мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Вирус, Спыуаре и безбедност

Register

Чистач Вирус

Reply

Тхреад Тоолс
Old 11. Мар 2008, 01:55
Мембер Гроуп

Бок Евилфантасы ... то мене опет ... мислим да имам вирус на мој лаптоп то је вирус чистач и ја не можемо уклонити
Имам користи Нортон Интернет Сецуриты 2008, авира, а авг још није уклоњен. то је и на мом Ц и Д дриве. угодити помоћ

овде је киднаповати лог
Логфиле оф Тренд Мицро ХијацкТхис в2.0.2
Сцан сачувана у 4:54:33, на 11/11/2008
Платформа: Уиндоус Виста СП1 (уиннт 6.00.1905)
МСИЕ: Интернет Експлорер в7.00 (7.00.6001.18000)
Боот моде: Нормал

Покретање процеса:
Ц: \ Уиндоус \ сыстем32 \ таскенг.ексе
Ц: \ Уиндоус \ сыстем32 \ Дум.ексе
Ц: \ Уиндоус \ Експлорер.ексе
Ц: \ Уиндоус \ сыстем32 \ таскенг.ексе
Ц: \ Програм Филес \ Асус \ Асус Ливе Упдате \ АЛУ.ексе
Ц: \ Програм Филес \ Цоммон Филес \ Сымантец Схаред \ ццСвцХст.ексе
Ц: \ Програм Филес \ иТунес \ иТунесХелпер.ексе
Ц: \ Програм Филес \ Уиндоус Сидебар \ сидебар.ексе
Ц: \ Усерс \ Кс80ле \ АппДата \ Лоцал \ Гоогле \ Упдате \ Гоогле-пдате.ексе
Ц: \ Програм Филес \ Уиндоус Медиа Плаыер \ умпнсцфг.ексе
Ц: \ Програм Филес \ Мозилла Фирефокс \ фирефокс.ексе
Ц: \ Програм Филес \ Ыахоо! \ Мессенгер \ ЫахооМессенгер.ексе
Ц: \ Програм Филес \ Уиндоус Ливе \ Мессенгер \ мснмсгр.ексе
Ц: \ Програм Филес \ Тренд Мицро \ ХијацкТхис \ ХијацкТхис.ексе

