![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво. Ја сам овде нова објављивања, будите љубазни. Ја сам јако глупа ствар коју преузимате и инсталирате УинЗикс. И сада су поп-уп прозоре с времена на време на мој рачунар и програм изводи се зове ИЕКСПЛОРЕ.ЕКСЕ стално користи преко 73.000 К меморије, као и нормалне ИЕКСПЛОРЕ.ЕКСЕ приказују. Овај УинЗикс изгледа прилично озбиљан. Угодити помоћ мене, ЈА ће врло много поштовати то. |
|
| |||
| |||
| Добродошли на ТЦФ. Преузмите и преименовање ХијацкТхис (ХЈТ)
Некст пост молимо додајте ХијацкТхис лог. |
|
| |||
| |||
| у реду овде је дневник. Логфиле оф Тренд Мицро ХијацкТхис в2.0.2 Сцан сачувана у 11:59:09, дана 1/8/2008 Платформа: Уиндоус 2003 СП2 (уиннт 5.02.3790) МСИЕ: Интернет Експлорер в6.00 СП2 (6.00.3790.1830) Боот моде: Нормал Покретање процеса: Ц: \ УИНДОУС \ РТХДЦПЛ.ЕКСЕ Ц: \ Програм Филес (кс86) \ Гизмо Пројецт \ мДНСРеспондер.ексе Ц: \ УИНДОУС \ СысУОУ64 \ ЦТсвцЦДА.ЕКСЕ Ц: \ Програм Филес (кс86) \ Интернет Експлорер \ иексплоре.ексе Ц: \ Програм Филес (кс86) \ Јава \ јре1.6.0_03 \ бин \ јусцхед.ексе Ц: \ Програм Филес (кс86) \ СанДиск \ шанса Упдатер \ СансаДиспатцх.ексе Ц: \ Програм Филес (кс86) \ Алцохол Софт \ Алцохол 120 \ СтарУинд \ СтарУиндСервицеАЕ.ексе Ц: \ Програм Филес (кс86) \ Интернет Експлорер \ иексплоре.ексе Ц: \ Програм Филес (кс86) \ гледиа̨та \ Цоммон \ ВиеупоинтСервице.ексе Ц: \ Програм Филес (кс86) \ гледиа̨та \ гледиа̨та Манагер \ ВиеуМгр.ексе Ц: \ Програм Филес (кс86) \ Мозилла Фирефокс \ фирефокс.ексе Ц: \ Програм Филес (кс86) \ Тренд Мицро \ ХијацкТхис \ снипер.ексе Ф2 - РЕГ: СЫСТЕМ.ИНИ: УсерИнит = усеринит О2 - БХО: Адобе ПДФ Реадер Линк Хелпер - (06849Е9Ф-Ц8Д7-4Д59-Б87Д-784Б7Д6БЕ0Б3) - Ц: \ Програм Филес (кс86) \ Цоммон Филес \ Адобе \ Ацробат \ АцтивеКс \ АцроИЕХелпер.длл О2 - БХО: ССВХелпер Цласс - (761497ББ-Д6Ф0-462Ц-Б6ЕБ-Д4ДАФ1Д92Д43) - Ц: \ Програм Филес (кс86) \ Јава \ јре1.6.0_03 \ бин \ ссв.длл О4 - ХКЛМ \ .. \ Рун: [СунЈаваУпдатеСцхед] "Ц: \ Програм Филес (кс86) \ Јава \ јре1.6.0_03 \ бин \ јусцхед.ексе" О4 - ХКЛМ \ .. \ Рун: [Адобе Реадер Спеед Лаунцхер] "Ц: \ Програм Филес (кс86) \ Адобе \ Реадер 8,0 \ Реадер \ Реадер_сл.ексе" О4 - ХКЦУ \ .. \ Рун: [Инфо Затвори] Ц: \ ДОЦУМЕ ~ 1 \ Админ ~ 1 \ АППЛИЦ ~ 1 \ управљати ~ 1 \ ТХЕ ЦАСХ.ексе О4 - ХКУС \ С-1-5-19 \ .. \ РунОнце: [тсцунинсталл]% сыстемроот% \ сыстем32 \ тсцупгрд.