![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Здравствуйте. Я нової проводки тут, будь ласка, бути добрим. Я дуже нерозумно з встановлення WinZix. А зараз я спливаючі час від часу на моєму комп'ютері, і програма, що працює з ім'ям iexplore.exe постійно використовуючи більш 73000 K пам'яті, а також нормальні IEXPLORE.exe працює. Це WinZix здається досить серйозною. Будь ласка, допоможіть мені, я це дуже ціную. |
|
| |||
| |||
| Ласкаво просимо до ФМС. Завантажити та перейменувати HijackThis (HJT)
Наступне повідомлення додайте журналу HijackThis. |
|
| |||
| |||
| добре ось журнал. Logfile від Trend Micro HijackThis v2.0.2 Сканування збережені в 11:59:09 AM, на 1/8/2008 Платформа: Windows 2003 SP2 (WinNT 5.02.3790) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.3790.1830) Boot Mode: Normal Запущені процеси: C: \ WINDOWS \ RTHDCPL.EXE C: \ Program Files (x86) \ Gizmo Project \ mDNSResponder.exe C: \ WINDOWS \ SysWOW64 \ CTsvcCDA.EXE C: \ Program Files (x86) \ Internet Explorer \ iexplore.exe C: \ Program Files (x86) \ Java \ jre1.6.0_03 \ bin \ jusched.exe C: \ Program Files (x86) \ SanDisk \ Sansa Updater \ SansaDispatch.exe C: \ Program Files (x86) \ Алкоголь Soft \ Alcohol 120 \ StarWind \ StarWindServiceAE.exe C: \ Program Files (x86) \ Internet Explorer \ iexplore.exe C: \ Program Files (x86) \ Точка зору \ Common \ ViewpointService.exe C: \ Program Files (x86) \ Точка зору \ Точка зору Manager \ ViewMgr.exe C: \ Program Files (x86) \ Mozilla Firefox \ firefox.exe C: \ Program Files (x86) \ Trend Micro \ HijackThis \ sniper.exe F2 - REG: system.ini: Userinit = Userinit O2 - BHO: Adobe PDF Reader Посилання Helper - (06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3) - C: \ Program Files (x86) \ Common Files \ Acrobat \ ActiveX \ AcroIEHelper.dll O2 - BHO: SSVHelper клас - (761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43) - C: \ Program Files (x86) \ Java \ jre1.6.0_03 \ bin \ ssv.dll O4 - HKLM \ .. \ Run: [CTFMON.EXE] C: \ Program Files (x86) \ Java \ jre1.6.0_03 \ bin \ jusched.exe " O4 - HKLM \ .. \ Run: [Adobe Reader Speed Launcher] "C: \ Program Files (x86) \ Adobe \ Reader 8.0 \ Reader \ Reader_sl.exe" O4 - HKLM \ .. \ Run: [Інформація Закрити] C: \ DOCUME ~ 1 \ ADMINI ~ 1 \ APPLIC ~ 1 \ УПРАВЛЯТИ ~ 1 \ CASH.exe O4 - HKLM \ S-1-5-19 \ .. \ Run: [tscuninstall]% SystemRoot% \ system32 \ tscupgrd.exe (User 'LOCAL SERVICE') O4 - HKLM \ S-1-5-20 \ .. \ Run: [tscuninstall]% SystemRoot% \ system32 \ tscupgrd.exe (User 'NETWORK SERVICE') O4 - HKLM \ S-1-5-18 \ .. \ Run: [tscuninstall]% SystemRoot% \ system32 \ tscupgrd.exe СИСТЕМИ (User'') O4 - HKLM \. DEFAULT \ .. \ Run: [tscuninstall]% SystemRoot% \ system32 \ tscupgrd.exe користувача за умовчанням (User'') O4 - Startup: hc_tray.lnk.disabled O4 - Startup: Microsoft Office.lnk = C: \ Program Files (x86) \ Microsoft Office \ Office \ OSA9.EXE O9 - Додаткові кнопки: (без назви) - (08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501) - C: \ Program Files (x86) \ Java \ jre1.6.0_03 \ bin \ ssv.dll O9 - Сервіс "MENUITEM Extra ': Sun Java Console - (08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501) - C: \ Program Files (x86) \ Java \ jre1.6.0_03 \ bin \ ssv.dll O9 - Додаткові кнопки: AIM - (AC9E2541-2814-11d5-BC6D-00B0D0A1DE45) - C: \ Program Files (x86) \ AIM \ aim.exe O9 - Додаткові кнопки: Messenger - (FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683) - C: \ Program Files \ Messenger \ msmsgs.exe O9 - Сервіс "MENUITEM Extra ': Windows Messenger - (FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683) - C: \ Program Files \ Messenger \ msmsgs.exe O16 - DPF: (6414512B-B978-451D-A0D8-FCFDF33E833C) (WUWebControl клас) -- http://update.microsoft.com/windowsu...?1172077335171 O16 - DPF: (D27CDB6E-AE6D-11CF-96B8-444553540000) (Shockwave Flash Object) -- http://fpdownload.adobe.com/pub/shoc...sh/swflash.cab O23 - Service: Bonjour Сервіс - Apple Computer, Inc - C: \ Program Files (x86) \ Gizmo Project \ mDNSResponder.exe O23 - Service: Creative Послуги CDROM Access - Creative Technology Ltd - C: \ WINDOWS \ system32 \ CTsvcCDA.EXE O23 - Service: Диспетчер логічних дисків Адміністративна служба (dmadmin) - Невідомий власник - C: \ WINDOWS \ System32 \ Dmadmin.exe (файл відсутній) O23 - Service: Журнал подій (Eventlog) - Невідомий власник - C: \ WINDOWS \ system32 \ services.exe (файл відсутній) O23 - Service: Gizmo VoIP обслуговування (Gizmo плагінів) - SIPphone, Inc - C: \ Program Files (x86) \ GizmoPlugin \ GizmoPlugin.exe O23 - Service: HTTP SSL (HTTPFilter) - Невідомий власник - C: \ WINDOWS \ system32 \ lsass.exe (файл відсутній) O23 - Service: Table Manager (IDriverT) - Корпорація Майкрософт - C: \ Program Files (x86) \ Common Files \ InstallShield \ Driver \ 11 \ Intel 32 \ IDriverT.exe O23 - Service: IMAPI CD-Burning COM обслуговування (ImapiService) - Невідомий власник - C: \ WINDOWS \ system32 \ imapi.exe (файл відсутній) O23 - Service: Координатор розподілених транзакцій (MSDTC) - Невідомий власник - C: \ WINDOWS \ system32 \ msdtc.exe (файл відсутній) O23 - Service: Net Logon (вхід) - Невідомий власник - C: \ WINDOWS \ system32 \ lsass.exe (файл відсутній) O23 - Service: NT LM постачальника підтримки безпеки (NtLmSsp) - Невідомий власник - C: \ WINDOWS \ system32 \ lsass.exe (файл відсутній) O23 - Service: NVIDIA Display Driver обслуговування (NVSvc) - Невідомий власник - C: \ WINDOWS \ system32 \ nvsvc64.exe (файл відсутній) O23 - Service: Plug And Play (PlugPlay) - Невідомий власник - C: \ WINDOWS \ system32 \ services.exe (файл відсутній) O23 - Service: PnkBstrA - Невідомий власник - C: \ WINDOWS \ system32 \ PnkBstrA.exe O23 - Service: IPSec послуги (PolicyAgent) - Невідомий власник - C: \ WINDOWS \ system32 \ lsass.exe (файл відсутній) O23 - Service: Protected Storage (ProtectedStorage) - Невідомий власник - C: \ WINDOWS \ system32 \ lsass.exe (файл відсутній) O23 - Service: Віддалений робочий Допомога Session Manager (RDSessMgr) - Невідомий власник - C: \ WINDOWS \ system32 \ Sessmgr.exe (файл відсутній) O23 - Service: Security Accounts Manager (SamSs) - Невідомий власник - C: \ WINDOWS \ system32 \ lsass.exe (файл відсутній) O23 - Service: StarWind А.Е. обслуговування (StarWindServiceAE) - Rocket Division Software - C: \ Program Files (x86) \ Алкоголь Soft \ Alcohol 120 \ StarWind \ StarWindServiceAE.exe O23 - Service: Virtual Disk Service (VDS) - Невідомий власник - C: \ WINDOWS \ System32 \ vds.exe (файл відсутній) O23 - Service: погляд менеджера служби - Точка зору - C: \ Program Files (x86) \ Точка зору \ Common \ ViewpointService.exe O23 - Service: тіньового копіювання тому (VSS) - Невідомий власник - C: \ WINDOWS \ System32 \ Vssvc.exe (файл відсутній) O23 - Service: Адаптер продуктивності WMI (WmiApSrv) - Невідомий власник - C: \ WINDOWS \ System32 \ WBEM \ wmiapsrv.exe (файл відсутній) -- Кінець файлу - 5710 байт |