Р1 - ХКЦУ \ Софтуаре \ Мицрософт \ Интернет Експлорер \ Маин, Дефаулт_Паге_УРЛ = хттп://ууу.асус.цом
Р1 - ХКЦУ \ Софтуаре \ Мицрософт \ Интернет Експлорер \ Маин, Сеарцх Паге = хттп://го.мицрософт.цом/фулинк/?ЛинкИд=54896
Р0 - ХКЦУ \ Софтуаре \ Мицрософт \ Интернет Експлорер \ Маин, Старт Паге = о: Бланк
Р0 - ХКЛМ \ Софтуаре \ Мицрософт \ Интернет Експлорер \ Сеарцх, СеарцхАссистант =
Р0 - ХКЛМ \ Софтуаре \ Мицрософт \ Интернет Експлорер \ Сеарцх, ЦустомизеСеарцх =
Р1 - ХКЦУ \ Софтуаре \ Мицрософт \ Уиндоус \ ЦуррентВерсион \ Инт ернет Подешавања, ПроксыОверриде = *. локалне
Р0 - ХКЦУ \ Софтуаре \ Мицрософт \ Интернет Експлорер \ Тоолбар, ЛинксФолдерНаме =
О2 - БХО: Адобе ПДФ Реадер Линк Хелпер - (06849Е9Ф-Ц8Д7-4Д59-Б87Д-784Б7Д6БЕ0Б3) - Ц: \ Програм Филес \ Цоммон Филес \ Адобе \ Ацробат \ АцтивеКс \ АцроИЕХелпер.длл
О2 - БХО: УормРадар.цом ИЕСитеБлоцкер.НавФилтер - (3ЦА2Ф312-6Ф6Е-4Б53-А66Е-4Е65Е497Ц8Ц0) - Ц: \ Програм Филес \ АВГ \ АВГ8 \ авгссие.длл (филе миссинг)
О2 - БХО: Сымантец превенцију упада - (6Д53ЕЦ84-6ААЕ-4787-АЕЕЕ-Ф4628Ф01010Ц) - Ц: \ програма ~ 1 \ УОБИЧАЈЕНЕ ~ 1 \ СЫМАНТ ~ 1 \ ИДС \ ИПСБХО.длл
О2 - БХО: (но наме) - (7Е853Д72-626А-48ЕЦ-А868-БА8Д5Е23Е045) - (но филе)
О2 - БХО: Уиндоус Ливе Сигн-ин Хелпер - (9030Д464-4Ц02-4АБФ-8ЕЦЦ-5164760863Ц6) - Ц: \ Програм Филес \ Цоммон Филес \ Мицрософт Схаред \ Уиндоус Ливе \ УиндоусЛивеЛогин.длл
О4 - ХКЛМ \ .. \ Рун: [ццАпп] "Ц: \ Програм Филес \ Цоммон Филес \ Сымантец Схаред \ ццАпп.ексе"
О4 - ХКЛМ \ .. \ Рун: [Мицрософт ПинЫин ИМЕ миграције] Ц: \ програма ~ 1 \ УОБИЧАЈЕНЕ ~ 1 \ МИЦРОС ~ 1 \ ИМЕ12 \ ИМЕСЦ \ ИМСЦМИГ. Ексе / ИНСТАЛИРАЈ
О4 - ХКЛМ \ .. \ Рун: [КуицкТиме Таск] "Ц: \ Програм Филес \ КуицкТиме \ КТТаск.ексе"-атбооттиме
О4 - ХКЛМ \ .. \ Рун: [иТунесХелпер] "Ц: \ Програм Филес \ иТунес \ иТунесХелпер.ексе"
О4 - ХКЦУ \ .. \ Рун: [Сидебар] Ц: \ Програм Филес \ Уиндоус Сидебар \ сидебар.ексе / Ауторун
О4 - ХКЦУ \ .. \ Рун: [Гоогле Упдате] "Ц: \ Усерс \ Кс80ле \ АппДата \ Лоцал \ Гоогле \ Упдате \ Гоогле Упдате.ексе" / ц
О4 - ХКУС \ С-1-5-19 \ .. \ РунОнце: [] (Усер 'ЛОЦАЛ СЕРВИЦЕ')
О4 - ХКУС \ С-1-5-20 \ .. \ Рун: [УиндоусУелцомеЦентер] рундлл32.ексе ообефлдр.длл, СхоуУелцомеЦентер (Усер 'НЕТУОРК СЕРВИЦЕ')
О4 - ХКУС \ С-1-5-20 \ .. \ РунОнце: [] (Усер 'НЕТУОРК СЕРВИЦЕ')
О4 - ХКУС \ С-1-5-18 \ .. \ РунОнце: [] (Усер 'СЫСТЕМ')
О4 - ХКУС \. ДЕФАУЛТ \ .. \ РунОнце: [] (Усер 'Дефаулт усер')
О8 - Екстра контекст мени става: Е & звези у Мицрософт Ексцел - рес: / / Ц: \ програма ~ 1 \ МИЦРОС ~ 2 \ ОФФИЦЕ11 \ ЕКСЦЕЛ.ЕКСЕ/3000
О9 - Екстра буттон: Ресеарцх - (92780Б25-18ЦЦ-41Ц8-Б9БЕ-3Ц9Ц571А8263) - Ц: \ програма ~ 1 \ МИЦРОС ~ 2 \ ОФФИЦЕ11 \ РЕФИЕБАР.ДЛЛ
