![]() |
|
| |||
| |||
| שלום. אני פירסום חדש כאן, אתה יכול להיות נחמד. עשיתי את הדבר הטיפשי ביותר על ידי הורדה והתקנה WinZix. עכשיו יש לי חלונות קופצים מעת לעת על המחשב שלי, ויש להם תוכנית פועל ללא הרף, באמצעות קרא Iexplore.exe מעל 73,000 K של זיכרון, כמו גם בדרך כלל Iexplore.exe לפעול. WinZix זה נראה די רציני. אנא עזור לי, אני מעריך את זה מאוד. |
|
| |||
| |||
| ברוכים הבאים ל TCF. להורדה והתקנה של שינוי שם HijackThis (HJT)
הבא לכתוב בבקשה להוסיף את HijackThis יומן. |
|
| |||
| |||
| טוב כאן הוא יומן. Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2 סרוק שנשמר בשעה 11:59:09 בבוקר ב 1/8/2008 פלטפורמה: Windows 2003 SP2 (Winnt 5.02.3790) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.3790.1830) אתחול במצב: בדרך כלל הפעלת תהליכים: C: \ WINDOWS \ RTHDCPL.EXE C: \ Program Files (x86) \ Gizmo Project \ mDNSResponder.exe C: \ WINDOWS \ SysWOW64 \ CTsvcCDA.EXE C: \ Program Files (x86) \ Internet Explorer \ iexplore.exe C: \ Program Files (x86) \ Java \ jre1.6.0_03 \ bin \ jusched.exe C: \ Program Files (x86) \ Sandisk \ Sansa Updater \ SansaDispatch.exe C: \ Program Files (x86) \ Alcohol Soft \ Alcohol 120 \ StarWind \ StarWindServiceAE.exe C: \ Program Files (x86) \ Internet Explorer \ iexplore.exe C: \ Program Files (x86) \ מבט \ Common \ ViewpointService.exe C: \ Program Files (x86) \ מבט \ מבט מנהל \ ViewMgr.exe C: \ Program Files (x86) \ Mozilla Firefox \ firefox.exe C: \ Program Files (x86) \ Trend Micro \ HijackThis \ sniper.exe F2 - רג: System.ini: UserInit = userinit O2 - BHO: Adobe PDF Reader Link Helper - (06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3) - C: \ Program Files (x86) \ Common Files \ Adobe \ Acrobat \ ActiveX \ AcroIEHelper.dll O2 - BHO: SSVHelper Class - (761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43) - C: \ Program Files (x86) \ Java \ jre1.6.0_03 \ bin \ ssv.dll O4 - HKLM \ .. \ Run: [SunJavaUpdateSched] "C: \ Program Files (x86) \ Java \ jre1.6.0_03 \ bin \ jusched.exe" O4 - HKLM \ .. \ Run: [Adobe Reader Speed משגר] "C: \ Program Files (x86) \ Adobe \ Reader 8.0 \ Reader \ Reader_sl.exe" O4 - HKCU \ .. \ Run: [מידע סגור] C: \ DOCUME ~ 1 \ ADMINI ~ 1 \ APPLIC ~ 1 \ ניהול ~ 1 \ על CASH.exe O4 - HKUS \ S-1-5-19 \ .. \ RunOnce: [tscuninstall]% SystemRoot% \ system32 \ tscupgrd.exe (User 'LOCAL SERVICE') O4 - HKUS \ S-1-5-20 \ .. \ RunOnce: [tscuninstall]% SystemRoot% \ system32 \ tscupgrd.exe (משתמש 'שירות רשת') O4 - HKUS \ S-1-5-18 \ .. \ RunOnce: [tscuninstall]% SystemRoot% \ system32 \ tscupgrd.exe (User 'SYSTEM') O4 - HKUS \. ברירת המחדל \ .. \ RunOnce: [tscuninstall]% SystemRoot% \ system32 \ tscupgrd.exe (משתמש 'ברירת המחדל של המשתמש) O4 - Startup: hc_tray.lnk.disabled O4 - Global Startup: Microsoft Office.lnk = C: \ Program Files (x86) \ Microsoft Office \ Office \ OSA9.EXE