ексе (Усер 'ЛОЦАЛ СЕРВИЦЕ') О4 - ХКУС \ С-1-5-20 \ .. \ РунОнце: [тсцунинсталл]% сыстемроот% \ сыстем32 \ тсцупгрд.ексе (Усер 'НЕТУОРК СЕРВИЦЕ') О4 - ХКУС \ С-1-5-18 \ .. \ РунОнце: [тсцунинсталл]% сыстемроот% \ сыстем32 \ тсцупгрд.ексе (Усер 'СЫСТЕМ') О4 - ХКУС \. ДЕФАУЛТ \ .. \ РунОнце: [тсцунинсталл]% сыстемроот% \ сыстем32 \ тсцупгрд.ексе (Усер 'Дефаулт усер') О4 - Стартуп: хц_траы.лнк.дисаблед О4 - Глобал Стартуп: Мицрософт Оффице.лнк = Ц: \ Програм Филес (кс86) \ Мицрософт Оффице \ Оффице \ ОСА9.ЕКСЕ О9 - Екстра буттон: (но наме) - (08Б0Е5Ц0-4ФЦБ-11ЦФ-ААА5-00401Ц608501) - Ц: \ Програм Филес (кс86) \ Јава \ јре1.6.0_03 \ бин \ ссв.длл О9 - Екстра 'Тоолс' МЕНУИТЕМ: Сун Јава Цонсоле - (08Б0Е5Ц0-4ФЦБ-11ЦФ-ААА5-00401Ц608501) - Ц: \ Програм Филес (кс86) \ Јава \ јре1.6.0_03 \ бин \ ссв.длл О9 - Екстра буттон: АИМ - (АЦ9Е2541-2814-11д5-БЦ6Д-00Б0Д0А1ДЕ45) - Ц: \ Програм Филес (кс86) \ АИМ \ аим.ексе О9 - Екстра буттон: Мессенгер - (ФБ5Ф1910-Ф110-11Д2-ББ9Е-00Ц04Ф795683) - Ц: \ Програм Филес \ Мессенгер \ мсмсгс.ексе О9 - Екстра 'Тоолс' МЕНУИТЕМ: Уиндоус Мессенгер - (ФБ5Ф1910-Ф110-11Д2-ББ9Е-00Ц04Ф795683) - Ц: \ Програм Филес \ Мессенгер \ мсмсгс.ексе О16 - ДПФ: (6414512Б-Б978-451Д-А0Д8-ФЦФДФ33Е833Ц) (УУУебЦонтрол Цласс) -- хттп://упдате.мицрософт.цом/уиндоусу...?1172077335171 О16 - ДПФ: (Д27ЦДБ6Е-АЕ6Д-11ЦФ-96Б8-444553540000) (Схоцкуаве Фласх Објецт) -- хттп://фпдоунлоад.адобе.цом/пуб/схоц...сх/суфласх.цаб О23 - Сервице: Боњоур Сервице - Аппле Цомпутер, Инц - Ц: \ Програм Филес (кс86) \ Гизмо Пројецт \ мДНСРеспондер.ексе О23 - Сервице: Цреативе Сервис за ЦДРОМ Аццесс - Цреативе Тецхнологы Лтд - Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ ЦТсвцЦДА.ЕКСЕ О23 - Сервице: логи Диск Манагер Административе Сервице (дмадмин) - Ункноун власника - Ц: \ УИНДОУС \ Сыстем32 \ дмадмин.ексе (филе миссинг) О23 - Сервице: Евент Лог (Евентлог) - Ункноун власника - Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ сервицес.ексе (филе миссинг) О23 - Сервице: Гизмо ВоИП Сервице (Гизмо Плугин) - СИПпхоне, Инц - Ц: \ Програм Филес (кс86) \ ГизмоПлугин \ ГизмоПлугин.ексе О23 - Сервице: ХТТП-ССЛ (ХТТПФилтер) - Ункноун власника - Ц: \ УИНДОУС \ Сыстем32 \ лсасс.ексе (филе миссинг) О23 - Сервице: ИнсталлДривер Табле Манагер (ИДриверТ) - Мацровисион Цорпоратион - Ц: \ Програм Филес (кс86) \ Цоммон Филес \ ИнсталлСхиелд \ Дривер \ 11 \ Интел 32 \ ИДриверТ.