mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Virus, Spyware & Security

Register

Registry Cleaners

Reply

Temos įrankiai
Old Liepa 10, 2007, 06:44
Naujas Narys

Default Registry Cleaners

Hey all,
Aš ieškojau į registro valymo programas ir man buvo įdomu, ar kas nors gali duoti man, kaip gerai jie dirba iki I išleisti pinigų įsigyti vieną patarimus.

Čia yra vienas, kad im looking at nuorodą, jei kas nors galėtų man padėti, kad būtų awesome!

http://dacure.regfix.hop.clickbank.net/

Ačiū
DC
Old Liepa 10, 2007, 07:45
Narys

DON'T ten !!!!!!!!!!!!!!: D

Atsiprašome didnt mean to shout:)
kaip techniką draugas mano pasakė, kad tu gali taip pat atsižvelgti plaktukas prie kompiuterio
Old Liepa 10, 2007, 07:55
Naujas Narys

Ačiū už atsakymą!!
I wont bother su tokiomis programomis anymore:)
Old Liepa 10, 2007, 08:00
Narys

Sąžiningai jie nėra verta pinigų
Nebus jokios naudos išvalyti registrą
Jei dirbate su XP ji labai gerą darbą ir išlaikyti ją surūšiuoti
Old Liepa 11, 2007, 05:03
Narys

visiškai sutinku su BM ....:)

tik registro APP aš naudoju vadinamas ntregopt ..... jis neturi liesti bet kokį registrą, jis tik praeina ir kompresus jis, pašalinti visas tuščių tarpų tarp klavišų, kurie buvo pridėti / pašalinti per tam tikrą laiką. Ji pagerino mano įkrovimo laikas apie 30 sekundžių.

O kiek faktinių registro valymas vyksta, kad reikia padaryti rankomis, ir kažkas, kas yra išmokyti jį. Leisti pinigus tik viena supimas jos atimti. Ar yra konkrečių priežasčių esate susirūpinęs jūsų registro?

ačiū

v
Old Liepa 12, 2007, 07:22
Naujas Narys

Freeware CCleaner yra malonus ir saugus.
Old Liepa 12, 2007, 07:33
Narys

Citata:
Originally Posted by NobleGeek View Post
Freeware CCleaner yra malonus ir saugus.
Only if you dont naudojimą nustato klausimų kortelėje: P
Old Liepa 12, 2007, 07:34
Naujas Narys

Y Did U susiduria su problemomis? Aš niekada ant XP ar Vista.
Old Liepa 12, 2007, 07:35
Narys

Ne aš, bet aš mačiau CCleaner padaryti vnt nenaudingas: D

Aš naudoju dabar ir vėl, bet norėčiau ATF siurblys
Old Liepa 12, 2007, 12:52
Narys

Citata:
Originally Posted by Blackmirror View Post
Ne aš, bet aš mačiau CCleaner padaryti vnt nenaudingas: D

Aš naudoju dabar ir vėl, bet norėčiau ATF siurblys
Ditto. CCleaner tikrai paveiks ir manipuliuoja registrą, kadangi ATF nėra. Kurį aš, kodėl aš norėčiau, ATF, ir kodėl CCleaner turi galimybę, tačiau nutolusiuose, padaryti gražus brangus prespapjė iš jūsų kompiuterio. :)
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Registry Fix yra kokių nors gerų? lobbslobb BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 1 Kovas 29, 2009 14:34
Registro redaktoriaus. Atsarginė Needed. Pasikeitė Šriftai registro pete21 Windows "operacinės sistemos 7 Kovas 15, 2009 13:32
Naujokas klausimą apie siurbliai ken979 Virus, Spyware & Security 1 Balandis 22, 2008 17:09
Know your registry? Rob8UrChips BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 1 8 spalis 2007 14:21
XP registras DrWatson BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 7 4 balandis 2007 11:29
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.