O9 - Extra כפתור: (ללא שם) - (08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501) - C: \ Program Files (x86) \ Java \ jre1.6.0_03 \ bin \ ssv.dll O9 - Extra 'Tools' menuitem: Sun Java Console - (08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501) - C: \ Program Files (x86) \ Java \ jre1.6.0_03 \ bin \ ssv.dll O9 - Extra כפתור: AIM - (AC9E2541-2814-11d5-BC6D-00B0D0A1DE45) - C: \ Program Files (x86) \ AIM \ aim.exe O9 - Extra כפתור: Messenger - (FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683) - C: \ Program Files \ Messenger \ msmsgs.exe O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - (FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683) - C: \ Program Files \ Messenger \ msmsgs.exe O16 - DPF: (6414512B-B978-451D-A0D8-FCFDF33E833C) (WUWebControl class) -- http://update.microsoft.com/windowsu...?1172077335171 O16 - DPF: (D27CDB6E-AE6D-11CF-96B8-444553540000) (Shockwave Flash Object) -- http://fpdownload.adobe.com/pub/shoc...sh/swflash.cab O23 - Service: Bonjour Service - Apple Computer, Inc - C: \ Program Files (x86) \ Gizmo Project \ mDNSResponder.exe O23 - Service: Creative שירות CDROM Access - Creative Technology Ltd - C: \ WINDOWS \ system32 \ CTsvcCDA.EXE O23 - Service: מנהל דיסק לוגי מנהלי השירות (dmadmin) - לא ידוע בעל - C: \ Windows \ System32 \ dmadmin.exe (קובץ חסר) O23 - Service: יומן אירועים (Eventlog) - לא ידוע בעל - C: \ WINDOWS \ system32 \ services.exe (חסר קובץ) O23 - Service: Gizmo VoIP Service (Gizmo Plugin) - SIPphone, Inc - C: \ Program Files (x86) \ GizmoPlugin \ GizmoPlugin.exe O23 - Service: HTTP SSL (HTTPFilter) - לא ידוע בעל - C: \ Windows \ System32 \ lsass.exe (קובץ חסר) O23 - Service: InstallDriver לוח מנהל (IDriverT) - Macrovision Corporation - C: \ Program Files (x86) \ Common Files \ InstallShield \ מנהל התקן \ 11 \ Intel 32 \ IDriverT.exe O23 - Service: IMAPI CD-Burning COM Service (ImapiService) - לא ידוע בעל - C: \ WINDOWS \ system32 \ imapi.exe (קובץ חסר) O23 - Service: Distributed Transaction Coordinator (MSDTC) - לא ידוע בעל - C: \ WINDOWS \ system32 \ msdtc.exe (קובץ חסר) O23 - Service: Net Logon (Netlogon) - לא ידוע בעל - C: \ WINDOWS \ system32 \ lsass.exe (קובץ חסר) O23 - Service: NT LM Security Support Provider (NtLmSsp) - לא ידוע בעל - C: \ WINDOWS \ system32 \ lsass.exe (קובץ חסר) O23 - Service: NVIDIA מנהל התקן תצוגה השירות (NVSvc) - לא ידוע בעל - C: \ WINDOWS \ system32 \ nvsvc64.exe (חסר קובץ) O23 - Service: Plug and Play (PlugPlay) - לא ידוע בעל - C: \ WINDOWS \ system32 \ services.exe (חסר קובץ) O23 - Service: PnkBstrA - לא ידוע בעל - C: \ WINDOWS \ system32 \ PnkBstrA.exe O23 - Service: שירותי IPSEC (PolicyAgent) - לא ידוע בעל - C: \ WINDOWS \ system32 \ lsass.exe (קובץ חסר) O23 - Service: Protected Storage (ProtectedStorage) - לא ידוע