![]() |
|
|||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
|
|
Narzędzia wątku |
|
|
|||
|
|||
|
Witaj. Jestem nowy post tutaj, proszę być miły. Zrobiłem coś bardzo głupiego, pobierając i instalując WinZix. Mam teraz pop-upy od czasu do czasu na mój komputer i uruchomiony program o nazwie iexplore.exe używają stale ponad 73000 K pamięci, jak również zwykłych IEXPLORE.exe uruchomiony. To WinZix wydaje się dość poważna. Proszę mi pomóc, I would appreciate it very much.
|
|
|
|||
|
|||
|
Zapraszamy do TCF.
Pobierz i zmień HijackThis (HJT)
Następny post proszę dodać dziennika programu HijackThis. |
|
|
|||
|
|||
|
Dobrze jest tutaj zalogować.
Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2 Scan saved at 11:59:09, na 1/8/2008 Platforma: Windows 2003 z dodatkiem SP2 (WinNT 5.02.3790) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.3790.1830) Boot mode: Normal Uruchamianie procesów: C: \ WINDOWS \ RTHDCPL.EXE C: \ Program Files (x86) \ Gizmo Project \ mDNSResponder.exe C: \ WINDOWS \ SysWOW64 \ CTsvcCDA.EXE C: \ Program Files (x86) \ Internet Explorer \ iexplore.exe C: \ Program Files (x86) \ Java \ jre1.6.0_03 \ bin \ jusched.exe C: \ Program Files (x86) \ SanDisk \ Sansa Updater \ SansaDispatch.exe C: \ Program Files (x86) \ Alcohol Soft \ Alcohol 120 \ StarWind \ StarWindServiceAE.exe C: \ Program Files (x86) \ Internet Explorer \ iexplore.exe C: \ Program Files (x86) \ Viewpoint \ Common \ ViewpointService.exe C: \ Program Files (x86) \ Viewpoint \ Viewpoint Manager \ ViewMgr.exe C: \ Program Files (x86) \ Mozilla Firefox \ firefox.exe C: \ Program Files (x86) \ Trend Micro \ HijackThis \ sniper.exe F2 - REG: system.ini: Userinit = Userinit O2 - BHO: Adobe PDF Reader Link Helper - (06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3) - C: \ Program Files (x86) \ Common Files \ Adobe \ Acrobat \ ActiveX \ AcroIEHelper.dll O2 - BHO: Sun Java Console Class - (761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43) - C: \ Program Files (x86) \ Java \ jre1.6.0_03 \ bin \ ssv.dll O4 - HKLM \ .. \ Run: [avast!] "C: \ Program Files (x86) \ Java \ jre1.6.0_03 \ bin \ jusched.exe" O4 - HKLM \ .. \ Run: [Adobe Reader Speed Launcher] "C: \ Program Files (x86) \ Adobe \ Reader 8.0 \ Reader \ Reader_sl.exe" O4 - HKLM \ .. \ Run: [Info Zamknij] C: \ DOCUME ~ 1 \ ADMINI ~ 1 \ applic ~ 1 \ ZARZĄDZANIE ~ 1 \ CASH.exe O4 - HKUS \ S-1-5-19 \ .. \ RunOnce: [tscuninstall]% systemroot% \ system32 \ tscupgrd.exe (User 'LOCAL SERVICE') O4 - HKUS \ S-1-5-20 \ .. \ RunOnce: [tscuninstall]% systemroot% \ system32 \ tscupgrd.exe (User 'NETWORK SERVICE') O4 - HKUS \ S-1-5-18 \ .. \ RunOnce: [tscuninstall]% systemroot% \ system32 \ tscupgrd.exe (User 'SYSTEM') O4 - HKUS \. DEFAULT \ .. \ RunOnce: [tscuninstall]% systemroot% \ system32 \ tscupgrd.exe (User 'Default user') O4 - Startup: hc_tray.lnk.disabled O4 - Global Startup: Microsoft Office.lnk = C: \ Program Files (x86) \ Microsoft Office \ Office \ OSA9.exe O9 - Extra button: (no name) - (08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501) - C: \ Program Files (x86) \ Java \ jre1.6.0_03 \ bin \ ssv.dll O9 - Extra 'Tools' menuitem: Sun Java Console - (08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501) - C: \ Program Files (x86) \ Java \ jre1.6.0_03 \ bin \ ssv.dll O9 - Extra button: AIM - (AC9E2541-2814-11d5-BC6D-00B0D0A1DE45) - C: \ Program Files (x86) \ AIM \ aim.exe O9 - Extra button: Messenger - (FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683) - C: \ Program Files \ Messenger \ msmsgs.exe O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - (FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683) - C: \ Program Files \ Messenger \ msmsgs.exe O16 - DPF: (6414512B-B978-451D-A0D8-FCFDF33E833C) (WUWebControl Class) -- http://update.microsoft.com/windowsu...?1172077335171 O16 - DPF: (D27CDB6E-AE6D-11CF-96B8-444553540000) (Shockwave Flash Object) -- http://fpdownload.adobe.com/pub/shoc...sh/swflash.cab O23 - Service: Bonjour Service - Apple Computer, Inc - C: \ Program Files (x86) \ Gizmo Project \ mDNSResponder.exe O23 - Service: Creative Service dla CDROM Access - Creative Technology Ltd - C: \ WINDOWS \ system32 \ CTsvcCDA.EXE O23 - Service: Logical Disk Manager Administrative Service (dmadmin) - ALWIL Software - C: \ WINDOWS \ system32 \ Dmadmin.exe (file missing) O23 - Service: Event Log (Eventlog) - ALWIL Software - C: \ WINDOWS \ system32 \ services.exe (file missing) O23 - Service: Gizmo VoIP Service (Gizmo Plugin) - SIPphone, Inc - C: \ Program Files (x86) \ GizmoPlugin \ GizmoPlugin.exe O23 - Service: HTTP SSL (HTTPFilter) - ALWIL Software - C: \ WINDOWS \ system32 \ lsass.exe (file missing) O23 - Service: InstallDriver Table Manager (IDriverT) - Macrovision Corporation - C: \ Program Files (x86) \ Common Files \ InstallShield \ Driver \ 11 \ Intel 32 \ IDriverT.exe O23 - Service: IMAPI CD-Burning COM Service (ImapiService) - Unknown owner - C: \ WINDOWS \ system32 \ imapi.exe (plik brakuje) O23 - Service: Distributed Transaction Coordinator (MSDTC) - ALWIL Software - C: \ WINDOWS \ system32 \ msdtc.exe (file missing) O23 - Service: Net Logon (Netlogon) - ALWIL Software - C: \ WINDOWS \ system32 \ lsass.exe (file missing) O23 - Service: NT LM Security Support Provider (NtLmSsp) - ALWIL Software - C: \ WINDOWS \ system32 \ lsass.exe (file missing) O23 - Service: NVIDIA Display Driver Service (NVSvc) - ALWIL Software - C: \ WINDOWS \ system32 \ nvsvc64.exe (file missing) O23 - Service: Plug and Play (PlugPlay) - ALWIL Software - C: \ WINDOWS \ system32 \ services.exe (file missing) O23 - Service: PnkBstrA - Unknown owner - C: \ WINDOWS \ system32 \ PnkBstrA.exe O23 - Service: Usługi IPSEC (PolicyAgent) - ALWIL Software - C: \ WINDOWS \ system32 \ lsass.exe (file missing) O23 - Service: Magazyn chroniony (ProtectedStorage) - ALWIL Software - C: \ WINDOWS \ system32 \ lsass.exe (file missing) O23 - Service: Remote Desktop Help Session Manager (RDSessMgr) - ALWIL Software - C: \ WINDOWS \ system32 \ Sessmgr.exe (file missing) O23 - Service: Menedżer kont zabezpieczeń (SamSs) - ALWIL Software - C: \ WINDOWS \ system32 \ lsass.exe (file missing) O23 - Service: StarWind AE Service (StarWindServiceAE) - Rocket Division Software - C: \ Program Files (x86) \ Alcohol Soft \ Alcohol 120 \ StarWind \ StarWindServiceAE.exe O23 - Service: Virtual Disk Service (VDS) - ALWIL Software - C: \ WINDOWS \ system32 \ vds.exe (file missing) O23 - Service: Viewpoint Manager Service - Viewpoint Corporation - C: \ Program Files (x86) \ Viewpoint \ Common \ viewpointservice.exe O23 - Service: Volume Shadow Copy (VSS) - ALWIL Software - C: \ WINDOWS \ system32 \ Vssvc.exe (file missing) O23 - Service: WMI Performance Adapter (WmiApSrv) - ALWIL Software - C: \ WINDOWS \ system32 \ wbem \ wmiapsrv.exe (file missing) -- End of file - 5710 bytes |
