менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки

Register

Переработчик Касперського

Reply

Різьба Інструменти
Old 11 листопада 2008, 01:55
Член групи

Default Переработчик Касперського

Evilfantasy Привіт ... це знову я ... Я думаю, що є вірус на моєму ноутбуці це вірус переробці, і я зміг видалити його
Я використав Нортон Інтернет-безпеки 2008, Avira і середн все-таки це не видаляються. це як на моєму С і D диск. Будь ласка, допоможіть

Тут викрадення журналу
Logfile від Trend Micro HijackThis v2.0.2
Сканування збережені в 4:54:33 PM, по 11/11/2008
Платформа: Windows Vista SP1 (WinNT 6.00.1905)
MSIE: Internet Explorer v7.00 (7.00.6001.18000)
Boot Mode: Normal

Запущені процеси:
C: \ WINDOWS \ system32 \ taskeng.exe
C: \ WINDOWS \ system32 \ Dwm.exe
C: \ WINDOWS \ explorer.exe
C: \ WINDOWS \ system32 \ taskeng.exe
C: \ Program Files \ ASUS \ ASUS Live Update \ ALU.exe
C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Загальні \ ccSvcHst.exe
C: \ Program Files \ ITunes \ iTunesHelper.exe
C: \ Program Files \ Windows Sidebar \ sidebar.exe
C: \ Users \ X80Le \ AppData \ Local \ Google \ Update \ GoogleU pdate.exe
C: \ Program Files \ Windows Media Player \ wmpnscfg.exe
C: \ Program Files \ Mozilla Firefox \ firefox.exe
C: \ Program Files \ Yahoo! \ Messenger \ YahooMessenger.exe
C: \ Program Files \ Windows Live \ Messenger \ msnmsgr.exe
C: \ Program Files \ Trend Micro \ HijackThis \ HijackThis.exe

