![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти всички, Аз бях търси в регистъра за почистване програми и аз се чудех дали някой може да ми даде някои съвети за това как те работят добре, преди да изкараш пари, за да купя един. Ето и линк за единия, че Im гледаш, ако някой може да ми помогне, че ще бъде страхотно! http://dacure.regfix.hop.clickbank.net/ Благодарности DC |
|
| |||
| |||
| Не отивайте там !!!!!!!!!!!!!!: D Съжалявам didn't исках да крещя:) като techie приятел ми каза, че може да предприеме, както и чук на вашия компютър |
|
| |||
| |||
| благодаря за отговора! Аз приучавам мъчите с такива програми вече:) |
|
| |||
| |||
| Честно казано те не си струва парите Няма да има полза за tidying копие на системния регистър Ако сте с XP, че прави доста добра работа за водене я сортират |
|
| |||
| |||
| напълно съгласен с BM ....:) единственият регистър ап използвам се нарича ntregopt ..... тя не докосва някоя от системния регистър, той просто минава през него и компреси, премахване на всички празни пространства между клавишите, които са били добавени / заличават с времето. Той подобри моя обувка време с около 30 секунди. Но доколкото това е действителната регистър почистване върви, това трябва да бъде направено на ръка, както и от някой, който е обучен в него. Разходен парите от едната е само tossing я. Има ли конкретна причина да се притеснявате за вашите регистър? благодарности V |
|
| |||
| |||
| безплатна ccleaner е приятно и безопасно. |
|
| |||
| |||
| Само ако DONT използвайте определят въпросите раздела: P |
|
| |||
| |||
| Y направи обратен лицето проблеми? Аз никога не са за XP или Vista. |
|
| |||
| |||
| Не е сам, но аз видях CCleaner правят компютър безполезен: D Ползвам го от време на време, но предпочитам ATF-чисти |
|
| |||
| |||
| Дито. CCleaner всъщност засяга и манипулира на системния регистър, докато ATF не го прави. Кои ли защо аз предпочитам ATF и защо CCleaner има възможност, въпреки това от разстояние, да направи хубаво скъпо paperweight на вашата машина. :) |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Дали по вписванията Fix Добър ли е? | lobbslobb | Общи Софтуер Чат | 1 | 29 Март 2009 14:34 |
| Редактора на системния регистър. Backup необходимо. Промениха шрифтове в регистър | pete21 | Windows операционни системи | 7 | 15 Март 2009 13:32 |
| Newbie въпроса за почистващи | ken979 | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 1 | 22 април 2008 17:09 |
| Познавам по вписванията? | Rob8UrChips | Общи Софтуер Чат | 1 | 8 октомври 2007 14:21 |
| XP по вписванията | DrWatson | Общи Софтуер Чат | 7 | 4 април 2007 11:29 |
| Нишка Инструменти | |
| |