О16 - ДПФ: (56762ДЕЦ-6Б0Д-4АБ4-А8АД-989993Б5Д08Б) (ОнлинеСцаннер Цонтрол) -- хттп://ууу.есет.еу/буксус/доцс/ОнлинеСцаннер.цаб
О23 - Сервице: АДСМ Сервице (АДСМСервице) - Ункноун власника - Ц: \ Програм Филес \ Асус \ Асус Дата Сецуриты Манагер \ АДСМСрв.ексе
О23 - Сервице: Аппле Мобиле Девице - Аппле Инц - Ц: \ Програм Филес \ Цоммон Филес \ Аппле \ Мобиле Девице Суппорт \ бин \ АпплеМобилеДевицеСервице.ексе
О23 - Сервице: АСЛДР Сервице (АСЛДРСервице) - Ункноун власника - Ц: \ Програм Филес \ АТК брза тастер \ АСЛДРСрв.ексе
О23 - Сервице: АТКГФНЕКС Сервице (АТКГФНЕКССрв) - Ункноун власника - Ц: \ Програм Филес \ АТКГФНЕКС \ ГФНЕКССрв.ексе
О23 - Сервице: Аутоматиц ЛивеУпдате Планер - Сымантец Цорпоратион - Ц: \ Програм Филес \ Сымантец \ ЛивеУпдате \ АлуСцхедулерСвц.ексе
О23 - Сервице: Боњоур Сервице - Аппле Инц - Ц: \ Програм Филес \ Боњоур \ мДНСРеспондер.ексе
О23 - Сервице: Сымантец Евент Манагер (ццЕвтМгр) - Сымантец Цорпоратион - Ц: \ Програм Филес \ Цоммон Филес \ Сымантец Схаред \ ццСвцХст.ексе
О23 - Сервице: Сымантец Сеттингс Манагер (ццСетМгр) - Сымантец Цорпоратион - Ц: \ Програм Филес \ Цоммон Филес \ Сымантец Схаред \ ццСвцХст.ексе
О23 - Сервице: Сымантец Лиц НетЦоннецт услуга (ЦЛТНетЦнСервице) - Сымантец Цорпоратион - Ц: \ Програм Филес \ Цоммон Филес \ Сымантец Схаред \ ццСвцХст.ексе
О23 - Сервице: ЦОМ Хост (цомХост) - Сымантец Цорпоратион - Ц: \ Програм Филес \ Цоммон Филес \ Сымантец Схаред \ ВАСцаннер \ цомХост.ексе
О23 - Сервице: Сецуриты Манагемент Сервице Платформ (ИФКССпМгтСрв) - Инфинеон Тецхнологиес АГ - Ц: \ Уиндоус \ сыстем32 \ ифксспмгт.ексе
О23 - Сервице: Трустед Платформ Цоре Сервице (ИФКСТЦС) - Инфинеон Тецхнологиес АГ - Ц: \ Уиндоус \ сыстем32 \ ифкстцс.ексе
О23 - Сервице: иПод Сервице - Аппле Инц - Ц: \ Програм Филес \ иПод \ бин \ иПодСервице.ексе
О23 - Сервице: ЛигхтСцрибеСервице Дирецт Дисц Означавање Сервице (ЛигхтСцрибеСервице) - Хеулетт-Пацкард Цомпаны - Ц: \ Програм Филес \ Цоммон Филес \ ЛигхтСцрибе \ ЛССрвц.ексе
О23 - Сервице: ЛивеУпдате - Сымантец Цорпоратион - Ц: \ Програм Филес \ Сымантец \ ЛивеУпдате \ ЛуЦомСервер_3_4.ЕКСЕ
О23 - Сервице: ЛивеУпдате Обавештење - Сымантец Цорпоратион - Ц: \ Програм Филес \ Цоммон Филес \ Сымантец Схаред \ ццСвцХст.ексе
О23 - Сервице: НМИндексингСервице - Неро АГ - Ц: \ Програм Филес \ Цоммон Филес \ испред \ либ \ НМИндексингСервице.ексе
О23 - Сервице: Персонал Сецуре Дриве Сервице (ПерсоналСецуреДривеСервице) - Инфинеон Тецхнологиес АГ - Ц: \ Уиндоус \ сыстем32 \ ИфксПсдСв.ексе
О23 - Сервице: Цыберлинк РицхВидео Сервице (ЦРВС) (РицхВидео) - Ункноун власника - Ц: \ Програм Филес \ ЦыберЛинк \ Схаред Филес \ РицхВидео.ексе
О23 - Сервице: Сымантец Цоре ЛЦ - Ункноун власника - Ц: \ програма ~ 1 \ УОБИЧАЈЕНЕ ~ 1 \ СЫМАНТ ~ 1 \ ЦЦПД-ЛЦ \ сымлцсвц.ексе