ексе О23 - Сервице: ИМАП ЦД-Бурнинг ЦОМ Сервице (ИмапиСервице) - Ункноун власника - Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ имапи.ексе (филе миссинг) О23 - Сервице: расподијељена трансакција координатор (МСДТЦ) - Ункноун власника - Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ мсдтц.ексе (филе миссинг) О23 - Сервице: Нет Логон (Нетлогон) - Ункноун власника - Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ лсасс.ексе (филе миссинг) О23 - Сервице: НТ ЛМ Сецуриты Суппорт Провидер (НтЛмСсп) - Ункноун власника - Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ лсасс.ексе (филе миссинг) О23 - Сервице: НВИДИА Дисплаы Дривер Сервице (НВСвц) - Ункноун власника - Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ нвсвц64.ексе (филе миссинг) О23 - Сервице: Плуг анд Плаы (ПлугПлаы) - Ункноун власника - Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ сервицес.ексе (филе миссинг) О23 - Сервице: ПнкБстрА - Ункноун власника - Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ ПнкБстрА.ексе О23 - Сервице: ИПСЕЦ Сервицес (ПолицыАгент) - Ункноун власника - Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ лсасс.ексе (филе миссинг) О23 - Сервице: протецтед Стораге (ПротецтедСтораге) - Ункноун власника - Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ лсасс.ексе (филе миссинг) О23 - Сервице: Ремоте Десктоп Хелп Сессион Манагер (РДСессМгр) - Ункноун власника - Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ сессмгр.ексе (филе миссинг) О23 - Сервице: Сецуриты Аццоунтс Манагер (СамСс) - Ункноун власника - Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ лсасс.ексе (филе миссинг) О23 - Сервице: СтарУинд АЕ Сервице (СтарУиндСервицеАЕ) - Роцкет Дивисион Софтуаре - Ц: \ Програм Филес (кс86) \ Алцохол Софт \ Алцохол 120 \ СтарУинд \ СтарУиндСервицеАЕ.ексе О23 - Сервице: Виртуелни Диск Сервице (вдс) - Ункноун власника - Ц: \ УИНДОУС \ Сыстем32 \ вдс.ексе (филе миссинг) О23 - Сервице: гледиа̨та Манагер Сервице - видиковац Цорпоратион - Ц: \ Програм Филес (кс86) \ гледиа̨та \ Цоммон \ ВиеупоинтСервице.ексе О23 - Сервице: Свезак Сена Копирај (ВСС) - Ункноун власника - Ц: \ УИНДОУС \ Сыстем32 \ вссвц.ексе (филе миссинг) О23 - Сервице: УМИ Перформанце Адаптер (УмиАпСрв) - Ункноун власника - Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ убем \ умиапсрв.ексе (филе миссинг) -- Енд оф филе - 5710 бытес |
|
| |||
| |||
