![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj Všichni, Byl jsem hledat registru čistící programy a já věděl, jestli někdo může dát nějaké rady, jak dobře fungují, než utrácet peníze i na koupi jednoho. Zde je odkaz na ten, který hledá na chatu, když někdo by mohl pomoci mi, že by bylo úžasné! http://dacure.regfix.hop.clickbank.net/ Díky DC |
|
| |||
| |||
| Nechoďte tam !!!!!!!!!!!!!!: D Promiň didnt znamenat křičet:) jako techie kamarád řekl byste stejně vzít kladivo do svého PC |
|
| |||
| |||
| díky za odpověď! Jsem zvyklý obtěžovat s takovými programy už:) |
|
| |||
| |||
| Upřímně řečeno, že nejsou dobré peníze To nebude mít žádný přínos pro úpravy do registru Pokud používáte systém XP to dělá docela dobrou práci udržet ho setříděno |
|
| |||
| |||
| naprosto souhlasím s bm ....:) jediný registr app I použití se nazývá ntregopt ..... to se nedotýká žádné z registru, je pouze prochází a komprimuje ji odstranit všechny prázdné mezery mezi klávesami, které byly přidány / zrušena v průběhu času. Je lepší se spustit můj čas o 30 sekund. Ale pokud jde o skutečné čištění registru je, že je třeba udělat ručně, a někým, kdo je vyškolený v něm. Vynakládání peněz na jedné je jen vyhazování je pryč. Existuje nějaký konkrétní důvod, máte obavy z registru? díky v. |
|
| |||
| |||
| freeware ccleaner je příjemné a bezpečné. |
|
| |||
| |||
| Pouze pokud jste dont použít opravit problémy kartu: p |
|
| |||
| |||
| y to u čelí problémům? Nikdy jsem se o XP nebo Vista. |
|
| |||
| |||
| Ne, ale já sám jsem viděl CCleaner vydá ks ničemu: D I use it now a znovu, ale nejraději ATF čistší |
|
| |||
| |||
| totéž. CCleaner skutečně dotkne a manipuluje registru, zatímco ATF není. , Kterou jsem, proč mám nejraději ATF, a proč CCleaner je pravděpodobnost, jakkoli malá, aby pěkné drahé těžítko z vašeho počítače. :) |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Registry Fix je nějaký dobrý? | lobbslobb | Obecné Software Chat | 1 | 29. března 2009 14:34 |
| Editor registru. Zálohování potřebné. Změnil Fonty v registru | pete21 | Operační systémy Windows | 7 | 15. března 2009 13:32 |
| Nováček otázku o čističky | ken979 | Virus, spyware a bezpečnost | 1 | 22. duben 2008 17:09 |
| Znát Váš registru? | Rob8UrChips | Obecné Software Chat | 1 | 8. října 2007 14:21 |
| XP Registry | DrWatson | Obecné Software Chat | 7 | 4. dubna 2007 11:29 |
| Thread Nástroje | |
| |