--
Енд оф филе - 5847 бытес
Аттацхед Тхумбнаилс
Recycler Virus-virus.jpg  
Old 11. Мар 2008, 11:09
Модератор / ица групе

Јесте ХијацкТхис шкрипац данашји унос.

О2 - БХО: УормРадар.цом ИЕСитеБлоцкер.НавФилтер - (3ЦА2Ф312-6Ф6Е-4Б53-А66Е-4Е65Е497Ц8Ц0) - Ц: \ Програм Филес \ АВГ \ АВГ8 \ авгссие.длл (филе миссинг)

----------

Покрени овај онлине Сцан.

Тај скенер захтева Интернет Експлорер

Користите ЕСЕТ НОД32 Онлине сцаннер

1. Потврдите поље поред Да, прихватам Услове коришћења.
2. Кликните Почетак
3. На питање, омогућити АцтивеКс контроле за инсталацију
4. Кликните Почетак
5. Проверите је ли могућност Уклоните пронађене претње и могућност Сцан нежељених апликација проверите је означен.
6. Кликните Сцан
7. Сачекајте за скенирање до краја
8. Користите нотес за отварање логфиле се налазе на Ц: \ Програм Филес \ ЕсетОнлинеСцаннер \ лог.ткст
9. Додати тај Ц: \ Програм Филес \ ЕсетОнлинеСцаннер \ лог.ткст Пријавите се на свој следећи одговор.

Old 11. новембар 2008, 15:54
Мембер Гроуп

евилфантасы бок, Ја сам не у могућности да тече то аце ја сам помоћу Уиндоуси Видик и то је молба мене за трчање помоћу админ права ....
Old 11. Мар 2008, 16:07
Донаторска Група

Десним кликом на ИЕ икону и изаберите трчање као управник.

Мы Сыстем: Прво ОЦ

Процесор (и):
Интел Е2180@2.85
Матичне плоче:
Гигабајт ГА-П35-ДС3Л
РАМ меморија:
2кс1ГБ ОЦЗ ПЦ2-9200 жетелац ЦЛ5
Графичка картица (е):
Гаинуард АТИ 3850
Соунд Цард:
на броду
Тврди диск (и):
7200,7 СЕАГАТЕ БАРРАЦУДА 120ГБ
Оптички погон (е):
Хитацхи ДВД-РОМ ГД-2500
Цасе / псу:
Гусар ВКС450
Хлађење:
АЦ Про фреезер7, 2кс80мм, 1кс90мм, 1кс120мм
Нетуорк / Интернет:
на броду / наводно 10Мег Девичанска кабл
Монитор (е):
Виеусониц Вкс922; Виеусониц ВЕ702м
Оперативни систем (е):
КСП Хоме
Old 11. Мар 2008, 16:33
Модератор / ица групе

Куоте:
Оригиналлы Постед бы тхингие2 View Post
Десним кликом на ИЕ икону и изаберите трчање као управник.
Исто. Морате покренути ИЕ под админ привилегије.

