![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hey All, I've Been Looking programy do czyszczenia rejestru i ja zastanawiałem się czy ktoś może mi dać kilka rad na temat tego, jak dobrze pracują oni przed i wydawać pieniądze, aby kupić. Oto link do tej, którą im patrząc na, jeśli ktoś mógłby mi pomóc, że byłoby awesome! http://dacure.regfix.hop.clickbank.net/ Dzięki DC |
|
| |||
| |||
| DON'T GO NIE !!!!!!!!!!!!!!: D sorry didnt znaczy krzyczeć:) jako techie mój przyjaciel powiedział, możesz również wziąć młotek do komputera |
|
| |||
| |||
| dzięki za odpowiedź! I wont bother już z takich programów:) |
|
| |||
| |||
| Szczerze mówiąc nie są warte pieniędzy Nie będzie korzystać aż do porządkowania rejestru Jeśli używasz XP to całkiem dobrą robotę w utrzymaniu posortowane |
|
| |||
| |||
| całkowicie zgadza się z BM ....:) Tylko rejestru app używać nazywa ntregopt ..... to nie dotyka żadnej z rejestru, to po prostu przechodzi i kompresuje je, usuwając wszystkie puste przestrzenie między klawiszami, które zostały dodane / usunięte w czasie. Należy poprawić mój czas rozruchu przez około 30 sekund. Ale w miarę rzeczywistych czyszczenia rejestru wychodzi, że musi być wykonane przez strony, a przez kogoś, kto jest przeszkolony w nim. Wydawanie pieniędzy na jednej jest tylko Tossing go. Czy istnieje konkretny powód jesteś zaniepokojony rejestru? dzięki v |
|
| |||
| |||
| freeware ccleaner jest ładne i bezpieczne. |
|
| |||
| |||
| Tylko jeśli dont używać ustalić kwestie kartę: P |
|
| |||
| |||
| y did u problemy? I nigdy nie na XP lub Vista. |
|
| |||
| |||
| Nie, ale ja widziałem CCleaner wydaje szt. bezużyteczne: D Używam go teraz i ponownie ale wolą ATF czystsze |
|
| |||
| |||
| jw. CCleaner rzeczywiście dotyka i manipuluje rejestru, mając na uwadze, że nie ATF. Które I dlaczego Wolę ATF i dlaczego CCleaner ma możliwości, jednak zdalnym, dokonywania miły drogie przycisk na Twoim komputerze. :) |