![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Helló. Én új hozzászólás itt, kérjük, legyen kedves. Én egy nagyon hülye dolog, letöltése és telepítése WinZix. Én most a pop-up és időről időre a számítógépet, és a program fut hívják IEXPLORE.EXE használnak több mint 73.000 K memóriával, valamint a szokásos IEXPLORE.EXE fut. Ez WinZix úgy tűnik, elég komoly. Kérem, segítsen nekem, I would appreciate it very much. |
|
| |||
| |||
| Üdvözöljük a TCF. Töltse le és átnevezése HijackThis (HJT)
Következő utáni kérjük adja hozzá a HijackThis log. |
|
| |||
| |||
| Oké itt a naplóban. Naplózás A Trend Micro HijackThis v2.0.2 Beolvasás mentett 11:59:09, on 1/8/2008 Platform: Windows 2003 SP2 (WinNT 5.02.3790) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.3790.1830) Boot mode: Normal Futó folyamatok: C: \ WINDOWS \ RTHDCPL.EXE C: \ Program Files (x86) \ Gizmo Project \ mDNSResponder.exe C: \ WINDOWS \ syswow64 \ CTsvcCDA.EXE C: \ Program Files (x86) \ Internet Explorer \ iexplore.exe C: \ Program Files (x86) \ Java \ jre1.6.0_03 \ bin \ jusched.exe C: \ Program Files (x86) \ SanDisk \ Sansa Updater \ SansaDispatch.exe C: \ Program Files (x86) \ Alcohol Soft \ Alcohol 120 \ StarWind \ StarWindServiceAE.exe C: \ Program Files (x86) \ Internet Explorer \ iexplore.exe C: \ Program Files (x86) \ Viewpoint \ Common \ ViewpointService.exe C: \ Program Files (x86) \ Viewpoint \ Viewpoint Manager \ ViewMgr.exe C: \ Program Files (x86) \ Mozilla Firefox \ firefox.exe C: \ Program Files (x86) \ Trend Micro \ HijackThis \ sniper.exe F2 - REG: system.ini: UserInit = userinit O2 - BHO: Adobe PDF Reader Link Helper - (06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3) - C: \ Program Files (x86) \ Common Files \ Adobe \ Acrobat \ ActiveX \ AcroIEHelper.dll O2 - BHO: SSVHelper Class - (761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43) - C: \ Program Files (x86) \ Java \ jre1.6.0_03 \ bin \ ssv.dll O4 - HKLM \ .. \ Run: [SunJavaUpdateSched] "C: \ Program Files (x86) \ Java \ jre1.6.0_03 \ bin \ jusched.exe" O4 - HKLM \ .. \ Run: [Adobe Reader Speed Launcher] "C: \ Program Files (x86) \ Adobe \ Reader 8.0 \ Reader \ Reader_sl.exe" O4 - HKCU \ .. \ Run: [Info Bezár] C: \ DOCUME ~ 1 \ ADMINI ~ 1 \ applic ~ 1 \ igazgatásáért ~ 1 \ a CASH.exe O4 - HKUS \ S-1-5-19 \ .. \ RunOnce: [tscuninstall]% systemroot% \ System32 \ tscupgrd.exe (User 'LOCAL SERVICE') O4 - HKUS \ S-1-5-20 \ .. \ RunOnce: [tscuninstall]% systemroot% \ System32 \ tscupgrd.exe (User 'HÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁS') O4 - HKUS \ S-1-5-18 \ .. \ RunOnce: [tscuninstall]% systemroot% \ System32 \ tscupgrd.exe (User 'SYSTEM') O4 - HKUS \. DEFAULT \ .. \ RunOnce: [tscuninstall]% systemroot% \ System32 \ tscupgrd.exe (User 'Default user') O4 - Startup: hc_tray.lnk.disabled O4 - Global Startup: Microsoft Office.lnk = C: \ Program Files (x86) \ Microsoft Office \ Office \ OSA9.EXE O9 - Extra button: (no