![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj. Jsem nový vysílání zde, prosím, být laskavý. Jsem velmi hloupá věc stažením a instalací WinZix. I dnes mají pop-ups čas od času na svém počítači a mít program spuštěn nazývá IEXPLORE.EXE neustále používáte více než 73.000 K paměti, stejně jako normální IEXPLORE.EXE běží. To WinZix zdá být docela vážné. Prosím, pomozte mi, já bych ocenil, že je velmi mnoho. |
|
| |||
| |||
| Vítejte na TCF. Stáhněte a přejmenujte HijackThis (HJT)
Další příspěvek doplňte prosím HijackThis log. |
|
| |||
| |||
| jo tady je log. Logfile Trend Micro HijackThis v2.0.2 Scan uloženy v 11:59:09 dne 1.8.2008 Platforma: Windows 2003 SP2 (WinNT 5.02.3790) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.3790.1830) Zavádecí mód: Normální Běžící procesy: C: \ WINDOWS \ RTHDCPL.EXE C: \ Program Files (x86) \ Gizmo projekt \ mDNSResponder.exe C: \ WINDOWS \ SysWOW64 \ CTsvcCDA.EXE C: \ Program Files (x86) \ Internet Explorer \ iexplore.exe C: \ Program Files (x86) \ Java \ jre1.6.0_03 \ bin \ jusched.exe C: \ Program Files (x86) \ SanDisk \ Sansa Updater \ SansaDispatch.exe C: \ Program Files (x86) \ Alkohol Soft \ Alkohol 120 \ StarWind \ StarWindServiceAE.exe C: \ Program Files (x86) \ Internet Explorer \ iexplore.exe C: \ Program Files (x86) \ hlediska \ Common \ ViewpointService.exe C: \ Program Files (x86) \ hlediska \ hlediska Manager \ ViewMgr.exe C: \ Program Files (x86) \ Mozilla Firefox \ firefox.exe C: \ Program Files (x86) \ Trend Micro \ HijackThis \ sniper.exe F2 - REG: system.ini: UserInit = userinit O2 - BHO: Adobe PDF Reader Link Helper - (06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3) - C: \ Program Files (x86) \ Common Files \ Adobe \ Acrobat \ ActiveX \ AcroIEHelper.dll O2 - BHO: SSVHelper třídy - (761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43) - C: \ Program Files (x86) \ Java \ jre1.6.0_03 \ bin \ ssv.dll O4 - HKLM \ .. \ Run: [SunJavaUpdateSched] "C: \ Program Files (x86) \ Java \ jre1.6.0_03 \ bin \ jusched.exe" O4 - HKLM \ .. \ Run: [Adobe Reader Speed Launcher] "C: \ Program Files (x86) \ Adobe \ Reader 8.0 \ Reader \ Reader_sl.exe" O4 - HKCU \ .. \ Run: [Info Zavřít] C: \ DOCUME ~ 1 \ ADMINI ~ 1 \ vztahují ~ 1 \ SPRÁVA ~ 1 \ O CASH.exe O4 - HKUS \ S-1-5-19 \ .. \ RunOnce: [tscuninstall]% systemroot% \ system32 \ tscupgrd.exe (User 'místních') O4 - HKUS \ S-1-5-20 \ .. \ RunOnce: [tscuninstall]% systemroot% \ system32 \ tscupgrd.exe (User 'Network Service') O4 - HKUS \ S-1-5-18 \ .. \ RunOnce: [tscuninstall]% systemroot% \ system32 \ tscupgrd.exe (User 'systém') O4 - HKUS \. DEFAULT \ .. \ RunOnce: [tscuninstall]% systemroot% \ system32 \ tscupgrd.exe (User 'Výchozí uživatel') O4 - spuštění: hc_tray.lnk.disabled O4 - Global spuštění: Microsoft Office.lnk = C: \ Program Files (x86) \ Microsoft Office \ Office \ OSA9.EXE O9 - Extra tlačítka: (bez názvu) - (08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501) - C: \ Program Files (x86) \ Java \ jre1.6.0_03 \ bin \ ssv.dll O9 - Extra 'Nástroje' MENUITEM: Sun Java Console - (08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501) - C: \ Program Files (x86) \ Java \ jre1.6.0_03 \ bin \ ssv.dll O9 - Extra tlačítka: AIM - (AC9E2541-2814-11d5-BC6D-00B0D0A1DE45) - C: \ Program Files (x86) \ AIM \ aim.exe O9 - Extra tlačítka: Messenger - (FB5F1910-F110-11D2-BB9E-00C04F795683) - C: \ Program Files \ Messenger \ msmsgs.exe O9 - Extra 'Nástroje' MENUITEM: Windows Messenger - (FB5F1910-F110-11D2-BB9E-00C04F795683) - C: \ Program Files \ Messenger \ msmsgs.exe O16 - DPF: (6414512B-B978-451D-A0D8-FCFDF33E833C) (WUWebControl Class) -- http://update.microsoft.com/windowsu...?1172077335171 O16 - DPF: (D27CDB6E-AE6D-11CF-96B8-444553540000) (Shockwave Flash Object) -- http://fpdownload.adobe.com/pub/shoc...sh/swflash.cab O23 - Service: Bonjour Service - Apple Computer, Inc - C: \ Program Files (x86) \ Gizmo projekt \ mDNSResponder.exe O23 - Service: Creative Service pro CDROM Access - Creative Technology Ltd - C: \ WINDOWS \ system32 \ CTsvcCDA.EXE O23 - Service: Správce logických disků Administrativní služby (dmadmin) - Neznámý vlastník - C: \ WINDOWS \ system32 \ dmadmin.exe (soubor chybí) O23 - Service: Event Log (EventLog) - Neznámý vlastník - C: \ WINDOWS \ system32 \ SERVICES.EXE (obrázek chybí) O23 - Service: Gizmo VoIP Service (Gizmo Plugin) - SIPphone, Inc - C: \ Program Files (x86) \ GizmoPlugin \ GizmoPlugin.exe O23 - Service: HTTP SSL (HTTPFilter) - Neznámý vlastník - C: \ WINDOWS \ system32 \ lsass.exe (file chybí) O23 - Service: InstallDriver Tabulka Manager (IDriverT) - Macrovision Corporation - C: \ Program Files (x86) \ Common Files \ InstallShield \ Driver \ 11 \ Intel 32 \ IDriverT.exe O23 - Service: IMAPI vypalování CD-KOM Service (ImapiService) - Neznámý vlastník - C: \ WINDOWS \ system32 \ imapi.exe (soubor chybí) O23 - Service: Distributed Transaction Coordinator (MSDTC) - Neznámý vlastník - C: \ WINDOWS \ system32 \ msdtc.exe (soubor chybí) O23 - Service: Přihlašování k síti (Netlogon) - Neznámý vlastník - C: \ WINDOWS \ system32 \ lsass.exe (file chybí) O23 - Service: NT LM Bezpečnost Support Provider (NtLmSsp) - Neznámý vlastník - C: \ WINDOWS \ system32 \ lsass.exe (file chybí) O23 - Service: NVIDIA Display Driver Service (NVSvc) - Neznámý vlastník - C: \ WINDOWS \ system32 \ nvsvc64.exe (file chybí) O23 - Service: Plug and Play (PlugPlay) - Neznámý vlastník - C: \ WINDOWS \ system32 \ SERVICES.EXE (obrázek chybí) O23 - Service: PnkBstrA - Neznámý vlastník - C: \ WINDOWS \ system32 \ PnkBstrA.exe O23 - Service: Služby IPSec (PolicyAgent) - Neznámý vlastník - C: \ WINDOWS \ system32 \ lsass.exe (file chybí) O23 - Service: Chráněné úložiště (ProtectedStorage) - Neznámý vlastník - C: \ WINDOWS \ system32 \ lsass.exe (file chybí) O23 - Service: Vzdálené plochy nápovědy Session Manager (RDSessMgr) - Neznámý vlastník - C: \ WINDOWS \ system32 \ Sessmgr.exe (soubor chybí) O23 - Service: Security Accounts Manager (SamSs) - Neznámý vlastník - C: \ WINDOWS \ system32 \ lsass.exe (file chybí) O23 - Service: StarWind AE Service (StarWindServiceAE) - Rocket divize Software - C: \ Program Files (x86) \ Alkohol Soft \ Alkohol 120 \ StarWind \ StarWindServiceAE.exe O23 - Service: Virtuální Disk Service (VDS) - Neznámý vlastník - C: \ WINDOWS \ system32 \ vds.exe (soubor chybí) O23 - Service: Service Manager vyhlídka - vyhlídka Corporation - C: \ Program Files (x86) \ hlediska \ Common \ ViewpointService.exe O23 - Service: Stínová kopie svazku (VSS) - Neznámý vlastník - C: \ WINDOWS \ system32 \ vssvc.exe (soubor chybí) O23 - Service: Adaptér výkonu služby WMI (WmiApSrv) - Neznámý vlastník - C: \ WINDOWS \ system32 \ softwaru WBEM \ wmiapsrv.exe (soubor chybí) -- Konec souboru - 5710 bytes |
|
| |||
| |||
| Přejít na Přidat nebo odebrat programy a odinstalovat některou z hlediska vstupů. (je-li nalezeno) Vyhlídka Toolbar Vyhlídka Media Player a tak dále. ----------
---------- Přejít na Tento počítač-> Nástroje-> Možnosti složky-> Zobrazit kartu:
---------- Tisk Ctrl + Alt + Delete (najednou) Vlick procesů kartu a zabít proces (je-li nalezeno) O CASH.exe ViewpointService.exe ---------- HijackThis a zvolte Otevřít Do systému kontrolovat jen pak umístit zatržítko vedle: F2 - REG: system.ini: UserInit = userinit O4 - HKCU \ .. \ Run: [Info Zavřít] C: \ DOCUME ~ 1 \ ADMINI ~ 1 \ vztahují ~ 1 \ SPRÁVA ~ 1 \ O CASH.exe O4 - spuštění: hc_tray.lnk.disabled O23 - Service: Service Manager vyhlídka - vyhlídka Corporation - C: \ Program Files (x86) \ hlediska \ Common \ ViewpointService.exe Zavřete všechna okna kromě HijackThis a klikněte Fix kontrolovány Konec Hijackthis. ---------- Poklepejte na ikonu Tento počítač na ploše najít tyto složky a Soubory (je-li nalezeno) C: \ DOCUME ~ 1 \ ADMINI ~ 1 \ vztahují ~ 1 \ SPRÁVA ~ 1 \O CASH.exe C: \ Program Files (x86) \Vyhlídka \ Common\ViewpointService.exe ---------- Spustit CCleaner. Stáhněte si CCleaner
Běh SUPERAntiSpyware. Stáhnout SUPERAntispyware Free Edition (SAS)
Další příspěvek doplňte prosím následující větu: SUPERAntiSpyware log Nové Hijackthis log |
|
| |||
| |||
| -I odstraněny všechny z hlediska programů, manažery, hráči, kteří byli v Přidat / Odebrat programy. -I nenašel hlediska Manager Service na services.msc -I povoleny skryté soubory a složky, které mají být vidět -Ani ViewopointService.exe nebo O CASH.exe byl nalezen ve Správci úloh -Jsem HijackThis a pevných pouze první tři položky, jsem nebyl schopen najít "O23 - Service: Service Manager vyhlídka - vyhlídka Corporation - C: \ Program Files (x86) \ hlediska \ Common \ ViewpointService.exe" v dostupných položek, které mají být kontrolovány. HJT řekl, že tři pevné body, které jsem si vybrat. -I vypouští pouze soubor O CASH.exe v "C: \ DOCUME ~ 1 \ ADMINI ~ 1 \ vztahují ~ 1 \ SPRÁVA ~ 1 \" adresáře. -Já také vypustila žádné