![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj Všetci, Bol som hľadať Registry čistící programy a já vedel, či niekto môže dať nejaké rady, ako dobre fungujú, ako utrácať peniaze aj na kúpu jedného. Tu je odkaz na ten, ktorý hľadá na chate, keď niekto by mohol pomôcť mi, že by bolo úžasné! http://dacure.regfix.hop.clickbank.net/ Vďaka DC |
|
| |||
| |||
| Nechoďte tam !!!!!!!!!!!!!!: D Promiň didnt znamenať kričať:) ako techie kamarát povedal by ste rovnako brať kladivo do svojho PC |
|
| |||
| |||
| vďaka za odpoveď! Som zvyknutý obťažovať s takýmito programami už:) |
|
| |||
| |||
| Úprimne povedané, že nie sú dobré peniaze To nebude mať žiadny prínos pre úpravy do registra Ak používate systém XP to robí docela dobrú prácu udržať ho Zoradené |
|
| |||
| |||
| úplne súhlasím s bm ....:) jediný register app I použitie sa nazýva ntregopt ..... to sa nedotýka žiadnej z registra, je len prechádza a komprimuje ju odstrániť všetky prázdne medzery medzi klávesmi, ktoré boli pridané / zrušená v priebehu času. Je lepšie sa spustiť môj čas o 30 sekúnd. Ale pokiaľ ide o skutočné čistenie registra je, že je potrebné urobiť ručne, a niekým, kto je vyškolený v ňom. Vynakladania peňazí na jednej je len vyhadzovanie je preč. Existuje nejaký konkrétny dôvod, máte obavy z registra? vďaka v. |
|
| |||
| |||
| freeware ccleaner je príjemné a bezpečné. |
|
| |||
| |||
| Iba ak ste dont použiť opraviť problémy kartu: p |
|
| |||
| |||
| y to u čelia problémom? Nikdy som sa o XP alebo Vista. |
|
| |||
| |||
| Nie, ale ja sám som videl CCleaner vydá ks ničomu: D I use it now a znova, ale najradšej ATF čistejšie |
|
| |||
| |||
| totéž. CCleaner skutočne dotkne a manipuluje Registry, kým ATF nie. , Ktorú som, prečo mám najradšej ATF, a prečo CCleaner je pravdepodobnosť, akokoľvek malá, aby pekné drahé ťažítko z vášho počítača. :) |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Registry Fix je nejaký dobrý? | lobbslobb | Všeobecné Software Chat | 1 | 29. marca 2009 14:34 |
| Editor databázy Registry. Zálohovanie potrebné. Zmenil Fonty v registri | pete21 | Operačné systémy Windows | 7 | 15. marca 2009 13:32 |
| Nováček otázku o čističky | ken979 | Virus, spyware a bezpečnosť | 1 | 22. apríl 2008 17:09 |
| Poznať váš registra? | Rob8UrChips | Všeobecné Software Chat | 1 | 8. októbra 2007 14:21 |
| XP Registry | DrWatson | Všeobecné Software Chat | 7 | 4. apríla 2007 11:29 |
| Thread Tools | |
| |