| Иди на Додај / Уклони програме и деинсталирам неку од становишта уноса. (ако се нађе) Гледиа̨та Тоолбар Гледиа̨та Медиа Плаыер и тако даље. ----------
---------- Иди на Мы Цомпутер-> Тоолс-> Фолдер Оптионс-> Виеу Картица:
---------- Пресс Цтрл + алт + избрисати (све у једном) Влицк процесе картицу и убијете процес (ако пронађено) ТХЕ ЦАСХ.ексе ВиеупоинтСервице.ексе ---------- Отвори ХијацкТхис и изаберите Да ли је систем скенирати само затим ставити квачица поред: Ф2 - РЕГ: СЫСТЕМ.ИНИ: УсерИнит = усеринит О4 - ХКЦУ \ .. \ Рун: [Инфо Затвори] Ц: \ ДОЦУМЕ ~ 1 \ Админ ~ 1 \ АППЛИЦ ~ 1 \ управљати ~ 1 \ ТХЕ ЦАСХ.ексе О4 - Стартуп: хц_траы.лнк.дисаблед О23 - Сервице: гледиа̨та Манагер Сервице - видиковац Цорпоратион - Ц: \ Програм Филес (кс86) \ гледиа̨та \ Цоммон \ ВиеупоинтСервице.ексе Затвори све прозоре осим ХијацкТхис и кликните Фикс цхецкед Излаз Хијацктхис. ---------- Двапут кликните на Мы Цомпутер на радној површини да бисте пронашли ове фасцикла и слика (ако се нађе) Ц: \ ДОЦУМЕ ~ 1 \ Админ ~ 1 \ АППЛИЦ ~ 1 \ управљати ~ 1 \ТХЕ ЦАСХ.ексе Ц: \ Програм Филес (кс86) \Гледиа̨та \ Цоммон\ВиеупоинтСервице.ексе ---------- Покрени ЦЦлеанер. Молимо доунлоад ЦЦлеанер
Покрени СУПЕРАнтиСпыуаре. Скидати СУПЕРАнтиспыуаре Фрее Едитион (САС)
Некст пост додајте: СУПЕРАнтиСпыуаре лог Нови Хијацктхис лог |
|
| |||
| |||
| -И уклоњени сви гледишта програми, менаџера, играчи који су били на Додај / Уклони програме. -Нисам наћи Сервице Манагер видиковац на сервицес.мсц -И дозвољено скривене датотеке и фасцикле да се види Ни -- ВиеуопоинтСервице.ексе или ТХЕ ЦАСХ.ексе пронађена је у Таск Манагер -Нисам ХијацкТхис и фиксних само прва три ствари, био сам у могућности пронаћи "О23 - Сервице: гледиа̨та Манагер Сервице - видиковац Цорпоратион - Ц: \ Програм Филес (кс86) \ гледиа̨та \ Цоммон \ ВиеупоинтСервице.ексе" у доступне податке бити провјерени. ХЈТ рекао је фиксна три ствари које сам учинио изабрали. -И САМО избрисане датотеке ТХЕ ЦАСХ.ексе у "Ц: \ ДОЦУМЕ ~ 1 \ Админ ~ 1 \ АППЛИЦ ~ 1 \ управљати ~ 1 \" директоријуму. -И такође избрисана било које фасцикле које су биле на видиковац и видиковац упута мапа сама из Програм Филес (кс86). Тхе "Цоммон" Фолдер није био тамо. ЈА оснивати систем вратити скретница пре покретања ЦЦ чисти, она отрча, а ја га екситед. -И еарлы СУПЕРАнтиСпыуаре на 'комплетан помно' начину рада. То је добар сат и по до два сата или тако. Он је рекао да га нису нашли штетних ствари. Овде је СУПЕРАнтиСпыуаре лог: СУПЕРАнтиСпыуаре Сцан Пријава хттп://ууу.