ze složek, které byly v pohledu Directory a sama z hlediska složku Program Files (x86). "Společný" Složka nebyla tam. -I nastavit bod obnovení systému před spuštěním CC Cleaner se běžel, a já jsem ji opustil. -I běžel SUPERAntiSpyware na 'úplný scan' režimu. Trvalo dobrou hodinu a půl až dvě hodiny, nebo tak. Řekl, že je zjištěno žádné škodlivé věci. Zde je SUPERAntiSpyware deník: SUPERAntiSpyware Scan Přihlášení http://www.superantispyware.com Generated 01.08.2008 v 03:11 hodin Verze aplikace: 3.9.1008 Pravidla databáze Core Version: 3376 Stopový Pravidla databáze Version: 1370 Vyhledávat typ: Kompletní Scan Celkem Scan Time: 01:29:08 Memory položek testovány: 123 Memory ohrožení odhaleny: 0 Položky registru naskenovaná: 4484 Registry ohrožení odhaleny: 0 Soubor položek naskenovaná: 109159 Soubor zjištěných ohrožení: 0 Tady je nový log HJT: Logfile Trend Micro HijackThis v2.0.2 Scan uloženy v 3:19:05 hodin, na 1.8.2008 Platforma: Windows 2003 SP2 (WinNT 5.02.3790) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.3790.1830) Zavádecí mód: Normální Běžící procesy: C: \ WINDOWS \ RTHDCPL.EXE C: \ Program Files (x86) \ SUPERAntiSpyware \ SUPERAntiSpyware.exe C: \ Program Files (x86) \ Java \ jre1.6.0_03 \ bin \ jusched.exe C: \ Program Files (x86) \ Gizmo projekt \ mDNSResponder.exe C: \ WINDOWS \ SysWOW64 \ CTsvcCDA.EXE C: \ Program Files (x86) \ GizmoPlugin \ GizmoPlugin.exe C: \ WINDOWS \ SysWOW64 \ PnkBstrA.exe C: \ Program Files (x86) \ Alkohol Soft \ Alkohol 120 \ StarWind \ StarWindServiceAE.exe C: \ PROGRA ~ 2 \ MOZILL ~ 1 \ FIREFOX.EXE C: \ Program Files (x86) \ Trend Micro \ HijackThis \ sniper.exe O2 - BHO: Adobe PDF Reader Link Helper - (06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3) - C: \ Program Files (x86) \ Common Files \ Adobe \ Acrobat \ ActiveX \ AcroIEHelper.dll O2 - BHO: SSVHelper třídy - (761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43) - C: \ Program Files (x86) \ Java \ jre1.6.0_03 \ bin \ ssv.dll O4 - HKLM \ .. \ Run: [SunJavaUpdateSched] "C: \ Program Files (x86) \ Java \ jre1.6.0_03 \ bin \ jusched.exe" O4 - HKLM \ .. \ Run: [Adobe Reader Speed Launcher] "C: \ Program Files (x86) \ Adobe \ Reader 8.0 \ Reader \ Reader_sl.exe" O4 - HKCU \ .. \ Run: [SUPERAntiSpyware] C: \ Program Files (x86) \ SUPERAntiSpyware \ SUPERAntiSpyware.exe O4 - HKCU \ .. \ Run: [Info Zavřít] C: \ DOCUME ~ 1 \ ADMINI ~ 1 \ vztahují ~ 1 \ SPRÁVA ~ 1 \ O CASH.exe O4 - HKUS \ S-1-5-19 \ .. \ RunOnce: [tscuninstall]% systemroot% \ system32 \ tscupgrd.exe (User 'místních') O4 - HKUS \ S-1-5-20 \ .. \ RunOnce: [tscuninstall]% systemroot% \ system32 \ tscupgrd.exe (User 'Network Service') O4 - HKUS \ S-1-5-18 \ .. \ RunOnce: [tscuninstall]% systemroot% \ system32 \ tscupgrd.exe (User 'systém') O4 - HKUS \. DEFAULT \ .. \ RunOnce: [tscuninstall]% systemroot% \ system32 \ tscupgrd.exe (User 'Výchozí uživatel') O4 - Global spuštění: Microsoft Office.lnk = C: \ Program Files (x86) \ Microsoft Office \ Office \ OSA9.EXE O9 - Extra tlačítka: (bez názvu) - (08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501) - C: \ Program Files (x86) \ Java \ jre1.6.0_03 \ bin \ ssv.dll O9 - Extra 'Nástroje' MENUITEM: Sun Java Console - (08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501) - C: \ Program Files (x86) \ Java \ jre1.6.0_03 \ bin \ ssv.dll O9 - Extra tlačítka: AIM - (AC9E2541-2814-11d5-BC6D-00B0D0A1DE45) - C: \ Program Files (x86) \ AIM \ aim.exe O9 - Extra tlačítka: Messenger - (FB5F1910-F110-11D2-BB9E-00C04F795683) - C: \ Program Files \ Messenger \ msmsgs.exe O9 - Extra 'Nástroje' MENUITEM: Windows Messenger - (FB5F1910-F110-11D2-BB9E-00C04F795683) - C: \ Program Files \ Messenger \ msmsgs.exe O16 - DPF: (6414512B-B978-451D-A0D8-FCFDF33E833C) (WUWebControl Class) -- http://update.microsoft.com/windowsu...?1172077335171 O16 - DPF: (D27CDB6E-AE6D-11CF-96B8-444553540000) (Shockwave Flash Object) -- http://fpdownload.adobe.com/pub/shoc...sh/swflash.cab O20 - Winlogon Upozornění:! SASWinLogon - C: \ Program Files (x86) \ SUPERAntiSpyware \ SASWINLO.dll O23 - Service: Bonjour Service - Apple Computer, Inc - C: \ Program Files (x86) \ Gizmo projekt \ mDNSResponder.exe O23 - Service: Creative Service pro CDROM Access - Creative Technology Ltd - C: \ WINDOWS \ system32 \ CTsvcCDA.EXE O23 - Service: Správce logických disků Administrativní služby (dmadmin) - Neznámý vlastník - C: \ WINDOWS \ system32 \ dmadmin.exe (soubor chybí) O23 - Service: Event Log (EventLog) - Neznámý vlastník - C: \ WINDOWS \ system32 \ SERVICES.EXE (obrázek chybí) O23 - Service: Gizmo VoIP Service (Gizmo Plugin) - SIPphone, Inc - C: \ Program Files (x86) \ GizmoPlugin \ GizmoPlugin.exe O23 - Service: HTTP SSL (HTTPFilter) - Neznámý vlastník - C: \ WINDOWS \ system32 \ lsass.exe (file chybí) O23 - Service: InstallDriver Tabulka Manager (IDriverT) - Macrovision Corporation - C: \ Program Files (x86) \ Common Files \ InstallShield \ Driver \ 11 \ Intel 32 \ IDriverT.exe O23 - Service: IMAPI vypalování CD-KOM Service (ImapiService) - Neznámý vlastník - C: \ WINDOWS \ system32 \ imapi.exe (soubor chybí) O23 - Service: Distributed Transaction Coordinator (MSDTC) - Neznámý vlastník - C: \ WINDOWS \ system32 \ msdtc.exe (soubor chybí) O23 - Service: Přihlašování k síti (Netlogon) - Neznámý vlastník - C: \ WINDOWS \ system32 \ lsass.exe (file chybí) O23 - Service: NT LM Bezpečnost Support Provider (NtLmSsp) - Neznámý vlastník - C: \ WINDOWS \ system32 \ lsass.exe (file chybí) O23 - Service: NVIDIA Display Driver Service (NVSvc) - Neznámý vlastník - C: \ WINDOWS \ system32 \ nvsvc64.exe (file chybí) O23 - Service: Plug and Play (PlugPlay) - Neznámý vlastník - C: \ WINDOWS \ system32 \ SERVICES.EXE (obrázek chybí) O23 - Service: PnkBstrA - Neznámý vlastník - C: \ WINDOWS \ system32 \ PnkBstrA.exe O23 - Service: Služby IPSec (PolicyAgent) - Neznámý vlastník - C: \ WINDOWS \ system32 \ lsass.exe (file chybí) O23 - Service: Chráněné úložiště (ProtectedStorage) - Neznámý vlastník - C: \ WINDOWS \ system32 \ lsass.exe (file chybí) O23 - Service: Vzdálené plochy nápovědy Session Manager (RDSessMgr) - Neznámý vlastník - C: \ WINDOWS \ system32 \ Sessmgr.exe (soubor chybí) O23 - Service: Security Accounts Manager (SamSs) - Neznámý vlastník - C: \ WINDOWS \ system32 \ lsass.exe (file chybí) O23 - Service: StarWind AE Service (StarWindServiceAE) - Rocket divize Software - C: \ Program Files (x86) \ Alkohol Soft \ Alkohol 120 \ StarWind \ StarWindServiceAE.exe O23 - Service: Virtuální Disk Service (VDS) - Neznámý vlastník - C: \ WINDOWS \ system32 \ vds.exe (soubor chybí) O23 - Service: Stínová kopie svazku (VSS) - Neznámý vlastník - C: \ WINDOWS \ system32 \ vssvc.exe (soubor chybí) O23 - Service: Adaptér výkonu služby WMI (WmiApSrv) - Neznámý vlastník - C: \ WINDOWS \ system32 \ softwaru WBEM \ wmiapsrv.exe (soubor chybí) -- Konec souboru - 5525 bytes Opravdu si toho vážím jdeš přes všechny tyto problémy, aby mi pomohl. Mockrát děkuji. Dejte mi vědět, co mám dělat dál. Dej si na čas. |
|
| |||
| |||
| Great job! Máte nemá žádné nainstalován antivirový program? Stále existují některé položky, které mají řešit. Stáhněte si Combofix, které buď z subs tady nebo tady DŮLEŽITÉ - Combofix.exe musí být uloženy na vaší ploše.
Skenování bude dočasně vypnout ploše. Pokud se přeruší, může nechat počítač zmrazeny. Pokud k tomu dojde, prosím restartujte obnovit desktop. Další příspěvek Combofix log Také dejte mi vědět o antiviru. |
|
| |||
| |||
| Děkujeme vám. Nemám Anti-virus software. Nelíbí se mi platit za to a jsem neviděl moc volného věci tam, že je víc než jen paměť marnotratník. Většinu volného věci se zdají být podvody stejně. Pokud víte, že jeden je volný, podělte se, prosím. Já byla pokuta s viry, spyware a všech, které až do winzix, kterou jsem nechat na sebe. I stažený ComboFix na plochu a pokusil spustit. Poprvé jsem byl vyzván k 1 a stiskněte Enter a řekl, že bude kontrolovat, a to jeho věc, ale pak zmizel a jeho okno didnt vrátit. Snažil jsem se dostat zpátky na internet, ale je to nějak postižené, jsem musel dvakrát restartovat počítač, aby mohli používat internet znovu. Snažil jsem se běží ComboFix jiném čase, a ne zůstat vzhůru déle než 20 sekund před jejím okno zmizelo a didnt vrátit, a zase způsobuje můj internet se non-pracovat (i když počítač řekl i přesto měl připojení). Díky znovu. Doufám, že to slyším od vás brzy. |
|
| |||
| |||
| Umožňuje vám nastavit s antivirem. Chápu vaše obavy na paměťové wasters ale Avast! Domů Free Edition je nejlehčí, nejbezpečnější, nejrychlejší antivirový jsem viděl na dni. Je velmi spolehlivá nejen odhalování hrozeb je zastavit, ale stejně. Ty "možná" viz mírné zpomalení pokud pracujete a aktualizaci začíná, ale rychlou instalaci (obvykle pod minutu) Doufáme, že je přijatelná. Rychlé řeči / Rant. Mnoho forem malwaru nebude pomalý počítač v