .. I was wondering how come šio viruso nėra detetected by AVG, Avira ir NortonIS ... Tai atsitiko, kai aš Įrašytas atminties kortele ir NIS aptikta Nori ko nors virusas ir sakė, kad sėkmingai pašalinta ... bet kai aš patikrinti NIS Prisijungti nėra to žurnalo. tada thats kartą įdiegta AVG nuskaityti, bet nepavyko rasti nei vieno viruso tada pašalinta AVG ir įdiegta Avira, bet deja ne virusas rasti ...:( aš padarysiu tai vėliau Ačiū už pagalbą evilfantasy mane su šiuo .. bus combofix nėra dirbti su šia viena? ir ar interneto skeneris iš ESET nuskaito kiti vairuoti? |
|
| |||
| |||
| ComboFix yra specializuotų įrankių ir aš patarti nenaudoti, nebent nurodyta, kad asmuo, išmokyti jį naudoja. Daug dalykų gali suklysti naudojant CF ir žinant, kada ir kaip jį naudoti yra labai svarbus. Jūs sakote, kad buvo, kai jūs galėsite įdėti flash drive į kompiuterį? Flash Drive valymas Atsisiųsti Flash Disinfector pagal subs ir išsaugokite jį darbalaukyje.
Pastaba Flash_Disinfector sukurs paslėptą aplanką autorun.inf kiekvieną skyrių ir kiekvienas USB diskas prijungtas, kai jis vyko. Don't delete this folder ... tai padės apsaugoti savo diskus iš ateities infekcija. |
|
| |||
| |||
| Ačiū už evilfantasy dėl CF įvedimo. ir tikrai čia yra apie tai, kas atsitiko seka. Aš Įrašytas viena MMC mano nešiojamas tada mano NIS 2.008 paleisti automatinį apsaugoti prieš Willy virusas .. o po to i performatuoti kortele ... Tada aš Įrašytas kitą MMC kortelės vėl NIS paleisti automatinį apsaugoti prieš Willy virusas vėl buvo pasakyta kad ji buvo pašalinta / saugomos .. todėl performatuoti antra kortelė ... tada aš patikrina grąžinančių jį vėl ir nėra viruso ... abi šios kortelės buvo įvesta anksčiau savo biuro kompiuterio, kuris buvo šio viruso, kuris nebuvo detetected Symantec kas atsitiko ji buvo užblokuoti mano programa galima paleisti ir jie turi vaiduoklis ji ... dabar perdirbėjai virusas Prisimenu aš ne matyti tuo metu, kai aš Įrašytas MMC Manau, tai buvo kitą dieną, kad aš pamačiau, kad ten ji buvo paslėptas aplankas taip Bandžiau ištrinti, tačiau nesėkmingai coz kiek prisimenu tai buvo tas pats virusas kaip aš matėme mūsų biure, kuris buvo paveikti USB / MMC yra įterpiamas ... Uruchomię dabar ESET ir įklijuokite žurnale ... ačiū |
|
| |||
| |||
| Jokių problemų. Ištrinti Recycler failus nėra labai lengva. Windows mėgsta juos apsaugoti. ESET nuskaitymo turėtų juos pašalinti, bet jei mes turėsime pamatyti Prisijungti pirmasis. |
|
| |||
| |||
| Hi evilfantasy ESET negalėjo aptikti bet kokį virusą. 0 failai. Tačiau aš negalėjo rasti failą. perdirbėjai failas metu paslėptą aplanką .... |