בעל - C: \ WINDOWS \ system32 \ lsass.exe (קובץ חסר) O23 - Service: Remote Desktop Help Session Manager (RDSessMgr) - לא ידוע בעל - C: \ WINDOWS \ system32 \ sessmgr.exe (קובץ חסר) O23 - Service: מנהל חשבונות האבטחה '(SamSs) - לא ידוע בעל - C: \ WINDOWS \ system32 \ lsass.exe (קובץ חסר) O23 - Service: StarWind AE השירות (StarWindServiceAE) - רוקט חטיבת התוכנה - C: \ Program Files (x86) \ Alcohol Soft \ Alcohol 120 \ StarWind \ StarWindServiceAE.exe O23 - Service: דיסק וירטואלי השירות (vds) - לא ידוע בעל - C: \ Windows \ System32 \ vds.exe (קובץ חסר) O23 - Service: נקודת המבט מנהל שירות - מבט Corporation - C: \ Program Files (x86) \ מבט \ Common \ ViewpointService.exe O23 - Service: היקף צל עתק (VSS) - לא ידוע בעל - C: \ Windows \ System32 \ vssvc.exe (קובץ חסר) O23 - Service: WMI ביצועים מתאם (WmiApSrv) - לא ידוע בעל - C: \ WINDOWS \ system32 \ WBEM \ wmiapsrv.exe (קובץ חסר) -- סוף הקובץ - 5710 בייטים |
|
| |||
| |||
| עבור אל הוספה / הסרה של תוכניות או להסיר את ההתקנה של כל נקודת המבט של ערכים. (אם נמצא) נקודת המבט של סרגל הכלים נקודת המבט Media Player וכן הלאה. ----------
---------- עבור אל המחשב שלי '>' כלים> אפשרויות תיקייה '> צפה כרטיסייה:
---------- עיתונות CTRL + ALT + DELETE (בבת אחת) Vlick על הכרטיסייה תהליכים ולהרוג את התהליך (אם נמצא) על CASH.exe ViewpointService.exe ---------- פתח HijackThis ובחר האם מערכת סריקה בלבד אז במקום סימון ליד: F2 - רג: System.ini: UserInit = userinit O4 - HKCU \ .. \ Run: [מידע סגור] C: \ DOCUME ~ 1 \ ADMINI ~ 1 \ APPLIC ~ 1 \ ניהול ~ 1 \ על CASH.exe O4 - Startup: hc_tray.lnk.disabled O23 - Service: נקודת המבט מנהל שירות - מבט Corporation - C: \ Program Files (x86) \ מבט \ Common \ ViewpointService.exe סגור את כל החלונות למעט HijackThis ולחץ תקן בדק יציאה Hijackthis. ---------- לחץ לחיצה כפולה על המחשב שלי בשולחן העבודה כדי לאתר את אלה תיקיות ו קבצים (אם נמצא) C: \ DOCUME ~ 1 \ ADMINI ~ 1 \ APPLIC ~ 1 \ ניהול ~ 1 \על CASH.exe C: \ Program Files (x86) \נקודת המבט \ Common\ViewpointService.exe ---------- הפעלה CCleaner. נא להוריד CCleaner
הפעלה SUPERAntiSpyware. להוריד SUPERAntispyware Free Edition (SAS)
אנא הוסף הודעה הבא: SUPERAntiSpyware יומן Hijackthis חדש ביומן |
|
| |||
| |||
| אני מוסרת את נקודת המבט של כל התוכניות, מנהלים, שחקנים שהיו ב 'הוספה / הסרה של תוכניות. אני לא מוצא את נקודת המבט על מנהל שירות services.msc אני מותרת קבצים ותיקיות מוסתרים כדי להראות גם - ViewopointService.exe או על CASH.exe היה למצוא את מנהל המשימות עשיתי-HijackThis ו קבוע רק שלושה פריטים הראשונה, לא הצלחתי למצוא "O23 - Service: נקודת המבט מנהל שירות - מבט Corporation - C: \ Program Files (x86) \ מבט \ Common \ ViewpointService.exe" על מנת להיות זמינים פריטים מסומנים. HJT אמר את זה קבוע את שלושת הפריטים עשיתי לבחור. אני רק קבצים שנמחקו על CASH.exe ב "C: \ DOCUME ~ 1 \ ADMINI ~ 1 \ APPLIC ~ 1 \ ניהול ~ 1 \" Directory. אני גם נמחק את כל התיקיות שהיו בתוך מבט מדריך את נקודת המבט ואת התיקייה עצמה Program Files (x86). "בית משותף" תיקייה לא היה שם. אני מגדיר נקודת שחזור מערכת לפני הפעלת CC מנקה, הוא רץ, ואני exited זה. רצתי-SUPERAntiSpyware על 'סריקה מלאה' מצב. טוב זה לקח שעה וחצי עד שעתיים בערך. הוא אמר שזה לא מזיק למצוא דברים. הנה SUPERAntiSpyware יומן: SUPERAntiSpyware Scan התחבר http://www.superantispyware.com נוצר 01/08/2008 בשעה 03:11 בערב יישום גירסה: 3.9.1008 Core Rules Database Version: 3376 עקבות כללים נתונים גירסה: 1370 סוג סריקה: השלמת סרוק סה"כ סרוק שעה: 01:29:08 זיכרון סריקת פריטים: 123 זיכרון האיומים שזוהו: 0 סריקת פריטים הרישום: 4484 הרישום זוהה איומים: 0 סריקת קבצים פריטים: 109159 קובץ האיומים שזוהו: 0 הנה החדש HJT יומן: Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2 סרוק נשמרה ב 3:19:05 PM ב 1/8/2008 פלטפורמה: Windows 2003 SP2 (Winnt 5.02.3790) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.3790.1830) אתחול במצב: בדרך כלל הפעלת תהליכים: C: \ WINDOWS \ RTHDCPL.EXE C: \ Program Files (x86) \ SUPERAntiSpyware \ SUPERAntiSpyware.exe C: \ Program Files (x86) \ Java \ jre1.6.0_03 \ bin \ jusched.exe C: \ Program Files (x86) \ Gizmo Project \ mDNSResponder.exe C: \ WINDOWS \ SysWOW64 \ CTsvcCDA.EXE C: \ Program Files (x86) \ GizmoPlugin \ GizmoPlugin.exe C: \ WINDOWS \ SysWOW64 \ PnkBstrA.exe C: \ Program Files (x86) \ Alcohol Soft \ Alcohol 120 \ StarWind \ StarWindServiceAE.exe C: \ progra ~ 2 \ MOZILL ~ 1 \ FIREFOX.EXE C: \ Program Files (x86) \ Trend Micro \ HijackThis \ sniper.exe O2 - BHO: Adobe PDF Reader Link Helper - (06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3) - C: \ Program Files (x86) \ Common Files \ Adobe \ Acrobat \ ActiveX \ AcroIEHelper.dll O2 - BHO: SSVHelper Class - (761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43) - C: \ Program Files (x86) \ Java \ jre1.6.0_03 \ bin \ ssv.dll O4 - HKLM \ .. \ Run: [SunJavaUpdateSched] "C: \ Program Files (x86) \ Java \ jre1.6.0_03 \ bin \ jusched.exe" O4 - HKLM \ .. \ Run: [Adobe Reader Speed משגר] "C: \ Program Files (x86) \ Adobe \ Reader 8.0 \ Reader \ Reader_sl.exe" O4 - HKCU \ .. \ Run: [SUPERAntiSpyware] C: \ Program Files (x86) \ SUPERAntiSpyware \ SUPERAntiSpyware.exe O4 - HKCU \ .. \ Run: [מידע סגור] C: \ DOCUME ~ 1 \ ADMINI ~ 1 \ APPLIC ~ 1 \ ניהול ~ 1 \ על CASH.exe O4 - HKUS \ S-1-5-19 \ .. \ RunOnce: [tscuninstall]% SystemRoot% \ system32 \ tscupgrd.exe (User 'LOCAL SERVICE') O4 - HKUS \ S-1-5-20 \ .. \ RunOnce: [tscuninstall]% SystemRoot% \ system32 \ tscupgrd.exe (משתמש 'שירות רשת') O4 - HKUS \ S-1-5-18 \ .. \ RunOnce: [tscuninstall]% SystemRoot% \ system32 \ tscupgrd.exe (User 'SYSTEM') O4 - HKUS \. ברירת המחדל \ .. \ RunOnce: [tscuninstall]% SystemRoot% \ system32 \ tscupgrd.exe (משתמש 'ברירת המחדל של המשתמש) O4 - Global