name) - (08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501) - C: \ Program Files (x86) \ Java \ jre1.6.0_03 \ bin \ ssv.dll O9 - Extra 'Tools' menuitem: Sun Java Console - (08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501) - C: \ Program Files (x86) \ Java \ jre1.6.0_03 \ bin \ ssv.dll O9 - Extra button: AIM - (AC9E2541-2814-11d5-BC6D-00B0D0A1DE45) - C: \ Program Files (x86) \ AIM \ aim.exe O9 - Extra button: Messenger - (FB5F1910-F110-11D2-BB9E-00C04F795683) - C: \ Program Files \ Messenger \ msmsgs.exe O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - (FB5F1910-F110-11D2-BB9E-00C04F795683) - C: \ Program Files \ Messenger \ msmsgs.exe O16 - DPF: (6414512B-B978-451D-A0D8-FCFDF33E833C) (WUWebControl osztály) -- http://update.microsoft.com/windowsu...?1172077335171 O16 - DPF: (D27CDB6E-AE6D-11CF-96B8-444553540000) (Shockwave Flash Object) -- http://fpdownload.adobe.com/pub/shoc...sh/swflash.cab O23 - Service: Bonjour Service - Apple Computer, Inc. - C: \ Program Files (x86) \ Gizmo Project \ mDNSResponder.exe O23 - Service: Creative Service for CDROM Access - Creative Technology Ltd - C: \ WINDOWS \ System32 \ CTsvcCDA.EXE O23 - Service: Logical Disk Manager Administrative Service (dmadmin) - Ismeretlen tulajdonos - C: \ WINDOWS \ System32 \ dmadmin.exe (fájl hiányzik) O23 - Service: Eseménynapló (Eventlog) - Ismeretlen tulajdonos - C: \ WINDOWS \ System32 \ Services.exe (fájl hiányzik) O23 - Service: Gizmo VoIP szolgáltatás (Gizmo Plugin) - SIPphone, Inc. - C: \ Program Files (x86) \ GizmoPlugin \ GizmoPlugin.exe O23 - Service: HTTP SSL (HTTPFilter) - Ismeretlen tulajdonos - C: \ WINDOWS \ System32 \ Lsass.exe (fájl hiányzik) O23 - Service: InstallDriver Table Manager (IDriverT) - Macrovision Corporation - C: \ Program Files (x86) \ Common Files \ InstallShield \ Driver \ 11 \ Intel 32 \ IDriverT.exe O23 - Service: IMAPI CD-Burning COM Service (ImapiService) - Ismeretlen tulajdonos - C: \ WINDOWS \ System32 \ imapi.exe (fájl hiányzik) O23 - Service: Elosztott tranzakciók koordinátora (MSDTC) - Ismeretlen tulajdonos - C: \ WINDOWS \ System32 \ msdtc.exe (fájl hiányzik) O23 - Service: Net Logon (Netlogon) - Ismeretlen tulajdonos - C: \ WINDOWS \ System32 \ Lsass.exe (fájl hiányzik) O23 - Service: NT LM Security Support Provider (NtLmSsp) - Ismeretlen tulajdonos - C: \ WINDOWS \ System32 \ Lsass.exe (fájl hiányzik) O23 - Service: NVIDIA Display Driver Service (NVSvc) - Ismeretlen tulajdonos - C: \ WINDOWS \ System32 \ nvsvc64.exe (fájl hiányzik) O23 - Service: Plug and Play (PlugPlay) - Ismeretlen tulajdonos - C: \ WINDOWS \ System32 \ Services.exe (fájl hiányzik) O23 - Service: PnkBstrA - Ismeretlen tulajdonos - C: \ WINDOWS \ System32 \ PnkBstrA.exe O23 - Service: IPSEC szolgáltatások (PolicyAgent) - Ismeretlen tulajdonos - C: \ WINDOWS \ System32 \ Lsass.exe (fájl hiányzik) O23 - Service: Protected Storage (ProtectedStorage) - Ismeretlen tulajdonos - C: \ WINDOWS \ System32 \ Lsass.exe (fájl hiányzik) O23 - Service: Remote Desktop Help Session Manager (RDSessMgr) - Ismeretlen tulajdonos - C: \ WINDOWS \ System32 \ Sessmgr.exe (fájl hiányzik) O23 - Service: Biztonsági fiókkezelő (SamSs) - Ismeretlen tulajdonos - C: \ WINDOWS \ System32 \ Lsass.exe (fájl hiányzik) O23 - Service: StarWind AE Szolgálat (StarWindServiceAE) - Rocket Division Software - C: \ Program Files (x86) \ Alcohol Soft \ Alcohol 120 \ StarWind \ StarWindServiceAE.exe O23 - Service: Virtual Disk Service (VDS) - Ismeretlen tulajdonos - C: \ WINDOWS \ System32 \ vds.exe (fájl hiányzik) O23 - Service: Viewpoint Manager Service - Viewpoint Corporation - C: \ Program Files (x86) \ Viewpoint \ Common \ ViewpointService.exe O23 - Service: Volume Shadow Copy (VSS) - Ismeretlen tulajdonos - C: \ WINDOWS \ System32 \ vssvc.exe (fájl hiányzik) O23 - Service: WMI Performance Adapter (WmiApSrv) - Ismeretlen tulajdonos - C: \ WINDOWS \ System32 \ wbem \ wmiapsrv.exe (fájl hiányzik) -- End of file - 5710 bytes |
|
| |||
| |||
| Tovább a Programok hozzáadása / eltávolítása és távolítsa el a Viewpoint bejegyzéseket. (ha talált) Viewpoint Toolbar Viewpoint Media Player és így tovább. ----------
---------- Menj a Sajátgép-> Eszközök-> Mappa beállításai-> Nézet lapján:
---------- Sajtó ctrl + alt + delete (egyszerre) Vlick folyamatok fülre, és öld meg a folyamatot (ha talált) A CASH.exe ViewpointService.exe ---------- Open HijackThis, és válasszuk Nem a rendszer csak scan akkor egy pipa található: F2 - REG: system.ini: UserInit = userinit O4 - HKCU \ .. \ Run: [Info Bezár] C: \ DOCUME ~ 1 \ ADMINI ~ 1 \ applic ~ 1 \ igazgatásáért ~ 1 \ a CASH.exe O4 - Startup: hc_tray.lnk.disabled O23 - Service: Viewpoint Manager Service - Viewpoint Corporation - C: \ Program Files (x86) \ Viewpoint \ Common \ ViewpointService.exe Zárja be az összes Windows kivéve HijackThis, és kattintson Fix ellenőrizni Kilépés Hijackthis. ---------- Kattintson duplán a Sajátgép az asztalon található e mappák és kép (ha talált) C: \ DOCUME ~ 1 \ ADMINI ~ 1 \ applic ~ 1 \ igazgatásáért ~ 1 \A CASH.exe C: \ Program Files (x86) \Viewpoint \ Common\ViewpointService.exe ---------- Run CCleaner. Kérjük, töltse le CCleaner
Run SUPERAntiSpyware. Letöltés SUPERAntispyware Free Edition (SAS)
Következő utáni kérjük, egészítse ki: SUPERAntiSpyware napló Új Hijackthis napló |
|
| |||
| |||
| -I eltávolították az összes szempontból programok, vezetők, a játékosok már a Programok hozzáadása / eltávolítása. -Én nem találom a Viewpoint Manager Szolgálat a services.msc -Én lehet a rejtett fájlok és mappák láthatók Sem - ViewopointService.exe vagy A CASH.exe Megállapították, a Task Manager HijackThis-én és vezetékes csak az első három elem, nem tudtam, hogy "O23 - Service: Viewpoint Manager Service - Viewpoint Corporation - C: \ Program Files (x86) \ Viewpoint \ Common \ ViewpointService.exe" a rendelkezésre álló adatok ellenőrizni kell. HJT azt