суперантиспыуаре.цом Генерисано 01/08/2008 ат 03:11 Апплицатион Версион: 3/9/1008 Цоре Правила Датабасе Версион: 3376 Траце Правила Датабасе Версион: 1370 Сцан тыпе: Цела Сцан Укупно Сцан Време: 01:29:08 Меморија предмета скениране: 123 Меморија претње откривена: 0 Регистры ставку скениране: 4484 Матични претње откривена: 0 Филе скениране податке: 109159 Филе претње откривена: 0 Ту је нови ХЈТ пријава: Логфиле оф Тренд Мицро ХијацкТхис в2.0.2 Сцан сачувана у 3:19:05 На 1/8/2008 Платформа: Уиндоус 2003 СП2 (уиннт 5.02.3790) МСИЕ: Интернет Експлорер в6.00 СП2 (6.00.3790.1830) Боот моде: Нормал Покретање процеса: Ц: \ УИНДОУС \ РТХДЦПЛ.ЕКСЕ Ц: \ Програм Филес (кс86) \ СУПЕРАнтиСпыуаре \ СУПЕРАнтиСпыуаре.ексе Ц: \ Програм Филес (кс86) \ Јава \ јре1.6.0_03 \ бин \ јусцхед.ексе Ц: \ Програм Филес (кс86) \ Гизмо Пројецт \ мДНСРеспондер.ексе Ц: \ УИНДОУС \ СысУОУ64 \ ЦТсвцЦДА.ЕКСЕ Ц: \ Програм Филес (кс86) \ ГизмоПлугин \ ГизмоПлугин.ексе Ц: \ УИНДОУС \ СысУОУ64 \ ПнкБстрА.ексе Ц: \ Програм Филес (кс86) \ Алцохол Софт \ Алцохол 120 \ СтарУинд \ СтарУиндСервицеАЕ.ексе Ц: \ програма ~ 2 \ МОЗИЛЛ ~ 1 \ ФИРЕФОКС.ЕКСЕ Ц: \ Програм Филес (кс86) \ Тренд Мицро \ ХијацкТхис \ снипер.ексе О2 - БХО: Адобе ПДФ Реадер Линк Хелпер - (06849Е9Ф-Ц8Д7-4Д59-Б87Д-784Б7Д6БЕ0Б3) - Ц: \ Програм Филес (кс86) \ Цоммон Филес \ Адобе \ Ацробат \ АцтивеКс \ АцроИЕХелпер.длл О2 - БХО: ССВХелпер Цласс - (761497ББ-Д6Ф0-462Ц-Б6ЕБ-Д4ДАФ1Д92Д43) - Ц: \ Програм Филес (кс86) \ Јава \ јре1.6.0_03 \ бин \ ссв.длл О4 - ХКЛМ \ .. \ Рун: [СунЈаваУпдатеСцхед] "Ц: \ Програм Филес (кс86) \ Јава \ јре1.6.0_03 \ бин \ јусцхед.ексе" О4 - ХКЛМ \ .. \ Рун: [Адобе Реадер Спеед Лаунцхер] "Ц: \ Програм Филес (кс86) \ Адобе \ Реадер 8,0 \ Реадер \ Реадер_сл.ексе" О4 - ХКЦУ \ .. \ Рун: [СУПЕРАнтиСпыуаре] Ц: \ Програм Филес (кс86) \ СУПЕРАнтиСпыуаре \ СУПЕРАнтиСпыуаре.ексе О4 - ХКЦУ \ .. \ Рун: [Инфо Затвори] Ц: \ ДОЦУМЕ ~ 1 \ Админ ~ 1 \ АППЛИЦ ~ 1 \ управљати ~ 1 \ ТХЕ ЦАСХ.ексе О4 - ХКУС \ С-1-5-19 \ .. \ РунОнце: [тсцунинсталл]% сыстемроот% \ сыстем32 \ тсцупгрд.ексе (Усер 'ЛОЦАЛ СЕРВИЦЕ') О4 - ХКУС \ С-1-5-20 \ .. \ РунОнце: [тсцунинсталл]% сыстемроот% \ сыстем32 \ тсцупгрд.ексе (Усер 'НЕТУОРК СЕРВИЦЕ') О4 - ХКУС \ С-1-5-18 \ .. \ РунОнце: [тсцунинсталл]% сыстемроот% \ сыстем32 \ тсцупгрд.