![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Toate Hei, Am căutat în registru programe de curăţare şi mă întrebam dacă cineva poate să-mi daţi câteva sfaturi cu privire la cât de bine au de lucru înainte de a-mi cheltui banii pentru a cumpara una. Aici este link-ul pentru cel care se uită la chat, dacă cineva ar putea ajută-mă că ar fi minunat! http://dacure.regfix.hop.clickbank.net/ Mulţumesc DC |
|
| |||
| |||
| NU merg acolo !!!!!!!!!!!!!!: D Ne pare rău să spun didnt striga:) techie ca un prieten de-al meu a spus ca s-ar putea să iau şi un ciocan de a PC-ului |
|
| |||
| |||
| Mulţumesc pentru răspuns! Am obiceiul deranjez cu astfel de programe mai:) |
|
| |||
| |||
| Sincer nu sunt în valoare de bani Nu va fi nici pentru a beneficia tidying în registry Dacă executaţi XP are un foarte bun loc de muncă este de a menţine sortate |
|
| |||
| |||
| total de acord cu BM ....:) singurul registru app folosesc este denumit ntregopt ..... nu se atinge nici de registry, ci trece printr-şi comprimă o, scoate toate spatii libere dintre cheile care au fost adăugate / şterse în timp. Este îmbunătăţită cizma până timp de aproximativ 30 de secunde. Dar, în măsura în care este efectiv registru de curăţare a merge, că trebuie să fie făcut de mână, şi de către cineva care este antrenat în el. De cheltuit bani pe un singur este doar clatina-o de aici. Există un anumit motiv, vă îngrijorează dvs. registrii? mulţumesc v |
|
| |||
| |||
| Freeware ccleaner este frumoasă şi în condiţii de siguranţă. |
|
| |||
| |||
| Numai dacă tu dont utilizare a remedia problemele fila: p |
|
| |||
| |||
| y nu se confruntă cu probleme de u? N-am mai avea pe XP sau Vista. |
|
| |||
| |||
| Nu pe mine, dar am văzut CCleaner face inutil un PC: D Sa-l folosesc în prezent şi, din nou, dar prefera ATF curate |
|
| |||
| |||
| idem. CCleaner de fapt şi atinge manipulates registry, întrucât nu ATF. Ce am de ce-mi place ATF, şi de ce CCleaner are posibilitatea, cu toate acestea la distanţă, de a face un frumos scump paperweight din calculatorul dumneavoastră. :) |