|
|
|||
|
|||
|
Przejdź do Dodaj / Usuń programy i odinstaluj z zapisów punktu widzenia. (jeśli znaleziono)
Viewpoint Toolbar Viewpoint Media Player i tak dalej. ----------
---------- Idź do Mój komputer-> Narzędzia-> Opcje folderów-> Widok Karta:
---------- Prasa CTRL + ALT + DEL (wszystkie na raz) Vlick karcie Procesy i zabić proces (jeśli znaleziono) CASH.exe ViewpointService.exe ---------- Otwórz HijackThis i wybierz Czy system skanowania tylko następnie umieścić zaznaczyć do: F2 - REG: system.ini: Userinit = Userinit O4 - HKLM \ .. \ Run: [Info Zamknij] C: \ DOCUME ~ 1 \ ADMINI ~ 1 \ applic ~ 1 \ ZARZĄDZANIE ~ 1 \ CASH.exe O4 - Startup: hc_tray.lnk.disabled O23 - Service: Viewpoint Manager Service - Viewpoint Corporation - C: \ Program Files (x86) \ Viewpoint \ Common \ viewpointservice.exe Zamknij wszystkie okna wyjątkiem HijackThis i kliknij przycisk Napraw zaznaczone Wyjdź HijackThis. ---------- Dwukrotnie ikonę Mój komputer na pulpicie, aby znaleźć te foldery i pliki (jeśli znaleziono) C: \ DOCUME ~ 1 \ ADMINI ~ 1 \ applic ~ 1 \ ZARZĄDZANIE ~ 1 \CASH.exe C: \ Program Files (x86) \Viewpoint \ Common\ViewpointService.exe ---------- Uruchom CCleaner. Pobierz CCleaner
Uruchom SUPERAntiSpyware. Pobrać SUPERAntispyware Free Edition (SAS)
Następna wiadomość proszę dodać: SUPERAntiSpyware log Nowe HijackThis |
|
|
|||
|
|||
|
-I usunąć wszystkie programy punktu widzenia menedżerów, zawodników, którzy byli w Dodaj / Usuń programy.
-Nie mogę znaleźć Viewpoint Manager Service w services.msc -Mogę ukryte pliki i foldery należy postrzegać -Ani ViewopointService.exe lub CASH.exe Stwierdzono w Menedżerze zadań -I did HijackThis i ustalić tylko trzy pierwsze pozycje, nie mogłem znaleźć "O23 - Service: Viewpoint Manager Service - Viewpoint Corporation - C: \ Program Files (x86) \ Viewpoint \ Common \ ViewpointService.exe" w dostępnych przedmiotów, które mają być sprawdzane. HJT powiedział, że ustalono trzech przedmiotów, które ja wybrać. -I skreśla się tylko plik CASH.exe w "C: \ DOCUME ~ 1 \ ADMINI ~ 1 \ applic ~ 1 \ ZARZĄDZANIE ~ 1 \" katalogu. -Ja również usunięte wszystkich folderów, które zostały w punktu widzenia klasyfikacji i punkt widzenia się z folderu Program Files (x86). "Wspólne" Folder nie było. -Ustawić punkt przywracania systemu przed uruchomieniem CC Cleaner, to biegł, i odszedł on. -I pobiegł SUPERAntiSpyware na "pełne skanowanie 'Tryb. Minęło dobre półtorej godziny do dwóch godzin, tak. Stwierdzono, że nie znalazł żadnych szkodliwych rzeczy. Oto log SUPERAntiSpyware: SUPERAntiSpyware Scan Log http://www.superantispyware.com Generated 01/08/2008 at 03:11 PM Zastosowanie Wersja: 3.9.1008 Core Rules Database Version: 3376 Trace Rules Database Version: 1370 Scan type: Complete Scan Total Scan Time: 01:29:08 Elementy pamięci skanowane: 123 Pamięć zagrożeń wykrytych: 0 Pozycje rejestru scanned: 4484 Rejestr zagrożeń wykrytych: 0 Przedmiotów pliku skanowania: 109159 Plik zagrożeń wykrytych: 0 Oto nowy log HJT: Logfile of Trend Micro HijackThis