ексе (Усер 'СЫСТЕМ') О4 - ХКУС \. ДЕФАУЛТ \ .. \ РунОнце: [тсцунинсталл]% сыстемроот% \ сыстем32 \ тсцупгрд.ексе (Усер 'Дефаулт усер') О4 - Глобал Стартуп: Мицрософт Оффице.лнк = Ц: \ Програм Филес (кс86) \ Мицрософт Оффице \ Оффице \ ОСА9.ЕКСЕ О9 - Екстра буттон: (но наме) - (08Б0Е5Ц0-4ФЦБ-11ЦФ-ААА5-00401Ц608501) - Ц: \ Програм Филес (кс86) \ Јава \ јре1.6.0_03 \ бин \ ссв.длл О9 - Екстра 'Тоолс' МЕНУИТЕМ: Сун Јава Цонсоле - (08Б0Е5Ц0-4ФЦБ-11ЦФ-ААА5-00401Ц608501) - Ц: \ Програм Филес (кс86) \ Јава \ јре1.6.0_03 \ бин \ ссв.длл О9 - Екстра буттон: АИМ - (АЦ9Е2541-2814-11д5-БЦ6Д-00Б0Д0А1ДЕ45) - Ц: \ Програм Филес (кс86) \ АИМ \ аим.ексе О9 - Екстра буттон: Мессенгер - (ФБ5Ф1910-Ф110-11Д2-ББ9Е-00Ц04Ф795683) - Ц: \ Програм Филес \ Мессенгер \ мсмсгс.ексе О9 - Екстра 'Тоолс' МЕНУИТЕМ: Уиндоус Мессенгер - (ФБ5Ф1910-Ф110-11Д2-ББ9Е-00Ц04Ф795683) - Ц: \ Програм Филес \ Мессенгер \ мсмсгс.ексе О16 - ДПФ: (6414512Б-Б978-451Д-А0Д8-ФЦФДФ33Е833Ц) (УУУебЦонтрол Цласс) -- хттп://упдате.мицрософт.цом/уиндоусу...?1172077335171 О16 - ДПФ: (Д27ЦДБ6Е-АЕ6Д-11ЦФ-96Б8-444553540000) (Схоцкуаве Фласх Објецт) -- хттп://фпдоунлоад.адобе.цом/пуб/схоц...сх/суфласх.цаб О20 - Уинлогон Обавјештења:! САСУинЛогон - Ц: \ Програм Филес (кс86) \ СУПЕРАнтиСпыуаре \ САСУИНЛО.длл О23 - Сервице: Боњоур Сервице - Аппле Цомпутер, Инц - Ц: \ Програм Филес (кс86) \ Гизмо Пројецт \ мДНСРеспондер.ексе О23 - Сервице: Цреативе Сервис за ЦДРОМ Аццесс - Цреативе Тецхнологы Лтд - Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ ЦТсвцЦДА.ЕКСЕ О23 - Сервице: логи Диск Манагер Административе Сервице (дмадмин) - Ункноун власника - Ц: \ УИНДОУС \ Сыстем32 \ дмадмин.ексе (филе миссинг) О23 - Сервице: Евент Лог (Евентлог) - Ункноун власника - Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ сервицес.ексе (филе миссинг) О23 - Сервице: Гизмо ВоИП Сервице (Гизмо Плугин) - СИПпхоне, Инц - Ц: \ Програм Филес (кс86) \ ГизмоПлугин \ ГизмоПлугин.ексе О23 - Сервице: ХТТП-ССЛ (ХТТПФилтер) - Ункноун власника - Ц: \ УИНДОУС \ Сыстем32 \ лсасс.ексе (филе миссинг) О23 - Сервице: ИнсталлДривер Табле Манагер (ИДриверТ) - Мацровисион Цорпоратион - Ц: \ Програм Филес (кс86) \ Цоммон Филес \ ИнсталлСхиелд \ Дривер \ 11 \ Интел 32 \ ИДриверТ.ексе О23 - Сервице: ИМАП ЦД-Бурнинг ЦОМ Сервице (ИмапиСервице) - Ункноун власника - Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ имапи.