R1 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Default_Page_URL = http://www.asus.com
R1 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, пошук Page = http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=54896
R0 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Main, Start Page = О: Порожньо
R0 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Search, SearchAssistant =
R0 - HKLM \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Search, CustomizeSearch =
R1 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Settings Int ernet, ProxyOverride = *. місцевих
R0 - HKCU \ Software \ Microsoft \ Internet Explorer \ Toolbar, LinksFolderName =
O2 - BHO: Adobe PDF Reader Посилання Helper - (06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3) - C: \ Program Files \ Common Files \ Acrobat \ ActiveX \ AcroIEHelper.dll
O2 - BHO: WormRadar.com IESiteBlocker.NavFilter - (3CA2F312-6f6e-4B53-A66E-4E65E497C8C0) - C: \ Program Files \ AVG \ AVG8 \ avgssie.dll (файл відсутній)
O2 - BHO: Symantec попередження вторгнень - (6D53EC84-6AAE-4787-AEEE-F4628F01010C) - C: \ PROGRA ~ 1 \ COMMON ~ 1 \ SYMANT ~ 1 \ IDS \ IPSBHO.dll
O2 - BHO: (без назви) - (7E853D72-626A-48EC-A868-BA8D5E23E045) - (немає файлу)
O2 - BHO: Windows Live Вхід в Helper - (9030D464-4C02-4ABF-8ECC-5164760863C6) - C: \ Program Files \ Common Files \ Microsoft Shared \ Windows Live \ WindowsLiveLogin.dll
O4 - HKLM \ .. \ Run: [ccApp] "C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Загальні \ ccApp.exe"
O4 - HKLM \ .. \ Run: [Microsoft Pinyin IME міграції] C: \ PROGRA ~ 1 \ COMMON ~ 1 \ MICROS ~ 1 \ IME12 \ IMESC \ IMSCMIG. EXE / ВСТАНОВИТИ
O4 - HKLM \ .. \ Run: [QuickTime Task] "C: \ Program Files \ \ qttask.exe"-atboottime
O4 - HKLM \ .. \ Run: [iTunesHelper] "C: \ Program Files \ ITunes \ iTunesHelper.exe"
O4 - HKLM \ .. \ Run: [Sidebar] C: \ Program Files \ Windows Sidebar \ sidebar.exe / автозапуск
O4 - HKLM \ .. \ Run: [Google Update] "C: \ Users \ X80Le \ AppData \ Local \ Google \ Update \ Google Update.exe" / C
O4 - HKLM \ S-1-5-19 \ .. \ RunOnce: [] (User 'LOCAL SERVICE')
O4 - HKLM \ S-1-5-20 \ .. \ Run: [WindowsWelcomeCenter] rundll32.exe oobefldr.dll, ShowWelcomeCenter (User 'NETWORK SERVICE')
O4 - HKLM \ S-1-5-20 \ .. \ RunOnce: [] (User 'NETWORK SERVICE')
O4 - HKLM \ S-1-5-18 \ .. \ RunOnce: [] (User 'SYSTEM')
O4 - HKLM \. DEFAULT \ .. \ RunOnce: [] (User 'Default User')
O8 - Додатковий пункт контекстного меню: E & Експорт в Microsoft Excel - Res: / / C: \ PROGRA ~ 1 \ MICROS ~ 2 \ OFFICE11 \ EXCEL.EXE/3000
O9 - Додаткові кнопки: Дослідження - (92780B25-18cc-41C8-B9BE-3C9C571A8263) - C: \ PROGRA ~ 1 \ MICROS ~ 2 \ OFFICE11 \ REFIEBAR.DLL
O16 - DPF: (56762DEC-6B0D-4AB4-A8AD-989993B5D08B) (OnlineScanner Control) -- http://www.eset.eu/buxus/docs/OnlineScanner.cab
O23 - Service: ADSM обслуговування (ADSMService) - Невідомий власник - C: \ Program Files \ ASUS \ ASUS Data Security Manager \ ADSMSrv.exe
O23 - Service: Apple Mobile Device - Корпорація Apple - C: \ Program Files \ Common Files \ Apple \ Mobile Device Support \ bin \ AppleMobileDeviceService.exe
O23 - Service: ASLDR обслуговування (ASLDRService) - Невідомий власник - C: \ Program Files \ ATK Hotkey \ ASLDRSrv.exe
O23 - Service: ATKGFNEX обслуговування (ATKGFNEXSrv) - Невідомий власник - C: \ Program Files \ ATKGFNEX \ GFNEXSrv.exe
O23 - Service: автоматичні планувальник LiveUpdate - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Symantec \ LiveUpdate \ AluSchedulerSvc.exe
O23 - Service: Bonjour Сервіс - Корпорація Apple - C: \ Program Files \ Bonjour \ mDNSResponder.exe
O23 - Service: Symantec Event Manager (ccEvtMgr) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Загальні \ ccSvcHst.exe
O23 - Service: Symantec налаштування Manager (ccSetMgr) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Загальні \ ccSvcHst.exe
O23 - Service: Symantec Lic NetConnect служби (CLTNetCnService) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Загальні \ ccSvcHst.exe
O23 - Service: COM Host (comHost) - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Загальні \ VAScanner \ comHost.exe
O23 - Service: Security Platform Служба управління (IFXSpMgtSrv) - Infineon Technologies AG - C: \ WINDOWS \ system32 \ ifxspmgt.exe
O23 - Service: Trusted Platform Core обслуговування (IFXTCS) - Infineon Technologies AG - C: \ WINDOWS \ system32 \ ifxtcs.exe
O23 - Service: Ipod послуг - Корпорація Apple - C: \ Program Files \ IPod \ Bin \ iPodService.exe
O23 - Service: LightScribeService Прямий Disc Labeling обслуговування (LightScribeService) - Hewlett-Packard Company - C: \ Program Files \ Common Files \ LightScribe \ LSSrvc.exe
O23 - Service: LiveUpdate - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Symantec \ LiveUpdate \ LuComServer_3_4.EXE
O23 - Service: LiveUpdate нас - Symantec Corporation - C: \ Program Files \ Common Files \ Symantec Загальні \ ccSvcHst.exe
O23 - Service: NMIndexingService - Nero AG - C: \ Program Files \ Common Files \ Ahead \ lib \ NMIndexingService.exe
O23 - Service: Personal Secure Drive обслуговування (PersonalSecureDriveService) - Infineon Technologies AG - C: \ WINDOWS \ system32 \ IfxPsdSv.exe
O23 - Service: Cyberlink RichVideo обслуговування (CRVS) (RichVideo) - Невідомий власник - C: \ Program Files \ Common Files \ Shared Files \ RichVideo.exe
O23 - Service: Symantec Core LC - Невідомий власник - C: \ PROGRA ~ 1 \ COMMON ~ 1 \ SYMANT ~ 1 \ CCPD-LC \ symlcsvc.exe