v2.0.2 Scan saved at 3:19:05 PM, na 1/8/2008 Platforma: Windows 2003 z dodatkiem SP2 (WinNT 5.02.3790) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.3790.1830) Boot mode: Normal Uruchamianie procesów: C: \ WINDOWS \ RTHDCPL.EXE C: \ Program Files (x86) \ SUPERAntiSpyware \ SUPERAntiSpyware.exe C: \ Program Files (x86) \ Java \ jre1.6.0_03 \ bin \ jusched.exe C: \ Program Files (x86) \ Gizmo Project \ mDNSResponder.exe C: \ WINDOWS \ SysWOW64 \ CTsvcCDA.EXE C: \ Program Files (x86) \ GizmoPlugin \ GizmoPlugin.exe C: \ WINDOWS \ SysWOW64 \ PnkBstrA.exe C: \ Program Files (x86) \ Alcohol Soft \ Alcohol 120 \ StarWind \ StarWindServiceAE.exe C: \ Program Files 2 \ Mozill ~ 1 \ firefox.exe C: \ Program Files (x86) \ Trend Micro \ HijackThis \ sniper.exe O2 - BHO: Adobe PDF Reader Link Helper - (06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3) - C: \ Program Files (x86) \ Common Files \ Adobe \ Acrobat \ ActiveX \ AcroIEHelper.dll O2 - BHO: Sun Java Console Class - (761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43) - C: \ Program Files (x86) \ Java \ jre1.6.0_03 \ bin \ ssv.dll O4 - HKLM \ .. \ Run: [avast!] "C: \ Program Files (x86) \ Java \ jre1.6.0_03 \ bin \ jusched.exe" O4 - HKLM \ .. \ Run: [Adobe Reader Speed Launcher] "C: \ Program Files (x86) \ Adobe \ Reader 8.0 \ Reader \ Reader_sl.exe" O4 - HKCU \ .. \ Run: [SUPERAntiSpyware] C: \ Program Files (x86) \ SUPERAntiSpyware \ SUPERAntiSpyware.exe O4 - HKLM \ .. \ Run: [Info Zamknij] C: \ DOCUME ~ 1 \ ADMINI ~ 1 \ applic ~ 1 \ ZARZĄDZANIE ~ 1 \ CASH.exe O4 - HKUS \ S-1-5-19 \ .. \ RunOnce: [tscuninstall]% systemroot% \ system32 \ tscupgrd.exe (User 'LOCAL SERVICE') O4 - HKUS \ S-1-5-20 \ .. \ RunOnce: [tscuninstall]% systemroot% \ system32 \ tscupgrd.exe (User 'NETWORK SERVICE') O4 - HKUS \ S-1-5-18 \ .. \ RunOnce: [tscuninstall]% systemroot% \ system32 \ tscupgrd.exe (User 'SYSTEM') O4 - HKUS \. DEFAULT \ .. \ RunOnce: [tscuninstall]% systemroot% \ system32 \ tscupgrd.exe (User 'Default user') O4 - Global Startup: Microsoft Office.lnk = C: \ Program Files (x86) \ Microsoft Office \ Office \ OSA9.exe O9 - Extra button: (no name) - (08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501) - C: \ Program Files (x86) \ Java \ jre1.6.0_03 \ bin \ ssv.dll O9 - Extra 'Tools' menuitem: Sun Java Console - (08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501) - C: \ Program Files (x86) \ Java \ jre1.6.0_03 \ bin \ ssv.dll O9 - Extra button: AIM - (AC9E2541-2814-11d5-BC6D-00B0D0A1DE45) - C: \ Program Files (x86) \ AIM \ aim.exe O9 - Extra button: Messenger - (FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683) - C: \ Program Files \ Messenger \ msmsgs.exe O9 - Extra 'Tools' menuitem: Windows Messenger - (FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683) - C: \ Program Files \ Messenger \ msmsgs.exe O16 - DPF: (6414512B-B978-451D-A0D8-FCFDF33E833C) (WUWebControl Class) -- http://update.microsoft.com/windowsu...?1172077335171 O16 - DPF: (D27CDB6E-AE6D-11CF-96B8-444553540000) (Shockwave Flash Object) -- http://fpdownload.adobe.com/pub/shoc...sh/swflash.cab O20 - Winlogon Notify:! SASWinLogon - C: \ Program Files (x86) \ SUPERAntiSpyware \ SASWINLO.dll O23 - Service: Bonjour Service - Apple Computer, Inc - C: \ Program Files (x86) \ Gizmo Project \ mDNSResponder.exe O23 - Service: Creative Service dla CDROM Access - Creative Technology Ltd - C: \ WINDOWS \ system32 \ CTsvcCDA.EXE O23 - Service: Logical Disk Manager Administrative Service (dmadmin) - ALWIL Software - C: \ WINDOWS \ system32 \ Dmadmin.exe (file missing) O23 - Service: Event Log (Eventlog) - ALWIL Software - C: \ WINDOWS \ system32 \ services.exe (file missing) O23 - Service: Gizmo VoIP Service (Gizmo Plugin) - SIPphone, Inc - C: \ Program Files (x86) \ GizmoPlugin \ GizmoPlugin.exe O23 - Service: HTTP SSL (HTTPFilter) - ALWIL Software - C: \ WINDOWS \ system32 \ lsass.exe (file missing) O23 - Service: InstallDriver Table Manager (IDriverT) - Macrovision Corporation - C: \ Program Files (x86) \ Common Files \ InstallShield \ Driver \ 11 \ Intel 32 \ IDriverT.exe O23 - Service: IMAPI CD-Burning COM Service (ImapiService) - Unknown owner - C: \ WINDOWS \ system32 \ imapi.exe (plik brakuje) O23 - Service: Distributed Transaction Coordinator (MSDTC) - ALWIL Software - C: \ WINDOWS \ system32 \ msdtc.exe (file missing) O23 - Service: Net Logon (Netlogon) - ALWIL Software - C: \ WINDOWS \ system32 \ lsass.exe (file missing) O23 - Service: NT LM Security Support Provider (NtLmSsp) - ALWIL Software - C: \ WINDOWS \ system32 \ lsass.exe (file missing) O23 - Service: NVIDIA Display Driver Service (NVSvc) - ALWIL Software - C: \ WINDOWS \ system32 \ nvsvc64.exe (file missing) O23 - Service: Plug and Play (PlugPlay) - ALWIL Software - C: \ WINDOWS \ system32 \ services.exe (file missing) O23 - Service: PnkBstrA - Unknown owner - C: \ WINDOWS \ system32 \ PnkBstrA.exe O23 - Service: Usługi IPSEC (PolicyAgent) - ALWIL Software - C: \ WINDOWS \ system32 \ lsass.exe (file missing) O23 - Service: Magazyn chroniony (ProtectedStorage) - ALWIL Software - C: \ WINDOWS \ system32 \ lsass.exe (file missing) O23 - Service: Remote Desktop Help Session Manager (RDSessMgr) - ALWIL Software - C: \ WINDOWS \ system32 \ Sessmgr.exe (file missing) O23 - Service: Menedżer kont zabezpieczeń (SamSs) - ALWIL Software - C: \ WINDOWS \ system32 \ lsass.exe (file missing) O23 - Service: StarWind AE Service (StarWindServiceAE) - Rocket Division Software - C: \ Program Files (x86) \ Alcohol Soft \ Alcohol 120 \ StarWind \ StarWindServiceAE.exe O23 - Service: Virtual Disk Service (VDS) - ALWIL Software - C: \ WINDOWS \ system32 \ vds.exe (file missing) O23 - Service: Volume Shadow Copy (VSS) - ALWIL Software - C: \ WINDOWS \ system32 \ Vssvc.exe (file missing) O23 - Service: WMI Performance Adapter (WmiApSrv) - ALWIL Software - C: \ WINDOWS \ system32 \ wbem \ wmiapsrv.exe (file missing) -- End of file - 5525 bytes I really appreciate you going przez wszystkie kłopoty, aby mi pomóc. Dziękuję bardzo. Daj mi znać, co mam robić dalej. Take your time. |
|
|
|||
|
|||
|
Great job!!
Nie masz antywirusowe zainstalowane? Istnieje jeszcze kilka wpisów do czynienia. Pobierz Combofix przez subs ze tu lub tu WAŻNE - Combofix.exe muszą być zapisane na pulpicie.
Skanowania zostanie tymczasowo wyłączony pulpicie. Jeśli przerwane może pozostawić komputer zamrożone. Jeśli to nastąpi, należy ponownie uruchomić komputer, aby przywrócić pulpicie. Następna wiadomość Combofix log Także daj mi znać o antywirusowego. |
|
|
|||
|
|||
|
Dziękuję.
