![]() |
|
| |||
| |||
| Hey All, Esmu izskatījusi reģistra tīrīšanas programmas un man ir jautājums, ja kāds varētu sniegt man padomu par to, cik labi viņi strādā pirms es tērēt naudu nopirkt vienu. Šeit ir saite uz vienu, kas im looking at, ja kāds varētu man palīdzēt, ka būtu lieliski! http://dacure.regfix.hop.clickbank.net/ Pateicība DC |
|
| |||
| |||
| DO NOT GO THERE !!!!!!!!!!!!!!: D sorry didn't nozīmē kliegt:) kā techie friend of mine teicāt, ka varētu arī ņemt āmuru uz datoru |
|
| |||
| |||
| Paldies par atbildi!! Es paradis apgrūtināt ar šādām programmām, vairs:) |
|
| |||
| |||
| Godīgi tie nav vērts naudu Nebūs labumu sakārtošanu reģistra Ja jūs strādājat ar XP tas diezgan labu darbu glabāšanu šķiroti |
|
| |||
| |||
| pilnīgi piekrītu bm ....:) tikai reģistra app izmantot sauc ntregopt ..... tas neskar kādu no reģistra, tā tikai iet cauri un saspiež tā, lai novērstu visas tukšās atstarpes starp atslēgas, kuras ir pievienotas / Svītrots laikā. Tā uzlabojās mana boot up laikā par aptuveni 30 sekundes. Bet, ciktāl faktisko reģistra tīrīšana iet, tas ir jādara ar roku, un kāds, kurš ir apmācīts tā. Tērēt naudu uz viena ir tikai tossing to prom. Vai ir īpašs iemesls, jūs uztraucaties par jūsu re? pateicība v |
|
| |||
| |||
| freeware CCleaner ir jauka un droša. |
|
| |||
| |||
| Tikai tad, ja dont izmantot noteikt jautājumus, tab: p |
|
| |||
| |||
| y izdarīja u ir problēmas? Es nekad uz XP vai Vista. |
|
| |||
| |||
| Ne pats, bet es esmu redzējis CCleaner padarīt pc bezjēdzīgi: D I use it now un atkal, bet labāk ATF tīrītājs |
|
| |||
| |||
| Turpat. CCleaner faktiski skar un manipulē reģistra, bet ATF nav. Ko es kāpēc es gribētu ATF, un kāpēc CCleaner ir iespēja, tomēr tālvadības, padarot jauku dārgs prese no jūsu datora. :) |