--
Кінець файлу - 5847 байт
Мініатюри
Recycler Virus-virus.jpg  
Old 11 листопада 2008, 11:09
Модератор групи

HijackThis чи виправити цей запис.

O2 - BHO: WormRadar.com IESiteBlocker.NavFilter - (3CA2F312-6f6e-4B53-A66E-4E65E497C8C0) - C: \ Program Files \ AVG \ AVG8 \ avgssie.dll (файл відсутній)

----------

Запустити сканування онлайн.

Цей сканер вимагає Internet Explorer

Використовуйте ESET Nod32 Онлайн сканер

1. Встановіть прапорець поруч із Так, я погоджуюсь з Умовами користування.
2. Натисніть Початок
3. Коли його запитали, що дозволяють ActiveX Control для установки
4. Натисніть Початок
5. Переконайтеся, що опція Видалити Знайдено загроз і варіант Сканування небажані програми є перевірка позначені.
6. Натисніть Сканування
7. Почекайте, сканування з обробкою
8. Блокнот для відкриття файлу журналу знаходиться в C: \ Program Files \ EsetOnlineScanner \ log.txt
9. Додати C: \ Program Files \ EsetOnlineScanner \ log.txt Увійдіть у свій наступний відповідь.

Old 11 листопада 2008, 15:54
Член групи

evilfantasy Привіт, я не зміг запустити його як я використовую Windows Vista і вона просить мене запустити використання прав адміністратора ....
Old 11 листопада 2008, 16:07
Донор групи

клацніть правою кнопкою миші на значку IE і виберіть пункт Запуск від імені адміністратора.

Моя система: Перший OC

Процесор (и):
Intel E2180@2.85
Материнська плата:
Gigabyte GA-P35-DS3L
ОЗУ:
2x1GB OCZ PC2-9200 Reaper CL5
Графічна карта (и):
Gainward ATI 3850
Звукова карта:
На борту
Жорсткий диск (и):
Seagate Barracuda 7200.7 120GB
Оптичний привід (и):
HITACHI DVD-ROM GD-2500
Діло / PSU:
Corsair VX450
Охолодження:
AC freezer7 Pro, 2x80mm, 1x90mm, 1x120mm
Мережі / Інтернет:
На борту / нібито 10Meg Віргінські кабелю
Монітор (и):
Viewsonic Vx922; Viewsonic VE702m
Операційна система (и):
XP Home
Old 11 листопада 2008, 16:33
Модератор групи

Цитата:
Спочатку Написав thingie2 View Post
клацніть правою кнопкою миші на значку IE і виберіть пункт Запуск від імені адміністратора.
Те ж. Потрібно запустити IE під правами адміністратора.

Old 12 листопада 2008, 05:30
Член групи

OK завдяки про це .. Мені було цікаво, як прийшов цей вірус не detetected від AVG, Avira і NortonIS ... Це сталося, коли я вставити карту пам'яті та ННД виявлений вірус Віллі щось і говорив він успішно вилучено ... Але коли я перевірив журнал шекелів немає журналу з такою назвою. Thats той час я встановив AVG сканувати, але не знайшли вірус був знищений і встановлений AVG AVIRA але, на жаль, жоден вірус знайдений ...:( Я зроблю це пізніше, завдяки evilfantasy для допомагати мені з цим .. ComboFix не буде робота з цього? і робить онлайн-сканера ESET сканує інший диск?
Old 12 листопада 2008, 15:29
Модератор групи

ComboFix є спеціалізованим інструментом і я раджу вам не використовувати її, якщо доручив кимось підготовку щодо його використання. Багато речей може піти не так допомогою CF і знаючи, як і коли використовувати це дуже важливо.

