![]() |
|
| |||
| |||
| Merhaba. Burada gönderme, tür, lütfen yeni duyuyorum. Ben indirirken ve WinZix yükleyerek çok aptalca şey yaptım. Şimdi Açılır var zaman zaman benim bilgisayar üzerinden inişler ve bir program IEXPLORE.EXE sürekli bellek 73000 K üzerinden kullanarak adlandırılan çalışan yanı sıra normal IEXPLORE.EXE çalıştırıyorum. Bu WinZix oldukça ciddi görünüyor. Lütfen bana yardım et, ben çok mutlu eder. |
|
| |||
| |||
| Hoşgeldiniz TCF için. İndirme ve yeniden adlandırmak HijackThis (HJT)
Sonraki göndermeden HijackThis günlük ekleyin. |
|
| |||
| |||
| Burada tamam günlüğüdür. Logfile Trend Micro HijackThis v2.0.2 ve Tarama 11:59:09 at 1/8/2008 kayıtlı Platform: Windows 2003 SP2 (WinNT 5.02.3790) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.3790.1830) Boot modu: Normal Çalışan süreçleri: C: \ WINDOWS \ RTHDCPL.EXE C: \ Program Files (x86) \ Gizmo Project \ mDNSResponder.exe C: \ WINDOWS \ SysWOW64 \ CTsvcCDA.EXE C: \ Program Files (x86) \ Internet Explorer \ iexplore.exe C: \ Program Files (x86) \ Java \ jre1.6.0_03 \ bin \ jusched.exe C: \ Program Files (x86) \ SanDisk \ Sansa Updater \ SansaDispatch.exe C: \ Program Files (x86) \ Alcohol Soft \ Alcohol 120 \ StarWind \ StarWindServiceAE.exe C: \ Program Files (x86) \ Internet Explorer \ iexplore.exe C: \ Program Files (x86) \ görüş \ Common \ ViewpointService.exe C: \ Program Files (x86) \ görüş \ bakış Yöneticisi \ ViewMgr.exe C: \ Program Files (x86) \ Mozilla Firefox \ firefox.exe C: \ Program Files (x86) \ Trend Micro \ HijackThis \ sniper.exe F2 - REG: System.ini: UserInit = UserInit O2 - BHO: Adobe PDF Reader Link Helper - (06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3) - C: \ Program Files (x86) \ Common Files \ Adobe \ Acrobat \ ActiveX \ AcroIEHelper.dll O2 - BHO: SSVHelper Sınıf - (761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43) - C: \ Program Files (x86) \ Java \ jre1.6.0_03 \ bin \ ssv.dll O4 - HKLM \ .. \ Run: [SunJavaUpdateSched] "C: \ Program Files (x86) \ Java \ jre1.6.0_03 \ bin \ jusched.exe" O4 - HKLM \ .. \ Run: [Adobe Reader Speed Launcher] "C: \ Program Files (x86) \ Adobe \ Reader 8,0 \ Reader \ Reader_sl.exe" O4 - HKCU \ .. \ Run: [Bilgi kapa] C: \ DOCUME ~ 1 \ ADMINI ~ 1 \ APPLIC ~ 1 \ MANAGE ~ 1 \ BİR CASH.exe O4 - HKUS \ S-1-5-19 \ .. \ RunOnce: [tscuninstall]% systemroot% \ system32 \ tscupgrd.exe (User 'LOCAL SERVICE') O4 - HKUS \ S-1-5-20 \ .. \ RunOnce: [tscuninstall]% systemroot% \ system32 \ tscupgrd.exe (User 'NETWORK SERVICE') O4 - HKUS \ S-1-5-18 \ .. \ RunOnce: [tscuninstall]% systemroot% \ system32 \ ') (Kullanıcı' SİSTEMİ tscupgrd.exe O4 - HKUS \. DEFAULT \ .. \ RunOnce: [tscuninstall]% systemroot% \ system32 \) (Kullanıcı 'Varsayılan kullanıcı' tscupgrd.exe O4 - Başlangıç: hc_tray.lnk.disabled O4 - Global Startup: Microsoft Office.lnk = C: \ Program Files (x86) \ Microsoft Office \ Office \ OSA9.EXE O9 - Extra düğmesi: (no