Nie mam oprogramowania antywirusowego. Nie lubię za to zapłacić i nie widziałem tyle wolnego stuff out there, że jest czymś więcej niż tylko niszczyciel pamięci. Większość wolnego rzeczy wydają się oszustw, jak również. Jeśli znasz jednego, który jest wolny, proszę akcji. I było dobrze z wirusami, spyware i wszystkich, że aż winzix, które przepuszczają na własną rękę. Ściągnąłem ComboFix na pulpit i próbował go uruchomić. Po raz pierwszy został poproszony o 1 i naciśnij Enter i powiedział, że to będzie sprawdzić i zrobić swoje rzeczy, ale to jej okno znikło i didnt come back. Starałem się wrócić na internet, ale jakoś niepełnosprawnych, musiałem zrestartować komputer dwa razy, aby mieć możliwość korzystania z internetu ponownie. JA wypróbowany kolejny ComboFix innym czasie i nie zatrzymać się na dłużej niż 20 sekund przed jej okno znikło i didnt come back, i znów powodując mój internet jest bez pracy (chociaż komputer powiedział mi jeszcze połączenia). Jeszcze raz dziękujemy. Nadzieja, aby usłyszeć od ciebie szybko. |
|
|
|||
|
|||
|
Lets get skonfigurować z oprogramowania antywirusowego.
Rozumiem pana obawy dotyczące rozrzutników pamięci, ale Avast! Home Free Edition jest najlżejszym, najbezpieczniejszym, najszybszym antywirusowe widziałem do tej pory. Jest to bardzo wiarygodne nie tylko wykrywanie zagrożeń, ale także ich zatrzymania. Ty "może" zobacz nieznaczne spowolnienie, jeśli pracujesz i Rozpocznie się aktualizacja, ale zainstalować szybko (zazwyczaj pod minut) Mam nadzieję, że jest niedopuszczalne. Szybka Speech / Rant. Wiele form złośliwego oprogramowania nie będzie powolny komputer w każdy zauważalny sposób. Nie da wyskakujące reklamy i nie robić nic, aby przyciągnąć uwagę. Robią jednak spokojnie wysłać dane osobowe przestępców, którzy ich używają. Będą wykorzystywać komputer jako serwer zombie i ich "własnym" komputerze więcej niż ty. Malware jest coraz bardziej agresywny, trudniejsze do wykrycia, trudniejsze do zabicia i praktycznie nieuniknione, jeśli w ogóle go online. Jeśli / gdy komputer staje się serwerem za złośliwym oprogramowaniem, spamem i może ona starać się przedostać komputera anyones Ci e-maila lub porozmawiać. Wtedy to dane osobowe ............ Więc bez antywirusowe, można też robić szkody dla reszty z nas. </ rant> OK, teraz gdy byliśmy ![]() Pobierz i zainstaluj Avast! Bezpłatny Start Uruchom pełne skanowanie z nim. I am going to sprawdzić na ComboFix, miałem kilka osób, nie można jej uruchomić ostatnio i postaram się dowiedzieć, dlaczego. Będę z powrotem po dalsze instrukcje wkrótce. |
|
|
|||
|
|||
|
I'll get that anti-virus jak najszybciej. Dziękuję za poinformowanie mnie o tym. Nie myśli się rant jeden bit, I rant trochę siebie i o wiele mniej ważne tematy. I przede wszystkim, że Wasze wypowiedzi really informative od (Jestem pewien, że można powiedzieć) I really dont mieć żadnej wiedzy na temat złośliwego oprogramowania, programów szpiegujących, obecny wirus rzeczy; Jeśli jest coś innego, co musisz wiedzieć, nie krępuj się tyrady o tym jak dobrze, trzeba tylko co moje życie łatwiejszym i bezpieczniejszym. Dziękuję!
![]() ... Więc wiem fun / znaczenie dobrych rant (a rant był rozkosznie krótki w porównaniu z niektórymi moimi. Haha )Nie spiesz się z ComboFix, I haven't seen pop-up od pierwszych rzeczy, kilka trzeba było mi to zrobić, a plik IEXPLORE.exe Opuscił zadanie, więc podjęcie takich jak dobre znaki ... ale nie będę siebie jestem zrobić aż tak powiedzieć. Nie chciałem, aby dźwięk surowym o program antywirusowy, jej tylko, że miałem kilka i one były okropne, I'm sure you know what I mean. Ten Avast! Program brzmi świetnie, nawet jeśli aktualizacja trwa 10 minut. Thank you again. |
|
|
|||
|
|||
|
lol, rants są zabawy od czasu do czasu. Jest późno i mogłem pójść na temat złośliwego oprogramowania na chwilę.
![]() Avast jest dobry, mogę skorzystać z Windows98 od czasu do czasu i to na nie. Nie wolno go nieco. Pozwala to zrobić teraz, to pomoże mi, czy winzix jest wciąż ukrywa się w dowolnym miejscu. Pobrać Deckard's System Scanner (DSS) do Desktop. Uwaga: Musisz być zalogowany na konto z uprawnieniami administratora.
Co zrobi DSS:
|