mondta, hogy a három állandó elem, hogy nem választják. -Én csak a fájl törölve A CASH.exe A "C: \ DOCUME ~ 1 \ ADMINI ~ 1 \ applic ~ 1 \ igazgatásáért ~ 1 \" könyvtárban. -Én is törölni sem a mappákat, amelyek a Viewpoint Directory és a Viewpoint mappa maga Program Files (x86). A "Közös" mappa nem volt ott. -Én meg egy rendszer-visszaállítási pontot, mielőtt működési CC CLEANER, úgy rohant, és elhagyta azt. -Futottam SUPERAntiSpyware a "teljes scan" módban. Eltartott egy jó és egy fél óra, két óra múlva. Azt mondta, hogy nem találtak káros dolgokat. Itt a SUPERAntiSpyware napló: SUPERAntiSpyware Scan Napló http://www.superantispyware.com Generálva 01/08/2008 at 03:11 Alkalmazás verzió: 3/9/1008 Az alapvető szabályok Database Version: 3376 Trace szabályzat Database Version: 1370 Beolvasás típusa: Complete Scan Összesen beolvasási idő: 01:29:08 Memória beolvasott elem: 123 Memória észlelt fenyegetések: 0 Iktatási tételek Beolvasott: 4484 Rendszerleíróadatbázis észlelt fenyegetések: 0 Fájl elem Beolvasott: 109159 File észlelt fenyegetések: 0 Itt az új HJT log: Naplózás A Trend Micro HijackThis v2.0.2 Beolvasás mentett 3:19:05, a 1/8/2008 Platform: Windows 2003 SP2 (WinNT 5.02.3790) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.3790.1830) Boot mode: Normal Futó folyamatok: C: \ WINDOWS \ RTHDCPL.EXE C: \ Program Files (x86) \ SUPERAntiSpyware \ SUPERAntiSpyware.exe C: \ Program Files (x86) \ Java \ jre1.6.0_03 \ bin \ jusched.exe C: \ Program Files (x86) \ Gizmo Project \ mDNSResponder.exe C: \ WINDOWS \ syswow64 \ CTsvcCDA.EXE C: \ Program Files (x86) \ GizmoPlugin \ GizmoPlugin.exe C: \ WINDOWS \ syswow64 \ PnkBstrA.exe C: \ Program Files (x86) \ Alcohol Soft \ Alcohol 120 \ StarWind \ StarWindServiceAE.exe C: \ PROGRA ~ 2 \ MOZILL ~ 1 \ FIREFOX.EXE C: \ Program Files (x86) \ Trend Micro \ HijackThis \ sniper.exe O2 - BHO: Adobe PDF Reader Link Helper - (06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3) - C: \ Program Files (x86) \ Common Files \ Adobe \ Acrobat \ ActiveX \ AcroIEHelper.dll O2 - BHO: SSVHelper Class - (761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43) - C: \ Program Files (x86) \ Java \ jre1.6.0_03 \ bin \ ssv.dll O4 - HKLM \ .. \ Run: [SunJavaUpdateSched] "C: \ Program Files (x86) \ Java \ jre1.6.0_03 \ bin \ jusched.exe" O4 - HKLM \ .. \ Run: [Adobe Reader Speed Launcher] "C: \ Program Files (x86) \ Adobe \ Reader 8.0 \ Reader \ Reader_sl.exe" O4 - HKCU \ .. \ Run: [SUPERAntiSpyware] C: \ Program Files (x86) \ SUPERAntiSpyware \ SUPERAntiSpyware.exe O4 - HKCU \ .. \ Run: [Info Bezár] C: \ DOCUME ~ 1 \ ADMINI ~ 1 \ applic ~ 1 \ igazgatásáért ~ 1 \ a CASH.exe O4 - HKUS \ S-1-5-19 \ .. \ RunOnce: [tscuninstall]% systemroot% \ System32 \ tscupgrd.exe (User 'LOCAL SERVICE') O4 - HKUS \ S-1-5-20 \ .. \ RunOnce: [tscuninstall]% systemroot% \ System32 \ tscupgrd.exe (User 'HÁLÓZATI SZOLGÁLTATÁS') O4 - HKUS \ S-1-5-18 \ .. \ RunOnce: [tscuninstall]% systemroot% \ System32 \ tscupgrd.exe (User 'SYSTEM') O4 - HKUS \. DEFAULT \ .. \ RunOnce: [tscuninstall]% systemroot% \ System32 \ tscupgrd.exe (User 'Default user') O4 - Global Startup: Microsoft Office.lnk = C: \ Program Files (x86) \ Microsoft Office \ Office \ OSA9.EXE O9 - Extra button: (no name) - (08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501) - C: \ Program Files (x86) \ Java \ jre1.6.0_03 \ bin \ ssv.dll O9 - Extra 'Tools' menuitem: Sun Java Console - (08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501) - C: \ Program Files (x86) \ Java \ jre1.6.0_03 \ bin \ ssv.dll O9 - Extra button: AIM - (AC9E2541-2814-11d5-BC6D-00B0D0A1DE45) - C: \ Program Files (x86) \ AIM \ aim.exe O9 - Extra button: Messenger - (FB5F1910-F110-11D2-BB9E-00C04F795683) - C: \ Program Files \ Messenger \ msmsgs.exe O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - (FB5F1910-F110-11D2-BB9E-00C04F795683) - C: \ Program Files \ Messenger \ msmsgs.exe O16 - DPF: (6414512B-B978-451D-A0D8-FCFDF33E833C) (WUWebControl osztály) -- http://update.microsoft.com/windowsu...?1172077335171 O16 - DPF: (D27CDB6E-AE6D-11CF-96B8-444553540000) (Shockwave Flash Object) -- http://fpdownload.adobe.com/pub/shoc...sh/swflash.cab O20 - Winlogon Notify:! SASWinLogon - C: \ Program Files (x86) \ SUPERAntiSpyware \ SASWINLO.dll O23 - Service: Bonjour Service - Apple Computer, Inc. - C: \ Program Files (x86) \ Gizmo Project \ mDNSResponder.exe O23 - Service: Creative Service for CDROM Access - Creative Technology Ltd - C: \ WINDOWS \ System32 \ CTsvcCDA.EXE O23 - Service: Logical Disk Manager Administrative Service (dmadmin) - Ismeretlen tulajdonos - C: \ WINDOWS \ System32 \ dmadmin.exe (fájl hiányzik) O23 - Service: Eseménynapló (Eventlog) - Ismeretlen tulajdonos - C: \ WINDOWS \ System32 \ Services.exe (fájl hiányzik) O23 - Service: Gizmo VoIP szolgáltatás (Gizmo Plugin) - SIPphone, Inc. - C: \ Program Files (x86) \ GizmoPlugin \ GizmoPlugin.exe O23 - Service: HTTP SSL (HTTPFilter) - Ismeretlen tulajdonos - C: \ WINDOWS \ System32 \ Lsass.exe (fájl hiányzik) O23 - Service: InstallDriver Table Manager (IDriverT) - Macrovision Corporation - C: \ Program Files (x86) \ Common Files \ InstallShield \ Driver \ 11 \ Intel 32 \ IDriverT.exe O23 - Service: IMAPI CD-Burning COM Service (ImapiService) - Ismeretlen tulajdonos - C: \ WINDOWS \ System32 \ imapi.exe (fájl hiányzik) O23 - Service: Elosztott tranzakciók koordinátora (MSDTC) - Ismeretlen tulajdonos - C: \ WINDOWS \ System32 \ msdtc.exe (fájl hiányzik) O23 - Service: Net Logon (Netlogon) - Ismeretlen tulajdonos - C: \ WINDOWS \ System32 \ Lsass.exe (fájl hiányzik) O23 - Service: NT LM Security Support Provider (NtLmSsp) - Ismeretlen tulajdonos - C: \ WINDOWS \ System32 \ Lsass.exe (fájl hiányzik) O23 - Service: NVIDIA Display Driver Service (NVSvc) - Ismeretlen tulajdonos - C: \ WINDOWS \ System32 \ nvsvc64.exe (fájl hiányzik) O23 - Service: Plug and Play (PlugPlay) - Ismeretlen tulajdonos - C: \ WINDOWS \ System32 \ Services.exe (fájl hiányzik) O23 - Service: PnkBstrA - Ismeretlen tulajdonos - C: \ WINDOWS \ System32 \ PnkBstrA.exe O23 - Service: IPSEC szolgáltatások (PolicyAgent) - Ismeretlen tulajdonos - C: \ WINDOWS \ System32 \ Lsass.exe (fájl hiányzik) O23 - Service: Protected Storage (ProtectedStorage) - Ismeretlen tulajdonos - C: \ WINDOWS \ System32 \ Lsass.exe (fájl hiányzik) O23 - Service: Remote Desktop Help Session Manager (RDSessMgr) - Ismeretlen tulajdonos - C: \ WINDOWS \ System32 \ Sessmgr.exe (fájl hiányzik) O23 - Service: Biztonsági fiókkezelő (SamSs) - Ismeretlen tulajdonos - C: \ WINDOWS \ System32 \ Lsass.exe (fájl hiányzik) O23 - Service: StarWind AE Szolgálat (StarWindServiceAE) - Rocket Division Software - C: \ Program Files (x86) \ Alcohol Soft \ Alcohol 120 \ StarWind \ StarWindServiceAE.exe O23 - Service: Virtual Disk Service (VDS) - Ismeretlen tulajdonos - C: \ WINDOWS \ System32 \ vds.exe (fájl hiányzik) O23 - Service: Volume Shadow Copy (VSS) - Ismeretlen tulajdonos - C: \ WINDOWS \ System32 \ vssvc.exe (fájl hiányzik) O23 - Service: WMI Performance Adapter (WmiApSrv) - Ismeretlen tulajdonos - C: \ WINDOWS \ System32 \ wbem \ wmiapsrv.exe (fájl hiányzik) -- End of file - 5525 bytes Hálás vagyok neked megy át e gond, hogy segítsen nekem. Nagyon köszönöm. Hadd tudjam, mit kellene csinálni. Take your time. |
|
| |||
| |||
| Szép munka! Hát nem olyan víruskereső telepítve? Még mindig vannak bizonyos bejegyzéseket kezelni. Kérjük, töltse le a köv Combofix sem itt vagy itt FONTOS - Combofix.exe kell menteni, hogy az Ön asztalára.
A vizsgálat ideiglenesen tiltsa le az asztalról. Ha szakítani, akkor hagyja a számítógépét fagyasztani. Ha ez előfordul, kérjük, indítsa újra visszaállítani az asztalon. Következő post Combofix napló Also let me know about a víruskereső. |
|
| |||
| |||
| Köszönöm. Én nem Anti-Virus szoftvert. Én nem szeretne fizetni, és nem láttam sok ingyenes cucc ott, ami több mint egy memória pazarló. Most szabad a dolgokat úgy tűnik, hogy a csalásokat is. Ha tudod, hogy egy ingyenes, kérjük, ossza. Én már jól vírusok, kémprogramok és az összes, hogy addig, amíg winzix, amit beilleszt a saját. Letöltöttem ComboFix az asztalra, és próbált-hoz fuss ez. Az első, mikor kéri, hogy nyomja meg az 1 és az Enter, és azt mondta, hogy megy, hogy ellenőrizzék, de a dolog, de aztán az ablak eltűnik és didnt come back. Próbáltam vissza az interneten, de valahogy ez a fogyatékkal élő, már a számítógép újraindításához kétszer tudja használni az internet újra. Próbáltam futó ComboFix más alkalommal, és nem maradt ki a több mint 20 másodpercig, mielőtt az ablak eltűnt, és didnt gyere vissza, és újra okoz én interneten nem működik (bár a computer mondta, még a kapcsolatot). Köszönet újra. Remélem, hogy hamarosan hallunk. |
|
| |||
| |||