ексе (филе миссинг) О23 - Сервице: расподијељена трансакција координатор (МСДТЦ) - Ункноун власника - Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ мсдтц.ексе (филе миссинг) О23 - Сервице: Нет Логон (Нетлогон) - Ункноун власника - Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ лсасс.ексе (филе миссинг) О23 - Сервице: НТ ЛМ Сецуриты Суппорт Провидер (НтЛмСсп) - Ункноун власника - Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ лсасс.ексе (филе миссинг) О23 - Сервице: НВИДИА Дисплаы Дривер Сервице (НВСвц) - Ункноун власника - Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ нвсвц64.ексе (филе миссинг) О23 - Сервице: Плуг анд Плаы (ПлугПлаы) - Ункноун власника - Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ сервицес.ексе (филе миссинг) О23 - Сервице: ПнкБстрА - Ункноун власника - Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ ПнкБстрА.ексе О23 - Сервице: ИПСЕЦ Сервицес (ПолицыАгент) - Ункноун власника - Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ лсасс.ексе (филе миссинг) О23 - Сервице: протецтед Стораге (ПротецтедСтораге) - Ункноун власника - Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ лсасс.ексе (филе миссинг) О23 - Сервице: Ремоте Десктоп Хелп Сессион Манагер (РДСессМгр) - Ункноун власника - Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ сессмгр.ексе (филе миссинг) О23 - Сервице: Сецуриты Аццоунтс Манагер (СамСс) - Ункноун власника - Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ лсасс.ексе (филе миссинг) О23 - Сервице: СтарУинд АЕ Сервице (СтарУиндСервицеАЕ) - Роцкет Дивисион Софтуаре - Ц: \ Програм Филес (кс86) \ Алцохол Софт \ Алцохол 120 \ СтарУинд \ СтарУиндСервицеАЕ.ексе О23 - Сервице: Виртуелни Диск Сервице (вдс) - Ункноун власника - Ц: \ УИНДОУС \ Сыстем32 \ вдс.ексе (филе миссинг) О23 - Сервице: Свезак Сена Копирај (ВСС) - Ункноун власника - Ц: \ УИНДОУС \ Сыстем32 \ вссвц.ексе (филе миссинг) О23 - Сервице: УМИ Перформанце Адаптер (УмиАпСрв) - Ункноун власника - Ц: \ УИНДОУС \ сыстем32 \ убем \ умиапсрв.ексе (филе миссинг) -- Енд оф филе - 5525 бытес ЈА стварно поштовати идеш кроз све ове невоље да ми помогне. Пуно ти хвала. Јави ми шта треба да урадите. Узми своје време. |
|
| |||
| |||
| Греат јоб! Зар не да има било који Антивирусни инсталирана? Постоје још неке уносе бавити. Молимо, преузми Цомбофикс бы субс од било овде или овде ВАЖНО - Цомбофикс.ексе мора бити сачуван на ваше ваш Десктоп.
