![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Hey All, Я шукав у програмах очищення реєстру і мені цікаво, якщо хто може дати мені кілька порад про те, наскільки добре вони працюють, перш ніж витрачати гроші на покупку одного. Ось посилання на той, який їм дивіться, якщо хто-небудь може допомогти мені, що буде Awesome! http://dacure.regfix.hop.clickbank.net/ Спасибо О.К. |
|
| |||
| |||
| Не ходіть туди !!!!!!!!!!!!!!: D Вибачте Didn't означати кричати:) Ази як мій приятель сказав, що ви зможете взяти молоток до комп'ютера |
|
| |||
| |||
| Спасибо за ответ!! Я звичай возитися з такими програмами більше:) |
|
| |||
| |||
| Чесне вони не коштує грошей Там буде ніякої користі прибирання реєстру Якщо ви працюєте в XP вона дуже гарну роботу з підтримки він відсортований |
|
| |||
| |||
| Полностью согласен с Б. ....:) тільки App реєстру я використовую, називається NTREGOPT ..... воно не торкнутися будь-якого з реєстру, він просто проходить і стискає його, видалити всі порожні простору між клавішами, які були додані або видалені з плином часу. Це поліпшило мій час завантаження приблизно на 30 секунд. Але, наскільки фактична очищення реєстру прислів'я, що необхідно зробити вручну, і тим, хто навчається в ньому. Витрачати гроші на одному просто підкидаючи його геть. Є конкретна причина вас турбує ваш реєстр? спасибо V |
|
| |||
| |||
| Freeware CCleaner приємно і безпечно. |
|
| |||
| |||
| Тільки якщо ви не використовувати вкладку усунення проблем: P |
|
| |||
| |||
| Y зробив U стикаються з проблемами? Я жодного разу не на XP або Vista. |
|
| |||
| |||
| Не по собі, але я бачив CCleaner винести ПК даремно: D Я використовую його знову і знову, але вважають за краще ATF Cleaner |
|
| |||
| |||
| Те ж. CCleaner фактично зачіпає і маніпулює реєстром, в той час як АТФ не робить. Що я, чому я віддаю перевагу ATF, і чому CCleaner є можливість, якою б віддаленою, зробити приємний дорогою пап'є з вашої машини. :) |