![]() |
|
| |||
| |||
| היי הכל, אני כבר מסתכל לתוך הרישום ניקוי תוכניות ואני תהיתי אם מישהו יכול לתת לי עצה לגבי האופן שבו הם עובדים גם לפני שאני מבזבז כסף לקנות אחת. הנה קישור אחד כי IM מסתכל, אם מישהו יכול לעזור לי זה יהיה ענק! http://dacure.regfix.hop.clickbank.net/ תודה DC |
|
| |||
| |||
| לא הולך יש !!!!!!!!!!!!!!: ד מצטער didn't מתכוון לצעוק:) כמו techie ידיד שלי אמר שאולי גם לקחת פטיש למחשב |
|
| |||
| |||
| Thanks for the reply! אני רגיל עם תוכניות כאלה עשויות להפריע יותר:) |
|
| |||
| |||
| הם באמת לא שווה את הכסף לא יהיה יתרון tidying את הרישום אם אתה מריץ XP היא עושה עבודה טובה יפה לשמור על זה מיון |
|
| |||
| |||
| לגמרי מסכים עם BM ....:) רק את הרישום App אני משתמש נקראת ntregopt ..... זה לא כל מגע של הרישום, אלא רק עוברת ו compresses זה, הסרת כל רווחים ריקים בין המפתחות כי כבר הוסיף / נמחקים לאורך זמן. היא שיפרה את זמן האתחול של בכ 30 שניות. אבל ככל הרישום בפועל ניקוי הולך, כי צריך לעשות ביד, ועל ידי מי שעבר הכשרה בו. ההוצאה על הכסף, היא רק אחת tossing אותו. האם יש סיבה מסוימת שאתה חושש את הרישום? תודה V |
|
| |||
| |||
| freeware ccleaner היא יפה ובטוחה. |
|
| |||
| |||
| רק אם אתה dont להשתמש לתקן בעיות כרטיסייה: P |
|
| |||
| |||
| Y U הפנים עשה בעיות? אני אף פעם לא על XP או Vista. |
|
| |||
| |||
| אבל את עצמי לא ראיתי CCleaner לדקלם מחשב טעם: D אני משתמש בו כעת ושוב אבל מעדיף ATF מנקה |
|
| |||
| |||
| כנ 'ל. CCleaner ממש נוגע ו manipulates הרישום, ATF ואילו לא. למה אני שאני מעדיף ATF, ומדוע CCleaner יש את האפשרות, אך מרוחק, של ביצוע נחמד יקר אבן אכף מתוך המחשב שלך. :) |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| האם הרישום תקן כל טוב? | lobbslobb | כללי תוכנות צ 'אט | 1 | 29 מרץ 2009 14:34 |
| הרישום. הגיבוי הדרוש. גופנים הרישום השתנה | pete21 | מערכות ההפעלה Windows | 7 | 15 מרץ 2009 13:32 |
| Newbie שאלה על cleaners | ken979 | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 1 | 22 אפריל 2008 17:09 |
| מכיר את הרישום? | Rob8UrChips | כללי תוכנות צ 'אט | 1 | 8 אוקטובר 2007 14:21 |
| הרישום XP | DrWatson | כללי תוכנות צ 'אט | 7 | 4th אפריל 2007 11:29 |
| שרשרת כלים | |
| |