name) - (08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501) - C: \ Program Files (x86) \ Java \ jre1.6.0_03 \ bin \ ssv.dll O9 - Extra 'Tools' MENUITEM: Sun Java Console - (08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501) - C: \ Program Files (x86) \ Java \ jre1.6.0_03 \ bin \ ssv.dll O9 - Extra düğmesi: AIM - (AC9E2541-2814-11d5-BC6D-00B0D0A1DE45) - C: \ Program Files (x86) \ AIM \ aim.exe O9 - Extra düğmesi: Messenger - (FB5F1910-F110-11D2-BB9E-00C04F795683) - C: \ Program Files \ Messenger \ msmsgs.exe O9 - Extra 'Tools' MENUITEM: Windows Messenger - (FB5F1910-F110-11D2-BB9E-00C04F795683) - C: \ Program Files \ Messenger \ msmsgs.exe O16 - DPF: (6414512B-B978-451D-A0D8-FCFDF33E833C) (WUWebControl Sınıf) -- http://update.microsoft.com/windowsu...?1172077335171 O16 - DPF: (D27CDB6E-AE6D-11CF-96B8-444553540000) (Shockwave Flash Object) -- http://fpdownload.adobe.com/pub/shoc...sh/swflash.cab O23 - Service: Bonjour Service - Apple Computer, Inc - C: \ Program Files (x86) \ Gizmo Project \ mDNSResponder.exe O23 - Service: Creative Service CDROM Access - Creative Technology Ltd - C: \ WINDOWS \ system32 \ CTsvcCDA.EXE O23 - Service: Mantıksal Disk Yöneticisi Yönetim Hizmeti (dmadmin) - Bilinmeyen sahibi - C: \ WINDOWS \ System32 \ (dosya eksik) dmadmin.exe O23 - Service: Olay Günlüğü (Eventlog) - Bilinmeyen sahibi - C: \ WINDOWS \ system32 \ (dosya eksik) Services.exe O23 - Service: Gizmo VoIP Hizmeti (Gizmo Plugin) - Sipphone, Inc - C: \ Program Files (x86) \ GizmoPlugin \ GizmoPlugin.exe O23 - Service: HTTP SSL (HTTPFilter) - Bilinmeyen sahibi - C: \ WINDOWS \ System32 \ (dosya eksik) lsass.exe O23 - Service: InstallDriver Tablo Yöneticisi (IDriverT) - Macrovision Corporation - C: \ Program Files (x86) \ Common Files \ InstallShield \ Driver \ 11 \ Intel 32 \ IDriverT.exe O23 - Service: IMAPI CD-Yazma COM Hizmeti (ImapiService) - Bilinmeyen sahibi - C: \ WINDOWS \ system32 \ (dosya eksik) imapi.exe O23 - Service: Dağıtılmış İşlem Düzenleyicisi (MSDTC) - Bilinmeyen sahibi - C: \ WINDOWS \ system32 \ (dosya eksik) msdtc.exe O23 - Service: Net Logon (Netlogon) - Bilinmeyen sahibi - C: \ WINDOWS \ system32 \ (dosya eksik) lsass.exe O23 - Service: NT LM Güvenlik Desteği Sağlayıcısı (NtLmSsp) - Bilinmeyen sahibi - C: \ WINDOWS \ system32 \ (dosya eksik) lsass.exe O23 - Service: NVIDIA Display Driver Service (NVSvc) - Bilinmeyen sahibi - C: \ WINDOWS \ system32 \ (dosya eksik) nvsvc64.exe O23 - Service: Tak ve Kullan (PlugPlay) - Bilinmeyen sahibi - C: \ WINDOWS \ system32 \ (dosya eksik) Services.exe O23 - Service: PnkBstrA - Bilinmeyen sahibi - C: \ WINDOWS \ system32 \ PnkBstrA.exe O23 - Service: IPSEC Hizmetleri (PolicyAgent) - Bilinmeyen sahibi - C: \ WINDOWS \ system32 \ (dosya eksik) lsass.exe O23 - Service: Korumalı Depolama (ProtectedStorage) - Bilinmeyen sahibi - C: \ WINDOWS \ system32 \ (dosya eksik) lsass.exe O23 - Service: Uzak Masaüstü Yardım Oturum