nějaký Citelné způsobem. Budou nedá popup reklamy a není to nic pro upoutání pozornosti. Ty však tiše zaslat Vaše osobní údaje k zločincům, kteří je používají. Budou se používat počítač jako zombie server a budou "vlastní" počítač víc než ty. Malware se stále více agresivní, těžší odhalit, těžší je zabít a prakticky nevyhnutelná, pokud jste online na všech. Jestliže / pokud váš počítač stává server pro malware, může to SPAM a pokusit se proniknout anyones počítači vám e-mail nebo chat s. Pak je vaše osobní údaje ............ Takže bez antiviru, ty by mohly být také dělá poškození zbytek z nás. </ chvástavost> OK, nyní, kdy jsme ![]() Stažení a instalace Avast! Domů Volný Plná scan s ním. Jdu na kontrolu Combofix, jsem měl několik lidí neumí spustit později a budu se snažit zjistit, proč. Budu post zpět více instrukcí v brzké době. |
|
| |||
| |||
| Uvidíme tu Anti-virus co nejdříve. Děkujeme, že jste říkal mi o tom. I didn't mysli vaše chvástavost jeden bit, jsem docela chvástavost trochu sám a asi mnohem méně důležitá témata. I především nalézt vaše řeč opravdu informativní, protože (jsem si jistý, že můžeme říct) jsem opravdu dont mít žádné znalosti o malware, spyware, viry jakési věc; Pokud je něco jiného, co potřebujete vědět, neváhejte řečnění o tom stejně, jen aby jste můj život jednodušší a bezpečnější. Děkujeme vám! ![]() ... Takže vím, že zábava / význam dobré chvástavost (a že chvástavost byla nádherně krátká ve srovnání s některými dolu. Haha )Dej si na čas s ComboFix jsem neviděl pop-up od prvních věcí, kterou jste mi to, a IEXPLORE.EXE soubor opustil Správce úloh, tak i těch, vzít jako dobré znamení ... ale nebudu Předpokládáme jsem udělal, až řekneš ano. Nemyslel jsem to znít drsné o anti-virus program, jeho jen, že jsem měl několik a byly hrozné, jsem si jistý, že víš, co myslím. To Avast! Program zní skvěle, i když aktualizace trvá 10 minut. Děkuji. |
|
| |||
| |||
| lol, řečnění jsou zábavné čas od času. Je to pozdě, nebo bych už asi o malware na chvíli. ![]() Avast je dobrá, ale já stále použít Windows98 čas od času a mají ho tam. Neznamená to však pomalu dolů trochu. Umožňuje to udělat teď, pomůže mi, zda je winzix stále ukrývá kdekoliv. Stáhnout Deckarde systémové Scanner (DSS) do vašeho Desktop. Poznámka: Musíte být přihlášeni na účtu s oprávněními správce.
DSS Co bude dělat:
|
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Trojan Winzix a důsledky. | ddd13 | Virus, spyware a bezpečnost | 13 | 20. února 2009 18:42 |
| Winzix adware iexplore.exe vydání. Prosím pomozte! | winzix debile | Virus, spyware a bezpečnost | 35 | 18. prosinec 2008 16:47 |
| Odstranit Winzix | Azycool | Virus, spyware a bezpečnost | 1 | 19. únor 2008 19:26 |
| Šnekové odstranit pomoci | nothingonearth | Virus, spyware a bezpečnost | 1 | 16. únor 2008 05:36 |
| Winzix Virus Smazat / Odstranění | Insaneman1731 | Virus, spyware a bezpečnost | 22 | 8. leden 2008 10:19 |
| Thread Nástroje | |
| |