![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Hey All,
Már keresi a registry tisztító programok, és arra gondoltam, ha valaki tud nekem néhány tanácsot, hogyan is működnek, mielőtt költeni a pénzt veszünk egyet. Itt a link az egyik, hogy im looking at, ha valaki tudna segíteni, hogy lenne awesome! http://dacure.regfix.hop.clickbank.net/ Köszönöm DC |
|
|
|||
|
|||
|
Ne menj oda !!!!!!!!!!!!!!: D
Sajnáljuk didnt jelenti kiáltani:) a techie barátom mondta, hogy akár azt is venni egy kalapácsot, hogy a PC - |
|
|
|||
|
|||
|
köszönöm a választ!
Azt szokás zavarni az ilyen programok már:) |
|
|
|||
|
|||
|
Komolyan nem érdemes a pénzt
Nem lesz előny elrendezése a rendszerleíró Ha fut XP ez egy nagyon jó munkát maradt rendezve |
|
|
|||
|
|||
|
Teljesen egyetértek a BM ....:)
A jegyzék csak app használom hívják ntregopt ..... ez nem érinti sem a jegyzék, csak megy keresztül, és azt tömöríti, megszüntetve az üres terek közötti kulcsok adtak / törölni az idővel. Ez javította a cipõm idő körülbelül 30 másodperc. De ami a tényleges registry tisztító megy, hogy kell tenni a kezét, és aki képzett benne. Fordított pénz egy éppen feldobás el. Van-e konkrét oka van aggodalommal tölti el a registry? köszönöm v |
|
|
|||
|
|||
|
freeware ccleaner szép és biztonságos.
|
|
|
|||
|
|||
|
Csak akkor, ha ön dont használja a fix kérdések lapot: p
|
|
|
|||
|
|||
|
y volt és arcát a problémákat? Én soha nem az XP vagy a Vista.
|
|
|
|||
|
|||
|
Nem magam, de láttam CCleaner használhatatlanná teszi a PC: D
Használni, és most újra, de inkább ATF tisztább |
|
|
|||
|
|||
|
dettó. CCleaner ténylegesen érinti, és manipulálja a Rendszernyilvántartást, mivel ATF nem. Amit én, miért részesíti előnyben ATF, és miért CCleaner megvan a lehetősége, azonban a távoli, hogy egy kedves drága papírnyomó ki a gépet. :)
|