Yöneticisi (RDSessMgr) - Bilinmeyen sahibi - C: \ WINDOWS \ system32 \ (dosya eksik) Sessmgr.exe O23 - Service: Güvenlik Hesapları Yöneticisi (SamSs) - Bilinmeyen sahibi - C: \ WINDOWS \ system32 \ (dosya eksik) lsass.exe O23 - Service: StarWind AE Servisi (StarWindServiceAE) - Roket Division Software - C: \ Program Files (x86) \ Alcohol Soft \ Alcohol 120 \ StarWind \ StarWindServiceAE.exe O23 - Service: Sanal Disk Hizmeti (VDS) - Bilinmeyen sahibi - C: \ WINDOWS \ System32 \ (dosya eksik) vds.exe O23 - Service: bakış Müdürü Servisi - bakış Corporation - C: \ Program Files (x86) \ görüş \ Common \ ViewpointService.exe O23 - Service: Volume Shadow Copy (VSS) - Bilinmeyen sahibi - C: \ WINDOWS \ System32 \ (dosya eksik) vssvc.exe O23 - Service: WMI Performans Bağdaştırıcısı (WmiApSrv) - Bilinmeyen sahibi - C: \ WINDOWS \ system32 \ wbem \ (dosya eksik) wmiapsrv.exe -- Dosya sonu - 5710 byte |
|
| |||
| |||
| Ekle git / Kaldır program ve herhangi bir bakış kayıtları kaldırın. (eğer bulundu) Bakış Araç Çubuğu Bakış Media Player vb. ----------
---------- Git Bilgisayarım-> Araçlar-> Klasör Seçenekleri> Görünüm sekmesi:
---------- Basın ctrl + alt + silme (hiç bir kere) Vlick işlemler sekmesini ve süreci öldürmek (varsa) bulundu THE CASH.exe ViewpointService.exe ---------- Açık HijackThis ve Bir sistem taraması yapın sadece sonra da bir yanında onay işareti Yeri: F2 - REG: System.ini: UserInit = UserInit O4 - HKCU \ .. \ Run: [Bilgi kapa] C: \ DOCUME ~ 1 \ ADMINI ~ 1 \ APPLIC ~ 1 \ MANAGE ~ 1 \ BİR CASH.exe O4 - Başlangıç: hc_tray.lnk.disabled O23 - Service: bakış Müdürü Servisi - bakış Corporation - C: \ Program Files (x86) \ görüş \ Common \ ViewpointService.exe HijackThis tıklayın hariç tüm pencereleri kapatın Ayarı kontrol Çıkış Hijackthis. ---------- Masaüstünde çift tıklayın Bilgisayarım bu bulmak için klasörler ve dosyalar (eğer bulundu) C: \ DOCUME ~ 1 \ ADMINI ~ 1 \ APPLIC ~ 1 \ MANAGE ~ 1 \THE CASH.exe C: \ Program Files (x86) \Bakış \ Common\ViewpointService.exe ---------- Çalıştır'ı CCleaner. Lütfen indirmek CCleaner
Çalıştır'ı SUPERAntiSpyware. Indirmek SUPERAntispyware Free Edition (SAS)
Sonraki yazı ekleyin lütfen: SUPERAntiSpyware giriş Yeni Hijackthis giriş |
|
| |||
| |||
| -Tüm bakış programları, yöneticiler, oyuncular silersek bu Program Ekle / Kaldır vardı. -Ben services.msc üzerinde görüş Müdürü Servis bulamadık -Ben Gizli dosya ve klasörleri görülebilir izin -Ne ViewopointService.exe veya THE CASH.exe Görev Yöneticisi'nde bulundu -Ben HijackThis yaptım ve sadece ilk üç öğe sabit, ben kuramadim bulmak için "O23 - Service: bakış Müdürü Servisi - bakış Corporation - C: \ Program Files (x86) \ görüş \ Common \ ViewpointService.exe" Mevcut öğeleri kontrol edilmesi için kullanılır. HJT bu üç öğenin ben seçmek mi sabit söyledi. -Ben sadece dosya silindi THE CASH.exe aylarında "C: \ DOCUME ~ 1 \ ADMINI ~ 1 \ APPLIC ~ 1 \ MANAGE ~ 1 \" dizin. -Ben, aynı