![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Хеј сви, Иве 'био хандсоме за чишћење регистра у програмима и био сам задивљен, ако било ко може, дајте ми неке савете о томе како добро раде пре него што сам потрошите новац да купи један. Овде је линк за онај који им гледајући, ако било ко могао помоћ мене вањска страна како би се Ауесоме! хттп://дацуре.регфикс.хоп.цлицкбанк.нет/ Хвала ДЦ |
|
| |||
| |||
| НЕМОЈТЕ ДАЉЕ ПОСТОЈИ !!!!!!!!!!!!!!: Д извињавамо се није значило да повикала:) као тецхие мој пријатељ је рекао можда и узети чекић на рачунар |
|
| |||
| |||
| хвала за одговор! Ја навика гњавити са таквим програмима више:) |
|
| |||
| |||
| Искрено им се не исплати новац Ту неће бити никаквих накнада за чишћење регистра Ако користите КСП за један прилично добар посао вођења се редају |
|
| |||
| |||
| потпуно се слажу са БМ ....:) једини регистар апп Користим се зове нтрегопт ..... не дирајте било који од регистра, она само пролази кроз њега и облоге, уклањање свих празних размака између тастера које су додато / избрисане временом. То побољшало моје чизма сеттле време за око 30 секунди. Али што се тиче стварног регистра за чишћење иде, то треба урадити руком, и некога ко је тренирао у њему. Новац за трошење на једном је само бацање то далеко. Да ли постоји одређени разлог сте забринути за ваше књиге? хвала в |
|
| |||
| |||
| фрееуаре ццлеанер је лепо и сигурно. |
|
| |||
| |||
| Само ако не користите картицу поправити проблеме: п |
|
| |||
| |||
| ы лице је у проблемима? ЈА никада имати на КСП или Виста. |
|
| |||
| |||
| Не ја лично, али видео сам ЦЦлеанер узвратити ПЦ бескорисних: Д И сада, и користити га поново, али радије АТФ чистионица |
|
| |||
| |||
| исто. ЦЦлеанер заправо додирује и манипулатес регистра, док АТФ не. Зато што сам ја радије АТФ и зашто ЦЦлеанер има могућност, међутим, даљинско, згодан прављења скупљи паперуеигхт из вашег маа̨ине. :) |