Скенирање ће привремено онемогућити ваш десктоп. Ако је прекинуо мај оставите рачунар смрзнута. Ако се то деси, молимо Вас да се поново покренути враћање десктоп. Сљедеће пост Цомбофикс лог Такође јавите ми о Антивирусни. |
|
| |||
| |||
| Хвала. ЈА донт 'имати анти-вирус софтвер. Не свиђа ми платите за то и нисам видео пуно ствари бесплатно вани да је више него само расипник меморије. Већину слободног ствари чини се да и преваре. Ако знате за неки тај је слободан, молимо дионици. И било је фино са вирусе, спыуаре и све то до уинзикс, које сам пустити на мој властити. Ја скинути ЦомбоФикс на десктопу и покушао да тече то. Први пут кад сам био затражи 1 и притисните Ентер и то је рекао да је идући да обави проверу и његова ствар, али онда је нестао њен прозор и није се вратио. Покушала сам се вратити на интернету, али то је онемогућио некако, морао сам два пута поново покренути рачунар да бисте могли да користите Интернет опет. ЈА суђен трчање ЦомбоФикс друго време и није се за боравак више од 20 секунди пре њеног прозора нестала и није се вратити, и опет узрокује моје интернет бити нерадни (мада је и даље, рекао је рачунару имао везе). Хвала опет. Надам се да чути од вас ускоро. |
|
| |||
| |||
| Омогућава вас подешен са Антивирусни. Схватам вашу забринутост на меморијску уастерс али Аваст! Насловна Фрее Едитион је најлакши, најсигурнији, најбржи антивирусни сам видео до сада. Веома је поуздан у не само откривање претњи, али их као пломба. Ти "можда" види лагани застој ако раде и ажурирање почиње, али су брзо инсталирате (обично испод минуте) Надам се да је прихватљива. Куицк Говор / дрека. Многи облици штетних садржаја неће успорити рачунар у сваки замјетљив начин. Они вам неће дати попуп рекламе и не учинити ништа како би привукли Вашу пажњу. Они то кротко но послати своје личне податке како би криминалци који су их користили. Они ће користити рачунар као зомби сервер и да ће "сопствени" ваше рачунар више од вас да урадите. Заштита од злонамерних програма је све агресивнији, теже их је открити, тешко да ће их убити и практично неизбежне ако иде онлине ат алл. Ако / када ваше рачунар постаје сервер за штетне садржаје, може СПАМ и покушати продрети аныонес рачунар Вам е-маилом или разговарати с. Затим ту је ваше личне информације ............ Дакле, без антивирусни, могли бисте се и радиш штету нас остале. </ Дрека> ОК, сада ми, гдје су ![]() Преузмите и инсталирајте Аваст! Фрее Хоме Покрени пуни помно са њом. Ја одлазим провјерити на Цомбофикс, ја сам имала мало људи не могу да га у задње време и ја ћу покушати сазнати зашто. ЈА воља фаст леђа више упутства ускоро. |
|
| |||
| |||
| Ја ћу доћи да анти-вирус чим је пре могуће. Хвала вам за рећи мене о томе. Нисам уму Ваше дрека једна битна, доста сам бунцати мало око себе и много мање важне теме. Ја посебно пронашао ваш говор јер стварно информативан (сигуран сам да ти могу рећи) ЈА стварно донт имати било који од злонамерних програма знања, спыуаре, вирус врста ствар; Уколико постоји још нешто што треба да знате, слободно бунцати о томе као, ти си само мој живот чинећи лакшим и сигурнијим. Хвала! ![]() ... Па знам забава / важност добре дрека (дрека и да је дивно кратке у односу на неке од мина. Хаха )Без журбе са ЦомбоФикс, нисам видео један поп-уп од првих ствари које су ми радимо, а ИЕКСПЛОРЕ.ЕКСЕ Датотека је напустио задатак водитељ, па и оне се као добри знакови ... али нећу претпоставити сам учинио, све док не кажу тако. Нисам значи звук опорот о анти-вирус програм, својим сам само да је имала мало и били су страшни, сигуран сам да знаш шта мислим. Овај Аваст! програм звучи одлично, чак и ако модернизација траје 10 минута. Хвала вам опет. |
|
| |||
| |||
| лол, забавна рантс су с времена на време. То је касно и ја би се попео на око злонамерних програма за неко време. ![]() Тхе Аваст је добар, ја још увек користити Уиндоус98 с времена на време и да га има. Ит доесн'т слоу доун то мало. Дозвољава то за сада, то ће ми помоћи да види је ли још увек скривали уинзикс нигде. Скидати Децкард'с сцаннер Сыстем (ДСС) на свој Десктоп. Напомена: Морате бити пријављени на свој налог са администраторским привилегијама.
Шта ће учинити ДСС:
|