zamanda bu bakış Rehber ve bakış olan klasörler silinir Program Files (x86) kendisini klasör. Ve "Genel" Klasör yoktu. -Ben bir sistem CC Temizleyici çalıştırmadan önce geri yükleme noktası ayarlamak, bu koştum ve onu çıktı. -Ben SUPERAntiSpyware olan 'tarama tamamlandı moda koştum. İyi bir saat ile iki saat kadar bir yarı aldı. Bu, hiçbir zararlı şeyler bulduğunu söyledi. İşte SUPERAntiSpyware günlüğüdür: SUPERAntiSpyware Scan Girişi http://www.superantispyware.com 01/08/2008 03:11 at Generated AM Uygulama Sürüm: 3/9/1008 Temel Kurallar Veritabanı Sürüm: 3376 İz Kurallar Veritabanı Sürüm: 1370 Tarama tipi: Tam Tarama Toplam Tarama Saat: 01:29:08 Hafıza öğeler taranan: 123 Hafıza tehditleri tespit: 0 Kayıt Defteri öğeleri Taranan: 4484 Kayıt Defteri tehditleri tespit: 0 Dosya öğeleri taranabilir: 109159 Dosya tehditleri tespit: 0 İşte yeni HJT günlüğüdür: Logfile Trend Micro HijackThis v2.0.2 ve Tarama 3:19:05 PM, 1/8/2008 kayıtlı Platform: Windows 2003 SP2 (WinNT 5.02.3790) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.3790.1830) Boot modu: Normal Çalışan süreçleri: C: \ WINDOWS \ RTHDCPL.EXE C: \ Program Files (x86) \ SUPERAntiSpyware \ SUPERAntiSpyware.exe C: \ Program Files (x86) \ Java \ jre1.6.0_03 \ bin \ jusched.exe C: \ Program Files (x86) \ Gizmo Project \ mDNSResponder.exe C: \ WINDOWS \ SysWOW64 \ CTsvcCDA.EXE C: \ Program Files (x86) \ GizmoPlugin \ GizmoPlugin.exe C: \ WINDOWS \ SysWOW64 \ PnkBstrA.exe C: \ Program Files (x86) \ Alcohol Soft \ Alcohol 120 \ StarWind \ StarWindServiceAE.exe C: \ progra ~ 2 \ MOZILL ~ 1 \ FIREFOX.EXE C: \ Program Files (x86) \ Trend Micro \ HijackThis \ sniper.exe O2 - BHO: Adobe PDF Reader Link Helper - (06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3) - C: \ Program Files (x86) \ Common Files \ Adobe \ Acrobat \ ActiveX \ AcroIEHelper.dll O2 - BHO: SSVHelper Sınıf - (761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43) - C: \ Program Files (x86) \ Java \ jre1.6.0_03 \ bin \ ssv.dll O4 - HKLM \ .. \ Run: [SunJavaUpdateSched] "C: \ Program Files (x86) \ Java \ jre1.6.0_03 \ bin \ jusched.exe" O4 - HKLM \ .. \ Run: [Adobe Reader Speed Launcher] "C: \ Program Files (x86) \ Adobe \ Reader 8,0 \ Reader \ Reader_sl.exe" O4 - HKCU \ .. \ Run: [SUPERAntiSpyware] C: \ Program Files (x86) \ SUPERAntiSpyware \ SUPERAntiSpyware.exe O4 - HKCU \ .. \ Run: [Bilgi kapa] C: \ DOCUME ~ 1 \ ADMINI ~ 1 \ APPLIC ~ 1 \ MANAGE ~ 1 \ BİR CASH.exe O4 - HKUS \ S-1-5-19 \ .. \ RunOnce: [tscuninstall]% systemroot% \ system32 \ tscupgrd.exe (User 'LOCAL SERVICE') O4 - HKUS \ S-1-5-20 \ .. \ RunOnce: [tscuninstall]% systemroot% \ system32 \ tscupgrd.exe (User 'NETWORK SERVICE') O4 - HKUS \ S-1-5-18 \ .. \ RunOnce: [tscuninstall]% systemroot% \ system32 \ ') (Kullanıcı' SİSTEMİ tscupgrd.exe O4 - HKUS \. DEFAULT \ .. \ RunOnce: [tscuninstall]% systemroot% \ system32 \) (Kullanıcı 'Varsayılan kullanıcı' tscupgrd.exe O4 - Global