| Lets get you létre a víruskereső. Megértem az aggodalmát, de a memória wasters avast! Home Free Edition van a legkönnyebb, legbiztonságosabb, leggyorsabb antivírus láttam eddig. Ez nagyon megbízhatóak nemcsak veszélyeket, hanem kimutathassa megállás őket is. Ön "talán" lásd némi lassulás, ha a munka-és egy frissítést elkezdi, de telepíteni gyors (általában egy perc) Reméljük, hogy az elfogadható. Gyors Speech / Rant. Számos formája malware nem lassít le a számítógép bármely észrevehető módon. Ezek az eljárások nem nyújtanak felbukkanó hirdetéseket, és nem teszünk semmit, hogy vonzza a figyelmet. Ezek azonban nyugodtan küldjön el a személyes adatokat, hogy a bűnözők, akik őket. Azt fogja használni a számítógépet, mint egy zombi szervert és azok "saját" a számítógép több, mint te. Malware egyre több agresszív, nehezebb felismerni, nehezebb megölni, és gyakorlatilag elkerülhetetlen, ha online egyáltalán. Ha a / ha a számítógép válik kiszolgáló malware, akkor SPAM és megpróbálja beszűrődik anyones számítógép Önnek email-ben vagy a chat-be. Aztán ott van a személyes információk ............ Tehát a víruskereső, akkor is tesz kárt a többit ránk. </ kárálást> Oké, most hol is ![]() Töltse le és telepítse Avast! Home Free Futtasson egy teljes vizsgálatot meg. Én megyek, hogy ellenőrizze a Combofix, nekem volt egy-két ember nem képes futni, hogy az utóbbi időben, és megpróbálom kideríteni, hogy miért. I will post vissza rövidesen utasítást. |
|
| |||
| |||
| Majd, hogy Anti-Virus a lehető leghamarabb. Köszönjük, hogy elmondja nekem. Én nem arra a henceg egy kicsit, én kárálást elég egy kicsit magam, és mintegy sok kevésbé fontos témákról. Azt találta, különösen a beszéd igazán informatív, mert (biztos vagyok benne, hogy tudsz mondani) I dont tényleg olyan ismeretekkel a rosszindulatú programok, kémprogramok, vírusok a fajta dolog, ha van bármi más, amit tudnod kell, bátran henceg róla is, még csak az életem könnyebb és biztonságosabb. Köszönöm! ![]() Szóval ... Tudom, hogy a szórakozás / fontos a jó kárálást (és hogy hanta volt elragadóan rövid képest néhány enyém. Haha )Csak lassan a ComboFix, nem láttam egy pop-up, mivel az első pár dolog, amit már én, és a fájl IEXPLORE.EXE elhagyta a feladat igazgató, így én ezeket a jeleket jó ... de én nem Feltételezem, kész vagyok, amíg meg nem mondja. Nem akartam durva hang körülbelül egy anti-vírus program, csak annak, hogy már volt egy pár, és azok szörnyű, biztos vagyok benne, hogy tudod, mire gondolok. Ez Avast! program jól hangzik, még akkor is, ha frissítését úgy 10 percig. Thank you again. |
|
| |||
| |||
| lol, rants szórakoztatók időről időre. Késő van, vagy talán már mintegy malware egy darabig. ![]() Az Avast jó, még mindig használja a Windows98 időről időre, és azt ott. Nem lassú le egy kicsit. Tegyük ezt most, ez segíteni fog nekem, hogy a winzix még elrejtésre sehova. Letöltés Deckard's System Scanner (DSS) a Desktop. Megjegyzés: Meg kell jelentkezett be egy fiókot rendszergazdai jogosultságokkal.
Mit fog csinálni DSS:
|