Startup: Microsoft Office.lnk = C: \ Program Files (x86) \ Microsoft Office \ Office \ OSA9.EXE O9 - Extra כפתור: (ללא שם) - (08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501) - C: \ Program Files (x86) \ Java \ jre1.6.0_03 \ bin \ ssv.dll O9 - Extra 'Tools' menuitem: Sun Java Console - (08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501) - C: \ Program Files (x86) \ Java \ jre1.6.0_03 \ bin \ ssv.dll O9 - Extra כפתור: AIM - (AC9E2541-2814-11d5-BC6D-00B0D0A1DE45) - C: \ Program Files (x86) \ AIM \ aim.exe O9 - Extra כפתור: Messenger - (FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683) - C: \ Program Files \ Messenger \ msmsgs.exe O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - (FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683) - C: \ Program Files \ Messenger \ msmsgs.exe O16 - DPF: (6414512B-B978-451D-A0D8-FCFDF33E833C) (WUWebControl class) -- http://update.microsoft.com/windowsu...?1172077335171 O16 - DPF: (D27CDB6E-AE6D-11CF-96B8-444553540000) (Shockwave Flash Object) -- http://fpdownload.adobe.com/pub/shoc...sh/swflash.cab O20 - Winlogon Notify:! SASWinLogon - C: \ Program Files (x86) \ SUPERAntiSpyware \ SASWINLO.dll O23 - Service: Bonjour Service - Apple Computer, Inc - C: \ Program Files (x86) \ Gizmo Project \ mDNSResponder.exe O23 - Service: Creative שירות CDROM Access - Creative Technology Ltd - C: \ WINDOWS \ system32 \ CTsvcCDA.EXE O23 - Service: מנהל דיסק לוגי מנהלי השירות (dmadmin) - לא ידוע בעל - C: \ Windows \ System32 \ dmadmin.exe (קובץ חסר) O23 - Service: יומן אירועים (Eventlog) - לא ידוע בעל - C: \ WINDOWS \ system32 \ services.exe (חסר קובץ) O23 - Service: Gizmo VoIP Service (Gizmo Plugin) - SIPphone, Inc - C: \ Program Files (x86) \ GizmoPlugin \ GizmoPlugin.exe O23 - Service: HTTP SSL (HTTPFilter) - לא ידוע בעל - C: \ Windows \ System32 \ lsass.exe (קובץ חסר) O23 - Service: InstallDriver לוח מנהל (IDriverT) - Macrovision Corporation - C: \ Program Files (x86) \ Common Files \ InstallShield \ מנהל התקן \ 11 \ Intel 32 \ IDriverT.exe O23 - Service: IMAPI CD-Burning COM Service (ImapiService) - לא ידוע בעל - C: \ WINDOWS \ system32 \ imapi.exe (קובץ חסר) O23 - Service: Distributed Transaction Coordinator (MSDTC) - לא ידוע בעל - C: \ WINDOWS \ system32 \ msdtc.exe (קובץ חסר) O23 - Service: Net Logon (Netlogon) - לא ידוע בעל - C: \ WINDOWS \ system32 \ lsass.exe (קובץ חסר) O23 - Service: NT LM Security Support Provider (NtLmSsp) - לא ידוע בעל - C: \ WINDOWS \ system32 \ lsass.exe (קובץ חסר) O23 - Service: NVIDIA מנהל התקן תצוגה השירות (NVSvc) - לא ידוע בעל - C: \ WINDOWS \ system32 \ nvsvc64.exe (חסר קובץ) O23 - Service: Plug and Play (PlugPlay) - לא ידוע בעל - C: \ WINDOWS \ system32 \ services.exe (חסר קובץ) O23 - Service: PnkBstrA - לא ידוע בעל - C: \ WINDOWS \ system32 \ PnkBstrA.exe O23 - Service: שירותי IPSEC (PolicyAgent) - לא ידוע בעל - C: \ WINDOWS \ system32 \ lsass.exe (קובץ חסר) O23 - Service: Protected Storage (ProtectedStorage) - לא ידוע בעל - C: \ WINDOWS \ system32 \ lsass.exe (קובץ חסר) O23 - Service: Remote Desktop Help Session Manager (RDSessMgr) - לא ידוע בעל - C: \ WINDOWS \ system32 \ sessmgr.exe (קובץ חסר) O23 - Service: מנהל חשבונות האבטחה '(SamSs) - לא ידוע בעל - C: \ WINDOWS \ system32 \ lsass.exe (קובץ חסר) O23 - Service: StarWind AE השירות (StarWindServiceAE) - רוקט חטיבת התוכנה - C: \ Program Files (x86) \ Alcohol Soft \ Alcohol 120 \ StarWind \ StarWindServiceAE.exe O23 - Service: דיסק וירטואלי השירות (vds) - לא ידוע בעל - C: \ Windows \ System32 \ vds.exe (קובץ חסר) O23 - Service: היקף צל עתק (VSS) - לא ידוע בעל - C: \ Windows \ System32 \ vssvc.exe (קובץ חסר) O23 - Service: WMI ביצועים מתאם (WmiApSrv) - לא ידוע בעל - C: \ WINDOWS \ system32 \ WBEM \ wmiapsrv.exe (קובץ חסר) -- סוף הקובץ - 5525 בייטים אני באמת מעריך אותך עובר את כל זה כדי לעזור לי צרות. תודה רבה. תודיע לי מה אני צריך לעשות הלאה. קח את הזמן שלך. |
|
| |||
| |||
| עבודה מצויינת! אתה לא צריך שום אנטי מותקן? ישנם עדיין כמה ערכים להתמודד איתו. אנא הורד Combofix על ידי sUBs משני כאן או כאן חשוב - יש Combofix.exe הציל את שולחן העבודה שלך.
הסריקה תהיה לבטל באופן זמני את שולחן העבודה. מופרע אם הוא עלול להשאיר את המחשב קפוא. במקרה זה, אנא אתחול מחדש כדי לשחזר את שולחן העבודה. ההודעה הבאה Combofix יומן כמו כן, תודיעי לי על האנטי וירוס. |
|
| |||
| |||
| תודה. אין לי אנטי וירוס. אני לא רוצה לשלם על זה ואני לא ראיתי הרבה דברים בחינם שם בחוץ, כי הוא יותר מאשר רק זיכרון waster. רוב הדברים בחינם נראה frauds גם כן. אם אתה יודע על זה ניתן ללא תשלום, אנא לחלוק. הייתי בסדר עם וירוסים, תוכנות ריגול וכל זה עד winzix, אשר נתתי על שלי. אני הורדתי לשולחן העבודה ComboFix וניסה להפעיל אותו. בפעם הראשונה הייתי הנחיה הקש 1 והזן והוא אמר שהוא הולך לבדוק ולעשות את הדבר הזה, אבל לאחר מכן נעלמו את החלון ואת didn't תחזור. ניסיתי לחזור על האינטרנט, אך היא מושבתת זה איכשהו, אני נאלץ להפעיל מחדש את המחשב פעמיים כדי להיות מסוגל להשתמש שוב לאינטרנט. ניסיתי להופיע פעם נוספת ComboFix והיא לא להישאר ער יותר מ 20 שניות לפני חלון שלה נעלמו ו didn't תחזור, ושוב גורמת לי להיות אינטרנט שאינם עובדים (אם כי המחשב אמר, אני עדיין צריך חיבור). שוב תודה. אני מקווה לשמוע ממך בקרוב. |
|
| |||
| |||
| מאפשר לך להגדיר עם AntiVirus. אני מבין את חששות על זיכרון wasters אבל Avast! Home Edition היא חינם את lightest, הבטוח, המהיר AntiVirus ראיתי עד היום. הוא מאוד אמין לא רק גילוי איומים אבל לעצור אותם גם כן. אתה "אולי" האטה קלה לראות אם אתה עובד על עדכון מתחיל, אבל הם מהירים להתקין (בדרך כלל תחת דקה) בתקווה כי היא מקובלת. דיבור מהיר / לדבר בטרוף. צורות רבים של תוכנה זדונית לא איטי מחשב ב למטה כל באופן בולט. הם לא נותנים קופץ המודעות ואינם עושים דבר