![]() |
|
|||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Hej svi,
Ive 'bio obličje za čišćenje registra u programima i bio sam zadivljen, ako bilo tko može, dajte mi neke savjete o tome kako dobro rade prije nego što sam potrošiti novac da kupi jedan. Ovdje je link za onaj koji im gledajući, ako bilo tko mogao pomoć mene vanjska strana kako bi se Awesome! http://dacure.regfix.hop.clickbank.net/ Hvala DC |
|
|
|||
|
|||
|
NEMOJTE DALJE POSTOJI !!!!!!!!!!!!!!: D
ispričavam se nije značilo da povikala:) kao techie moj prijatelj je rekao možda i uzeti čekić na računalo |
|
|
|||
|
|||
|
hvala za odgovor!
Ja navika gnjaviti s takvim programima više:) |
|
|
|||
|
|||
|
Iskreno im se ne isplati novac
Tu neće biti nikakvih naknada za čišćenje registra Ako koristite XP to jedan prilično dobar posao vođenja se redaju |
|
|
|||
|
|||
|
potpuno se slažu sa BM ....:)
jedini registar app Koristim se zove ntregopt ..... ne dirajte bilo koji od registra, ona samo prolazi kroz njega i obloge, uklanjanje svih praznih razmaka između tipki koje su dodano / obrisane vremenom. To poboljšalo moje čizma gore vrijeme za oko 30 sekundi. Ali što se tiče stvarnog registra za čišćenje ide, to treba uraditi rukom, i nekoga tko je trenirao u njemu. Novac za trošenje na jednom je samo bacanje to daleko. Da li postoji određeni razlog ste zabrinuti za vaše knjige? hvala v |
|
|
|||
|
|||
|
freeware ccleaner je lijepo i sigurno.
|
|
|
|||
|
|||
|
Samo ako ne koristite karticu popraviti probleme: p
|
|
|
|||
|
|||
|
y lice je u problemima? JA nikada imati na XP ili Vista.
|
|
|
|||
|
|||
|
Ne ja osobno, ali vidio sam CCleaner uzvratiti PC beskorisnih: D
I sada, i koristiti ga ponovno, ali radije ATF čistionica |
|
|
|||
|
|||
|
isto. CCleaner zapravo dodiruje i manipulates registra, dok ATF ne. Zato što sam ja radije ATF i zašto CCleaner ima mogućnost, međutim, daljinsko, zgodan pravljenja skuplji paperweight iz vašeg stroja. :)
|