Startup: Microsoft Office.lnk = C: \ Program Files (x86) \ Microsoft Office \ Office \ OSA9.EXE O9 - Extra düğmesi: (no name) - (08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501) - C: \ Program Files (x86) \ Java \ jre1.6.0_03 \ bin \ ssv.dll O9 - Extra 'Tools' MENUITEM: Sun Java Console - (08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501) - C: \ Program Files (x86) \ Java \ jre1.6.0_03 \ bin \ ssv.dll O9 - Extra düğmesi: AIM - (AC9E2541-2814-11d5-BC6D-00B0D0A1DE45) - C: \ Program Files (x86) \ AIM \ aim.exe O9 - Extra düğmesi: Messenger - (FB5F1910-F110-11D2-BB9E-00C04F795683) - C: \ Program Files \ Messenger \ msmsgs.exe O9 - Extra 'Tools' MENUITEM: Windows Messenger - (FB5F1910-F110-11D2-BB9E-00C04F795683) - C: \ Program Files \ Messenger \ msmsgs.exe O16 - DPF: (6414512B-B978-451D-A0D8-FCFDF33E833C) (WUWebControl Sınıf) -- http://update.microsoft.com/windowsu...?1172077335171 O16 - DPF: (D27CDB6E-AE6D-11CF-96B8-444553540000) (Shockwave Flash Object) -- http://fpdownload.adobe.com/pub/shoc...sh/swflash.cab O20 - Winlogon Notify:! SASWinLogon - C: \ Program Files (x86) \ SUPERAntiSpyware \ SASWINLO.dll O23 - Service: Bonjour Service - Apple Computer, Inc - C: \ Program Files (x86) \ Gizmo Project \ mDNSResponder.exe O23 - Service: Creative Service CDROM Access - Creative Technology Ltd - C: \ WINDOWS \ system32 \ CTsvcCDA.EXE O23 - Service: Mantıksal Disk Yöneticisi Yönetim Hizmeti (dmadmin) - Bilinmeyen sahibi - C: \ WINDOWS \ System32 \ (dosya eksik) dmadmin.exe O23 - Service: Olay Günlüğü (Eventlog) - Bilinmeyen sahibi - C: \ WINDOWS \ system32 \ (dosya eksik) Services.exe O23 - Service: Gizmo VoIP Hizmeti (Gizmo Plugin) - Sipphone, Inc - C: \ Program Files (x86) \ GizmoPlugin \ GizmoPlugin.exe O23 - Service: HTTP SSL (HTTPFilter) - Bilinmeyen sahibi - C: \ WINDOWS \ System32 \ (dosya eksik) lsass.exe O23 - Service: InstallDriver Tablo Yöneticisi (IDriverT) - Macrovision Corporation - C: \ Program Files (x86) \ Common Files \ InstallShield \ Driver \ 11 \ Intel 32 \ IDriverT.exe O23 - Service: IMAPI CD-Yazma COM Hizmeti (ImapiService) - Bilinmeyen sahibi - C: \ WINDOWS \ system32 \ (dosya eksik) imapi.exe O23 - Service: Dağıtılmış İşlem Düzenleyicisi (MSDTC) - Bilinmeyen sahibi - C: \ WINDOWS \ system32 \ (dosya eksik) msdtc.exe O23 - Service: Net Logon (Netlogon) - Bilinmeyen sahibi - C: \ WINDOWS \ system32 \ (dosya eksik) lsass.exe O23 - Service: NT LM Güvenlik Desteği Sağlayıcısı (NtLmSsp) - Bilinmeyen sahibi - C: \ WINDOWS \ system32 \ (dosya eksik) lsass.exe O23 - Service: NVIDIA Display Driver Service (NVSvc) - Bilinmeyen sahibi - C: \ WINDOWS \ system32 \ (dosya eksik) nvsvc64.exe O23 - Service: Tak ve Kullan (PlugPlay) - Bilinmeyen sahibi - C: \ WINDOWS \ system32 \ (dosya eksik) Services.exe O23 - Service: PnkBstrA - Bilinmeyen sahibi - C: \ WINDOWS \ system32 \ PnkBstrA.exe O23 - Service: IPSEC Hizmetleri (PolicyAgent) - Bilinmeyen