כדי למשוך את תשומת הלב. עם זאת הם עושים בשקט שלח את הפרטים האישיים של המשתמשים אותם עבריינים. הם ישתמשו במחשב בתור שרת מטומטם והם יהיו "הוא" את המחשב יותר ממה שאתה עושה. Malware הוא מקבל יותר אגרסיבי, קשה יותר לזהות, קשה להרוג ואת כמעט unavoidable אם ללכת המקוון בכלל. אם / כאשר המחשב הופך Server עבור תוכנות זדוניות, הוא יכול זבל והיא מנסה לחדור anyones המחשב לך דוא"ל או צ 'אט עם. לאחר מכן הוא שם את המידע האישי שלך ............ אז בלי האנטי וירוס, אתה יכול גם להיות הרעה של כולנו. </ לדבר בטרוף> בסדר, עכשיו איפה היינו ![]() הורד והתקן Avast! עמוד הבית חינם הפעל סריקה מלאה עם זה. אני הולך לבדוק Combofix, יש לי כמה אנשים לא יוכלו להריץ את זה בזמן האחרון ואני מנסה לברר למה. אני רוצה לכתוב יותר בחזרה הוראות בקרוב. |
|
| |||
| |||
| אני אקח את זה אנטי וירוס בהקדם האפשרי. אנו מודים לך על מספר לי על זה. אני לא אחד המוח שלך לדבר בטרוף ביט, אני די לדבר בטרוף קצת על עצמי ועל נושאים הרבה פחות חשובים. אני במיוחד למצוא את הנאום באמת אינפורמטיבי מאז (אני בטוח שאתה יכול להגיד) dont באמת יש לך ידע של תוכנות זדוניות, תוכנות ריגול, וירוסים של דבר מיין; אם יש עוד משהו שאת צריכה לדעת, אתה מוזמן לדבר בטרוף על זה כמו כן, אתה רק עושה את החיים קלים יותר או בטוח יותר. תודה! ![]() ... אז אני יודע את כיף / חשיבות טוב לדבר בטרוף (וכי לדבר בטרוף delightfully היה נמוך בהשוואה למספר שלי. Haha )קח את הזמן שלך עם ComboFix, לא ראיתי חלון קופץ מאז ראשית כמה דברים שאתה צריך לעשות אותי ואת הקובץ Iexplore.exe השאיר את מנהל המשימות, אז אני לוקחת אותם כמו סימנים טובים ... אבל אני לא אני מניח שאתה אומר נעשה עד כה. אני לא מתכוון קול הקשים על אנטי וירוס, את זה אני פשוט כבר היו כמה, והם היו נורא, אני בטוח שאתה יודע למה אני מתכוון. זה Avast! התוכנית נשמע נהדר, גם אם עדכון לוקח 10 דקות. תודה לך שוב. |
|
| |||
| |||
| LOL, rants הם כיף מפעם לפעם. זה מאוחר או אולי אני הלך על אודות תוכנות זדוניות לזמן. ![]() את Avast הוא טוב, אני עדיין להשתמש Windows98 מפעם לפעם ויש להם את זה שם. זה לא איטי זה קצת למטה. מאפשר לעשות את זה עכשיו, זה יעזור לי לראות אם הוא עדיין מתחבא winzix בכל מקום. להוריד Deckard של המערכת סורק (DSS) שלך שולחן עבודה. הערה: אתה חייב להיות מחובר על גבי חשבון עם הרשאות מנהל.
מה תעשה DSS:
|
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| Trojan Winzix ואת התוצאות. | ddd13 | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 13 | ה -20 פברואר 2009 18:42 |
| Winzix Adware iexplore.exe הבעיה. אנא עזור! | winzix קהוי | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 35 | 18 דצמבר 2008 16:47 |
| הסר Winzix | Azycool | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 1 | 19th פברואר 2008 19:26 |
| תולעת להסיר לעזור | nothingonearth | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 1 | 16th פברואר 2008 05:36 |
| Winzix וירוס מחק / הסרה | Insaneman1731 | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 22 | 8 ינואר 2008 10:19 |
| שרשרת כלים | |
| |