Old 12. Мар 2008, 05:30
Мембер Гроуп

ок хвала о да .. Био сам задивљен како да овај вирус дошао није дететецтед бы АВГ, Авира и НортонИС ... ово се догодило када сам уметнути меморијску картицу и НИС уочио хоћеш нешто вирус и рекао је успешно уклоњен ... али кад сам проверити лог са НИС нема пријава за то. онда је тај пут сам инсталиран АВГ за скенирање, али нису нашли ниједан вирус онда деинсталирана АВГ и инсталиран АВИРА али јао не вирус пронађено ...:( Ја ћу то учинити касније евилфантасы захвалност за помоћ мене вањска страна са овај .. не бит цомбофикс рад са овај неки? и обавља онлине скенер скенира ЕСЕТ од других возити?
Old 12. Мар 2008, 15:29
Модератор / ица групе

ЦомбоФикс специјализована је алат, а ја вам саветовати да се не користе, осим ако треба да неко тренирао је у употреби. Многе ствари могу поћи криво користи ЦФ и знајући како и када да користе то је јако важно.

Ви кажете да је када се стави бљесак возити у рачунару?

Фласх Диск цлеануп

Скидати Фласх Дисинфецтор бы субс и сачувајте је на свој Десктоп.
  • Кликните двапут Фласх_Дисинфецтор.ексе да тече то.
  • Ваш десктоп и иконице мај нестати. То је нормално.
  • То ће направити цлеануп оф ремовабле стораге уређаје, и писати заштићен Ауторун.инф Датотека за помоћ спречити ре-инфекцију.
  • Следите упутства да било који мај појавити.
  • Тај услужни програм мај од вас тражити да убаците ваш бљесак возити и / или другим уклоњивим погонима укључујући и ваш мобилни телефон. Молимо Вас да то учините и дозволите услужни програм за чишћење дискова оне ас уелл.
  • Сачекајте док се не заврши скенирање, а затим изађите из програма.
  • Неће бити ГУИ интерфејс или продуцед лог датотеку.
  • Поновно подизање система твој рачунар нашто испуњавања.

Напомена: Фласх_Дисинфецтор ће створити скривен ауторун.инф фасцикл именован у свакој партицији и сваки УСБ погон прикључен на када еарлы Интернет. Немој избрисати ову фасциклу ... то ће помоћи да заштитите своје погоне из будућих инфекција.

Old 12. Мар 2008, 18:53
Мембер Гроуп

хвала евилфантасы за улаз на ЦФ. заправо добро овде је след на оно што се догодило. ЈА уметнути један ммц у мој лаптоп па мој НИС 2008 да покреће ауто заштитити наспрам Уиллы вирус .. након што сам реформаттед картице ... онда сам други ММЦ картица уметнута НИС поново да покреће ауто заштитити наспрам Уиллы вирус поново је рекао да је уклоњен / заштићена .. па сам реформаттед другом картицом ... онда сам проверити по реинсертинг га поново и нема вируса ... оба од тих картица уметнута је претходно у мој уред рачунару који је овај вирус, који није био дететецтед ла Сымантец што се догодило је то био мој програм блокирати све из приказују и они морати Гхост он ... сад је као вирус чистач Сјећам се нисам видети у време које сам уметнута ММЦ Мислим да је следећи дан сам видео да је то онда био скривен фасцикл на тај начин ја суђен за избрисати, али то не искористити цоз колико Сјећам ово је био и да сам исти вирус видјех у нашем уреду који је захватио УСБ / ММЦ буде уметнута ... Покренут ћу сада ЕСЕТ и налепите пријавити ... хвала
Old 12. Мар 2008, 18:56
Модератор / ица групе

Нема проблема. Брисање датотека чистач није баш лако. Уиндоус воли да их штите. Тхе ЕСЕТ Сцан требало уклонити, али ипак ћемо морати видети пријавите први.

Old 18. Мар 2008, 18:10
Мембер Гроуп

Бок евилфантасы ЕСЕТ није могао показати било који вирус. 0 слика. но ја нисам могао пронаћи лог датотеку. Датотека је чистач је тренутно скривен фасцикл ....
Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц