![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj Evilfantasy ... je mi zase ... Myslím, že sa vírus na mojom notebooku je recykláciou vírus a já nemohol odstrániť aj užili Norton Internet Security 2008, avira, a AVG stále nie je odstránený. to je ako na mojej c a d riadiť. prosím pomôžte Tu je únos log Logfile Trend Micro HijackThis v2.0.2 Scan uložené v 4:54:33 PM na 11.11.2008 Platforma: Windows Vista SP1 (WinNT 6.00.1905) MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6001.18000) Zavádzacia mód: Normálny Bežiace procesy: C: \ Windows \ system32 \ taskeng.exe C: \ Windows \ system32 \ Dwm.exe C: \ Windows \ Explorer.exe C: \ Windows \ system32 \ taskeng.exe C: \ Program Files \ ASUS \ ASUS Live Update \ ALU.exe C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ ccSvcHst.exe C: \ Program Files \ iTunes \ iTunesHelper.exe C: \ Program Files \ Bočný panel Windows \ sidebar.exe C: \ Users \ X80le \ AppData \ Local \ Google \ Update \ Google pdate.exe C: \ Program Files \ Windows Media Player \ wmpnscfg.exe C: \ Program Files \ Mozilla Firefox \ firefox.exe C: \ Program Files \ Yahoo! \ Messenger \ YahooMessenger.exe C: \ Program Files \ Windows Live \ Messenger \ msnmsgr.exe C: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis \ HijackThis.exe R1 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Default_Page_URL = http://www.asus.com R1 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Search Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896 R0 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Start Page = o: Blank R0 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Search, SearchAssistant = R0 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Search, CustomizeSearch = R1 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Int ernet Nastavenia, ProxyOverride = *. miestnej R0 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Toolbar, LinksFolderName = O2 - BHO: Adobe PDF Reader Link Helper - (06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3) - C: \ Program Files \ Common Files \ Adobe \ Acrobat \ ActiveX \ AcroIEHelper.dll O2 - BHO: WormRadar.com IESiteBlocker.NavFilter - (3CA2F312-6F6E-4B53-A66E-4E65E497C8C0) - C: \ Program Files \ AVG \ AVG8 \ avgssie.dll (súbor chýba) O2 - BHO: Symantec Intrusion Prevention - (6D53EC84-6AAE-4787-AEEE-F4628F01010C) - C: \ PROGRA ~ 1 \ Common ~ 1 \ SYMANT ~ 1 \ IDS \ IPSBHO.dll O2 - BHO: (bez názvu) - (7E853D72-626a-48EC-A868-BA8D5E23E045) - (ne obrázok) O2 - BHO: Windows Live Sign-in Helper - (9030D464-4C02-4ABF-8ECC-5164760863C6) - C: \ Program Files \ Common Files \ Microsoft Shared \ Windows Live \ WindowsLiveLogin.dll O4 - HKLM \ .. \ Run: [ccApp] "C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ ccApp.exe" O4 - HKLM \ .. \ Run: [Microsoft Pinyin IME Migrácia] C: \ PROGRA ~ 1 \ Common ~ 1 \ micros ~ 1 \ IME12 \ IMESC \ IMSCMIG. EXE / INSTALL O4 - HKLM \ .. \ Run: [QuickTime Úloha] "C: \ Program Files \ QuickTime \ QTTask.exe"-atboottime O4 - HKLM \ .. \ Run: [iTunesHelper] "C: \ Program Files \ iTunes \ iTunesHelper.exe" O4 - HKCU \ .. \ Run: [Bočný panel] C: \ Program Files \ Bočný panel Windows \ sidebar.exe / AutoRun O4 - HKCU \ .. \ Run: [Google Update] "C: \ Users \ X80le \ AppData \ Local \ Google \ Update \ Update.exe Google" / c O4 - HKUS \ S-1-5-19 \ .. \ RunOnce: [] (User 'miestnych') O4 - HKUS \ S-1-5-20 \ .. \ Run: [WindowsWelcomeCenter] rundll32.exe oobefldr.dll, ShowWelcomeCenter (User 'Network Service') O4 - HKUS \ S-1-5-20 \ .. \ RunOnce: [] (User 'Network Service') O4 - HKUS \ S-1-5-18 \ .. \ RunOnce: [] (User 'systém') O4 - HKUS \. DEFAULT \ .. \ RunOnce: [] (User 'Predvolené užívateľ') O8 - Extra kontextového menu položku: E & xportovať do programu Microsoft Excel - res: / / C: \ PROGRA ~ 1 \ micros ~ 2 \ Office11 \ EXCEL.EXE/3000 O9 - Extra tlačidlá: Výskum - (92780B25-18CC-41C8-B9BE-3C9C571A8263) - C: \ PROGRA ~ 1 \ micros ~ 2 \ Office11 \ REFIEBAR.DLL O16 - DPF: (56762DEC-6B0D-4AB4-A8AD-989993B5D08B) (OnlineScanner Control) -- http://www.eset.eu/buxus/docs/OnlineScanner.cab O23 - Service: ADSM Service (ADSMService) - Neznámy vlastník - C: \ Program Files \ ASUS \ ASUS Data Security Manager \ ADSMSrv.exe O23 - Service: Apple Mobile Device - Apple Inc - C: \ Program Files \ Common Files \ Apple \ Mobile Device Support \ bin \ AppleMobileDeviceService.exe O23 - Service: ASLDR Service (ASLDRService) - Neznámy vlastník - C: \ Program Files \ ATK Hotkey \ ASLDRSrv.exe O23 - Service: ATKGFNEX Service (ATKGFNEXSrv) - Neznámy vlastník - C: \ Program Files \ ATKGFNEX \ GFNEXSrv.exe O23 - Service: Plánovač automatické LiveUpdate - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Symantec \ LiveUpdate \ AluSchedulerSvc.exe O23 - Service: Bonjour Service - Apple Inc - C: \ Program Files \ Bonjour \ mDNSResponder.exe O23 - Service: Symantec Event Manager (ccEvtMgr) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ ccSvcHst.exe O23 - Service: Symantec Settings Manager (ccSetMgr) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ ccSvcHst.exe O23 - Service: Symantec Lic NetConnect služby (CLTNetCnService) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ ccSvcHst.exe O23 - Service: COM Host (comHost) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ VAScanner \ comHost.exe O23 - Service: Zabezpečenie platformy Management Service (IFXSpMgtSrv) - Infineon Technologies AG - C: \ Windows \ system32 \ ifxspmgt.exe O23 - Service: Trusted platformy Core Service (IFXTCS) - Infineon Technologies AG - C: \ Windows \ system32 \ ifxtcs.exe O23 - Service: iPod Service - Apple Inc - C: \ Program Files \ iPod \ bin \ iPodService.exe O23 - Service: LightScribeService Direct Disc značenia Service (LightScribeService) - Hewlett-Packard Company - C: \ Program Files \ Common Files \ LightScribe \ LSSrvc.exe O23 - Service: LiveUpdate - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Symantec \ LiveUpdate \ LuComServer_3_4.EXE O23 - Service: LiveUpdate Notice - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Shared \ ccSvcHst.exe O23 - Service: NMIndexingService - Nero AG - C: \ Program Files \ Common Files \ Ahead \ Lib \ NMIndexingService.exe O23 - Service: Osobné Secure Drive Service (PersonalSecureDriveService) - Infineon Technologies AG - C: \ Windows \ system32 \ IfxPsdSv.exe O23 - Service: Cyberlink RichVideo Service (CRVS) (RichVideo) - Neznámy vlastník - C: \ Program Files \ Cyberlink \ Shared Files \ RichVideo.exe O23 - Service: Symantec Core LC - Neznámy vlastník - C: \ PROGRA ~ 1 \ Common ~ 1 \ SYMANT ~ 1 \ CCPD-LC \ symlcsvc.exe -- Koniec súboru - 5847 bytes |
|
| |||
| |||
| HijackThis musieť opraviť vstup. O2 - BHO: WormRadar.com IESiteBlocker.NavFilter - (3CA2F312-6F6E-4B53-A66E-4E65E497C8C0) - C: \ Program Files \ AVG \ AVG8 \ avgssie.dll (súbor chýba) ---------- Spustiť tento online scan. Tento skener vyžaduje Internet Explorer Pomocou ESET NOD32 Online Scanner 1. Zaškrtnite pole vedľa Áno, prijímam Podmienky používania. 2. Kliknite Začať 3. Na otázku, umožňujú nainštalovať ovládací prvok ActiveX 4. Kliknite Začať 5. Uistite sa, že voľba Odstrániť zistenia ohrozenia a možnosť Scan nechcené aplikácie je kontrola označená. 6. Kliknite Scan 7. Počkajte na skenovanie do konca 8. Použite notepadu otvoriť logfile sa nachádza na C: \ Program Files \ EsetOnlineScanner \ log.txt 9. Pridať o C: \ Program Files \ EsetOnlineScanner \ log.txt Prihláste sa do svojho budúceho odpoveď. |
|
| |||
| |||
| hi evilfantasy, nejsem schopný bežať ako já používate Windows Vista, a je požiadať, aby mi spustiť admin práv .... |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kliknite pravým tlačidlom na ikonu IE a vyberte položku Spustiť ako správca.
| |||
| |||
| Ditto. Musíte spustiť IE pod admin právami. |
|
| |||
| |||
| ok vďaka o tom .. Byl jsem zvědav, jak sa tohto vírusu nie je detetected AVG, avira a NortonIS ... sa to stalo, keď som vložila pamäťovú kartu a NIS zistený Willy niečo vírus a povedal, že úspešne odstránená ... ale keď som sa prihlásiť na NIS nie je pre neho prihlásiť. to je potom čas aj nainštalovaný AVG skenovanie, ale nenašiel žiadne vírus potom odinštalovať AVG a inštalované avira, ale žiaľ žiaden vírus nájdený ...:( uvidíme sa neskôr vďaka evilfantasy pomáhať mi s týmto .. bude ComboFix nie je práca na tomhle? a robí online skener z ESET testuje iné riadiť? |
|
| |||
| |||
| ComboFix je špecializovaný nástroj a já vám radí nepoužívať, ak sa pokyn, aby niekto vyškolený v jeho používania. Veľa vecí môže podelat pomocou CF a vedia, ako a kedy použiť, pretože je veľmi dôležité. Hovoríte to bolo, keď dáš flash disk v počítači? Flash Drive Vyčistenie Stiahnuť Flash Disinfector by subs a uložte ho na plochu.
Poznámka: Flash_Disinfector vytvorí skryté zložky s názvom autorun.inf v každej oblasti a každý pripojiť USB disk, když běžel ju. Neodstraňovať túto zložku ... pomôže chrániť vaše disky z budúcich infekcií. |
|
| |||
| |||
| vďaka evilfantasy pre vstup na CF. a skutočne tu je poradie na tom, čo sa stalo. i znie jeden mmc do môjho notebooku potom môj NIS 2008 spustiť automatické ochrane proti vírusu Willy .., po ktorom aj preformátovania karty ... a potom aj znie ďalšie MMC karty NIS znovu spustiť automatické ochrane proti Willy vírus opäť to bol povedal že to bol odstránený / chránené .. tak aj preformátovania druhej karte ... a potom aj kontrola znovu a znovu ju nie je vírusu ... Obe tieto karty boli vložené už v mojej kancelárii počítač, ktorý mal tento vírus, ktorý nebol detetected od firmy Symantec, čo sa stalo to bol blok všetky moje program beží a musia ho duch ... teraz recykláciou vírus Pamätám, ako som sa vidieť, že v priebehu času, že som vložila mmc Verím bolo na nasledujúci deň, že já jsem to viděl tak, že je to skrytá zložka, tak som sa pokúsil vypustiť, ale bezvýsledne coz ak je pripomenúť aj to bol aj ten istý vírus, že aj ste videli v našej kancelárii, ktorá bola ovplyvňujúce USB / MMC bude vložený ... uvidíme beží teraz ESET a vložte log ... vďaka |
|
| |||
| |||
| Žiadny problém. Smazání recykláciou súborov nie je príliš jednoduché. Windows rád chrániť. V ESET scan by ich odstránenie, ale keď budeme mať vidieť log prvý. |
|
| |||
| |||
| Ahoj evilfantasy ESET nebol schopný detekovať akýkoľvek vírus. 0 obrázkov. ale já som nemohol nájsť log súboru. recykláciou na súbor je v súčasnej dobe skrytú zložku .... |