![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου Όλα, Έχω ήδη εξετάζει τα προγράμματα καθαρισμού μητρώου και Αναρωτιόμουν αν κάποιος μπορεί να μου δώσει κάποιες συμβουλές για τον τρόπο με τον οποίο δουλεύουν καλά πριν περάσουν τα χρήματα να αγοράσουν ένα. Εδώ είναι το link για αυτό που im κοιτάζετε, αν κάποιος μπορούσε να με βοηθήσει το γεγονός ότι θα είναι φοβερό! http://dacure.regfix.hop.clickbank.net/ Ευχαριστώ DC |
|
| |||
| |||
| Μην πας εκεί !!!!!!!!!!!!!!: Δ Συγγνώμη didn't σημαίνει να φωνάζει:) techie ως φίλος μου είπε ότι ίσως και λαμβάνει ένα σφυρί με τον υπολογιστή σας |
|
| |||
| |||
| ευχαριστώ για την απάντηση!! I wont κόπο με τέτοια προγράμματα πια:) |
|
| |||
| |||
| Ειλικρινά δεν αξίζει τα χρήματα Δεν θα υπάρξει όφελος για τακτοποίησης του μητρώου Εάν εκτελείτε XP κάνει μια πολύ καλή δουλειά της διατήρησης είναι ταξινομημένο |
|
| |||
| |||
| Συμφωνώ απόλυτα με bm ....:) το μόνο μητρώου app χρησιμοποιώ λέγεται ntregopt ..... δεν αγγίζετε οποιοδήποτε από το μητρώο, απλώς διέρχεται και συμπιέζει αυτό, την άρση όλων των κενών χώρων μεταξύ κλειδιά που έχουν προστεθεί / διαγράφεται το πέρασμα του χρόνου. Θα βελτιωθεί μου χρόνο εκκίνησης κατά περίπου 30 δευτερόλεπτα. Αλλά όσο το πραγματικό καθαρισμού μητρώου προχωρεί, ότι πρέπει να γίνει με το χέρι, και από κάποιον που έχει εκπαιδευτεί σε αυτό. Οι δαπάνες για τα χρήματα είναι μόνο Άραβες υιοθέτησαν το παιχνίδι μακριά. Υπάρχει κάποιο συγκεκριμένο λόγο να ανησυχούν για το μητρώο σας; ευχαριστώ v |
|
| |||
| |||
| freeware ccleaner είναι όμορφο και ασφαλές. |
|
| |||
| |||
| Μόνο αν η χρήση dont καθορίζει θέματα καρτέλα: p |
|
| |||
| |||
| y έκανε και αντιμετωπίζουν προβλήματα; Ποτέ δεν έχει για XP ή Vista. |
|
| |||
| |||
| Δεν τον εαυτό μου, αλλά έχω δει CCleaner καταστήσει έναν υπολογιστή άχρηστο: D Χρησιμοποιώ το τώρα και πάλι, αλλά προτιμώ ATF καθαρότερες |
|
| |||
| |||
| Ditto. CCleaner όντως αγγίζει και χειρίζεται το μητρώο, ενώ δεν ATF. Ποιος ο λόγος για τον οποίο εγώ προτιμώ ATF, CCleaner και γιατί έχει τη δυνατότητα, ωστόσο, απομακρυσμένο, να κάνουμε μια ωραία ακριβά φύλλων χαρτιού από το μηχάνημά σας. :) |