sahibi - C: \ WINDOWS \ system32 \ (dosya eksik) lsass.exe O23 - Service: Korumalı Depolama (ProtectedStorage) - Bilinmeyen sahibi - C: \ WINDOWS \ system32 \ (dosya eksik) lsass.exe O23 - Service: Uzak Masaüstü Yardım Oturum Yöneticisi (RDSessMgr) - Bilinmeyen sahibi - C: \ WINDOWS \ system32 \ (dosya eksik) Sessmgr.exe O23 - Service: Güvenlik Hesapları Yöneticisi (SamSs) - Bilinmeyen sahibi - C: \ WINDOWS \ system32 \ (dosya eksik) lsass.exe O23 - Service: StarWind AE Servisi (StarWindServiceAE) - Roket Division Software - C: \ Program Files (x86) \ Alcohol Soft \ Alcohol 120 \ StarWind \ StarWindServiceAE.exe O23 - Service: Sanal Disk Hizmeti (VDS) - Bilinmeyen sahibi - C: \ WINDOWS \ System32 \ (dosya eksik) vds.exe O23 - Service: Volume Shadow Copy (VSS) - Bilinmeyen sahibi - C: \ WINDOWS \ System32 \ (dosya eksik) vssvc.exe O23 - Service: WMI Performans Bağdaştırıcısı (WmiApSrv) - Bilinmeyen sahibi - C: \ WINDOWS \ system32 \ wbem \ (dosya eksik) wmiapsrv.exe -- Dosya sonu - 5525 byte Gerçekten tüm bana yardımcı olmak için bu sorun karşısında geçmekte ederiz. Çok teşekkür ederim. Beni yanında ne yapması gerektiğini söyleyin. Acele etmeyin. |
|
| |||
| |||
| Büyük iş! Size herhangi bir antivirüs yüklü mü? Hala başa bazı girdiler. Lütfen indirmek Combofix subs tarafından ya gelen burada veya burada ÖNEMLİ - Combofix.exe gerekir Masaüstü kaydedilir.
Bu geçici olarak devre dışı bırakır masaüstü tarama. Eğer bilgisayarınızda dondurulmuş bırakabilir kesildi. Bu durumda, yeniden doğmuş gibi masaüstüne geri yüklemek için lütfen. Sonraki yazı Combofix giriş Ayrıca bana antivirüs hakkında bildirin. |
|
| |||
| |||
| Teşekkürler. Anti-virüs yazılımı yoktur. Bunu ödemek için sevmem ve bu sadece bir hafıza ıskarta fazla olduğunu kadar boş şeyler görmedim. En özgür şeyler frauds yanı gibi görünmektedir. Eğer bu ücretsiz, paylaşım lütfen. Virüslere, casus yazılımlara ve bu kadar ben kendi üzerinde izin winzix kadar olan I had olarak iyi. Ben masaüstüne ComboFix indirilmi çalıştırmaya çalıştım. İlk defa 1 tuşuna basın ve girin ve onu kontrol etmek için gittiğini ve bir şey, ancak daha sonra kendi penceresini kayboldu ve geri gelmek didnt söyledi. Ben internet üzerinden geri almak için denedim, ama bir şekilde, ben bilgisayarda iki kez tekrar internet kullanabilmek için yeniden başlatmanız vardı devre dışı bırakıldı. Ben ComboFix başka zaman çalışan denenmiş önce kendi penceresini kayboldu ve geri gelmek didnt ve tekrar sigara çalışmak için İnternet neden fazla 20 saniye kadar kalmak didn't (ancak bilgisayar hala bir bağlantı olduğunu) söyledi. Tekrar teşekkürler. Umarım en kısa zamanda haber almayı isteriz. |
|
| |||
| |||