Ви кажете, що вона була, коли ви поставите флеш-диск у комп'ютер?

Флеш-накопичувач очищення

Завантаження Flash Disinfector по SUBS і збережіть його на робочому столі.
  • Двічі клацніть Flash_Disinfector.exe для його запуску.
  • Ваш робочий стіл і значки можуть зникнути. Це нормальне явище.
  • Він буде проводити очищення знімних пристроїв зберігання інформації, і писати захищений Autorun.inf файлу, щоб запобігти повторному зараженню.
  • Дотримуйтесь будь-підказує, що може здатися.
  • Утиліта може попросити вас вставити ваш флеш-накопичувач і / або інші знімні диски, включаючи ваш мобільний телефон. Будь ласка, зробіть це і дозволяє утиліта для очищення дисків цих також.
  • Почекайте, поки він закінчить сканування, а потім вийти з програми.
  • Там не буде графічного інтерфейсу або лог файлів.
  • Перезавантажте комп'ютер, коли закінчите.

Примітка: Flash_Disinfector створить приховану папку з ім'ям autorun.inf в кожному розділі і кожної Drive USB підключити, коли ви запускаєте його. Не видаляйте цю папку ... це допоможе захистити ваші диски від майбутніх інфекцій.

Old 12 листопада 2008, 18:53
Член групи

Завдяки evilfantasy для входу на CF. Ну насправді тут є послідовність того, що сталося. Я вставив одне MMC до моїх ноутбуком то мій 2008 шекелів запуску автоматичного захисту в порівнянні з волею .. вірус після чого я переформатувати карту ... Потім я вставив іншу MMC Card шек знову запустити автоматичний захисту в порівнянні з волею вірус знову було сказано що вона була вилучена / охоронювані .. тому я переформатований другу картку ... Потім я перевірка reinserting його знову, і немає вірусів ... обидва цих карток була вставлена раніше в моєму офісі комп'ютер, що це вірус, який не був detetected від Symantec так вийшло, що він блокує всі мої програми запуску, і вони повинні це привидом ... Тепер утилізації вірус, як я пам'ятаю, НЕ побачити за час, що я вставив ГМК "Я вважаю, що було на наступний день, що я побачив її, вона була прихована папка тому я намагався видалити його але безрезультатно Coz Наскільки я згадую про це було також і того ж вірусу, що я бачили в нашому офісі, який торкнувся USB / MMC бути вставлений ... я побіжу зараз ESET і вставте лог ... спасибо
Old 12 листопада 2008, 18:56
Модератор групи

Немає проблем. Переработчик Видалення файлів не дуже легко. Windows любить, щоб їх захистити. ESET сканування потрібно їх видалити, але якщо ми будемо мати, щоб увійти у першу чергу.

Old 18 листопада 2008, 18:10
Член групи

Привіт evilfantasy ESET не вдалося виявити будь-який вірус. 0 файлів. Проте я не зміг знайти файл журналу. утилізації файл є в даний час приховані папки ....
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Вірусна Питання - Чи може хто-небудь сказати мені, якщо я може бути вірус billozz Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 1 2 квітня 2009 13:58
Мої друзі MAC є вірус ... Ум ... да ... вірус ... cheesepuff Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 3 29 жовтня 2008 12:58
Переработчик redden137 Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 4 14 березня 2008 16:31
Не вдається видалити приховані Recycler корзини в Резервне копіювання файлів ApathyKid13 General Software чат 2 3 грудня 2007 01:05
Вірус, допоможіть мені виправити це PLZ DeadRabit Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 1 6 вересня 2007 13:59
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.