| Virüsten koruma ile ayarlanması sağlar. Ben hafıza wasters ama avast ilgili endişelerinizi anlıyoruz! Ana Sayfa Free Edition, güvenli, ben bugüne kadar gördük hızlı antivirüs hafif olduğunu. Çok sadece tehditleri tespit değil de onları durdurmak olarak güvenilir. Sen "olabilir" hafif bir yavaşlama Eğer çalışıyorsanız bir güncelleştirme başlar görmek, ancak hızlı bir dakika (genellikle) Umarım altında olduğu kabul edilebilir yükleyin. Hızlı Konuşma / farfaralık. Kötü amaçlı yazılım çoğu formları aşağı bir bilgisayar yavaş won't herhangi biri hissedilir şekilde. Bu pop-up reklamlar vermek istemiyorum ve dikkat çekmek için bir şey yapmak değildir. Ne var ki sessizce onları kullanan suçlular için kişisel bilgilerinizi gönderin. Bir zombi sunucusu olarak bilgisayarınızı kullanır ve "kendi şekilde bilgisayar daha var. Daha fazla kötü amaçlı yazılım, ve eğer çevrimiçi hiç gitmek hemen hemen kaçınılmaz öldürmeye zor algılamak için çok agresif başladı. Eğer / bilgisayarınız kötü amaçlı yazılım için bir sunucu olduğunda, o-ebilmek SPAM ve e-posta veya sohbet herkesin bilgisayar sızıp çalışın. O zaman kişisel bilgilerinizi ............ olduğunu So without antivirüs, aynı zamanda bize geri kalanına zarar yapıyor olabilir. </ farfaralık> Tamam, şimdi nerede olduğunu biz ![]() Indirin ve kurun Avast! Ana Sayfa Serbest Bir de tarama dolu. Ben Combofix kontrol etmek için gidiyorum, birkaç kişi son çalıştırın ve dışarı neden bulmak için çalışacağız edemiyoruz oldu. Ben kısa bir süre daha talimatları yayımlayacaktır. |
|
| |||
| |||
| Ben en kısa zamanda bir anti-virüs elde edersiniz. Bu konuda bana verdiğiniz için teşekkür ederiz. Yani, biraz kendimi ve daha az önemli konular farfaralık farfaralık sizin bir parça akılda vermedi. Özellikle konuşma gerçekten beri (seni anlarım) gerçekten dont eminim bilgilendirici bulunan kötü amaçlı yazılım, casus yazılım şeyin virüs tür bir bilgi var; varsa bilinmesi gereken başka bir şey, farfaralık çekinmeyin da ilgili de, sadece benim hayat daha kolay ve daha güvenli yapıyoruz. Teşekkürler! ![]() ... Ben de eğlenceli biliyorum / bir farfaralık önemi (ve farfaralık nefis kısa bazı benim kıyasla oldu. Haha )ComboFix ile zaman ayırın, bir pop-up beni bu yüzden bu kadar iyi işaret almak ve bunu IEXPLORE.EXE dosyası görev yöneticisi bıraktı vardı ilk birkaç şey beri görmedim ... ama Katılmayacağım kadar bunu söylemek mahvoldum varsayıyorum. Ben sert bir anti-onun sadece birkaç elde ettik ve ben eminim ne demek istediğimi biliyor korkunç olduğunu virüs programı hakkında ses demek. Bu avast! Program büyük olsa bile, güncelleştirmekte 10 dakika çalar. Tekrar teşekkürler. |
|
| |||
| |||
| lol, rants zaman zaman eğlencelidir. Çok geç veya bir süre için kötü amaçlı yazılım üzerinde gitmiş olabilir. ![]() Bu avast, hala zaman zaman bir Windows98 kullanmak iyi ve üzerinde olması gerekmektedir. Bu biraz daha aşağı yavaş değildir. Şimdilik Bunu yapmak sağlar, bu eğer winzix yine de herhangi bir yerde saklandığını bana yardımcı olacaktır. Indirmek Deckard's System Scanner (DSS) için Masaüstü. Not: Bir hesap üzerine yönetici yetkileri ile giriş yapmış olmanız gerekmektedir.
DSS ne yapacak:
|
![]() |
|
| Bookmarks |