|
| |||
| |||
| Перейти в "Додати / Видалити програми і видаліть будь-які точки зору запису. (якщо знайдено) Точка зору інструментів Viewpoint Media Player і так далі. ----------
---------- Перейти на Мій комп'ютер-> Сервіс-> Властивості папки-> Вигляд вкладки:
---------- Преса CTRL + ALT + DEL (все відразу) Vlick вкладку Процеси і вбити процес (якщо знайдено) CASH.exe ViewpointService.exe ---------- Відкрите HijackThis і виберіть Виконайте перевірку системи тільки Потім встановіть прапорець поруч із: F2 - REG: system.ini: Userinit = Userinit O4 - HKLM \ .. \ Run: [Інформація Закрити] C: \ DOCUME ~ 1 \ ADMINI ~ 1 \ APPLIC ~ 1 \ УПРАВЛЯТИ ~ 1 \ CASH.exe O4 - Startup: hc_tray.lnk.disabled O23 - Service: погляд менеджера служби - Точка зору - C: \ Program Files (x86) \ Точка зору \ Common \ ViewpointService.exe Закрити всі вікна крім HijackThis та натисніть Фікс перевірили Вихід HijackThis. ---------- Двічі клацніть Мій комп'ютер на робочому столі, щоб знайти ці Папки і Файли (якщо знайдено) C: \ DOCUME ~ 1 \ ADMINI ~ 1 \ APPLIC ~ 1 \ УПРАВЛЯТИ ~ 1 \CASH.exe C: \ Program Files (x86) \Точка зору \ Common\ViewpointService.exe ---------- Запустити CCleaner. Будь ласка, скачайте CCleaner
Запуск SUPERAntiSpyware. Завантаження SUPERAntiSpyware Free Edition (SAS)
Наступне повідомлення Будь-ласка, додайте: SUPERAntiSpyware журналу Новий журнал Hijackthis |
|
| |||
| |||
| -Я видалив всі точки зору програми, менеджери, гравці, які були в "Додати / Видалити Програми. -Мені не вдалося знайти точки зору менеджера служби у services.msc -Я дозволив приховані файли та папки, які будуть розглядатися Ні -- ViewopointService.exe або CASH.exe була знайдена за допомогою диспетчера завдань -Я HijackThis і фіксується тільки перших трьох пунктів, я не зміг знайти "O23 - Service: погляд менеджера служби - Точка зору - C: \ Program Files (x86) \ Точка зору \ Common \ ViewpointService.exe" У наявних пунктів, які будуть перевірятися. HJT сказав він встановив три пункти, які я зробив вибору. -Я видалив тільки файлу CASH.exe в "C: \ DOCUME ~ 1 \ ADMINI ~ 1 \ APPLIC ~ 1 \ УПРАВЛЯТИ ~ 1 \" каталозі. -Я також видалити будь-яку з папок, які були в каталог точки зору та точки зору самої папки з Program Files (x86). "Common" Тека не було. -Я встановив точку відновлення системи перед запуском CC Cleaner, він побіг, і я вийшов його. -Я побіг SUPERAntiSpyware на "повну перевірку" режимі. Він узяв хороший години півтори-дві години або близько того. Вона сказала, що вона знайшла ніяких шкідливих речей. Ось лог SUPERAntiSpyware: SUPERAntiSpyware Scan Log http://www.superantispyware.com Сгенерирована 01/08/2008 о 03:11 PM Застосування Версія: 3.9.1008 Ключові правила версії бази даних: 3376 Trace Правил версія бази даних: 1370 Тип сканування: повне сканування Всього Час сканування: 01:29:08 Пам'ять відсканованих пунктів: 123 Пам'ять виявлених загроз: 0 Реєстр пунктів відсканованих: 4484 Реєстр виявлених загроз: 0 Пункти відсканованих файлів: 109159 Фото, виявлених загроз: 0 Ось новий лог HJT: Logfile від Trend Micro HijackThis v2.0.2 Сканування збережені в 3:19:05 PM, на 1/8/2008 Платформа: Windows 2003 SP2 (WinNT 5.02.3790) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP2 (6.00.3790.1830) Boot Mode: Normal Запущені процеси: C: \ WINDOWS \ RTHDCPL.EXE C: \ Program Files (x86) \ SUPERAntiSpyware \ SUPERAntiSpyware.exe C: \ Program Files (x86) \ Java \ jre1.6.0_03 \ bin \ jusched.exe C: \ Program Files (x86) \ Gizmo Project \ mDNSResponder.exe C: \ WINDOWS \ SysWOW64 \ CTsvcCDA.EXE C: \ Program Files (x86) \ GizmoPlugin \ GizmoPlugin.exe C: \ WINDOWS \ SysWOW64 \ PnkBstrA.exe C: \ Program Files (x86) \ Алкоголь Soft \ Alcohol 120 \ StarWind \ StarWindServiceAE.exe C: \ PROGRA ~ 2 \ MOZILL ~ 1 \ firefox.exe C: \ Program Files (x86) \ Trend Micro \ HijackThis \ sniper.exe O2 - BHO: Adobe PDF Reader Посилання Helper - (06849E9F-C8D7-4D59-B87D-784B7D6BE0B3) - C: \ Program Files (x86) \ Common Files \ Acrobat \ ActiveX \ AcroIEHelper.dll O2 - BHO: SSVHelper клас - (761497BB-D6F0-462C-B6EB-D4DAF1D92D43) - C: \ Program Files (x86) \ Java \ jre1.6.0_03 \ bin \ ssv.dll O4 - HKLM \ .. \ Run: [CTFMON.EXE] C: \ Program Files (x86) \ Java \ jre1.6.0_03 \ bin \ jusched.exe " O4 - HKLM \ .. \ Run: [Adobe Reader Speed Launcher] "C: \ Program Files (x86) \ Adobe \ Reader 8.0 \ Reader \ Reader_sl.exe" O4 - HKLM \ .. \ Run: [CTFMON.EXE] C: \ Program Files (x86) \ SUPERAntiSpyware \ SUPERAntiSpyware.exe O4 - HKLM \ .. \ Run: [Інформація Закрити] C: \ DOCUME ~ 1 \ ADMINI ~ 1 \ APPLIC ~ 1 \ УПРАВЛЯТИ ~ 1 \ CASH.exe O4 - HKLM \ S-1-5-19 \ .. \ Run: [tscuninstall]% SystemRoot% \ system32 \ tscupgrd.exe (User 'LOCAL SERVICE') O4 - HKLM \ S-1-5-20 \ .. \ Run: [tscuninstall]% SystemRoot% \ system32 \ tscupgrd.exe (User 'NETWORK SERVICE') O4 - HKLM \ S-1-5-18 \ .. \ Run: [tscuninstall]% SystemRoot% \ system32 \ tscupgrd.exe СИСТЕМИ (User'') O4 - HKLM \. DEFAULT \ .. \ Run: [tscuninstall]% SystemRoot% \ system32 \ tscupgrd.exe користувача за умовчанням (User'') O4 - Startup: Microsoft Office.lnk = C: \ Program Files (x86) \ Microsoft Office \ Office \ OSA9.EXE O9 - Додаткові кнопки: (без назви) - (08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501) - C: \ Program Files (x86) \ Java \ jre1.6.0_03 \ bin \ ssv.dll O9 - Сервіс "MENUITEM Extra ': Sun Java Console - (08B0E5C0-4FCB-11CF-AAA5-00401C608501) - C: \ Program Files (x86) \ Java \ jre1.6.0_03 \ bin \ ssv.dll O9 - Додаткові кнопки: AIM - (AC9E2541-2814-11d5-BC6D-00B0D0A1DE45) - C: \ Program Files (x86) \ AIM \ aim.exe O9 - Додаткові кнопки: Messenger - (FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683) - C: \ Program Files \ Messenger \ msmsgs.exe O9 - Сервіс "MENUITEM Extra ': Windows Messenger - (FB5F1910-F110-11d2-BB9E-00C04F795683) - C: \ Program Files \ Messenger \ msmsgs.exe O16 - DPF: (6414512B-B978-451D-A0D8-FCFDF33E833C) (WUWebControl клас) -- http://update.microsoft.com/windowsu...?1172077335171 O16 - DPF: (D27CDB6E-AE6D-11CF-96B8-444553540000) (Shockwave Flash Object) -- http://fpdownload.adobe.com/pub/shoc...sh/swflash.cab O20 - Winlogon Notify:! SASWinLogon - C: \ Program Files (x86) \ SUPERAntiSpyware \ SASWINLO.dll O23 - Service: Bonjour Сервіс - Apple Computer, Inc - C: \ Program Files (x86) \ Gizmo Project \ mDNSResponder.exe O23 - Service: Creative Послуги CDROM Access - Creative Technology Ltd - C: \ WINDOWS \ system32 \ CTsvcCDA.EXE O23 - Service: Диспетчер логічних дисків Адміністративна служба (dmadmin) - Невідомий власник - C: \ WINDOWS \ System32 \ Dmadmin.exe (файл відсутній) O23 - Service: Журнал подій (Eventlog) - Невідомий власник - C: \ WINDOWS \ system32 \ services.exe (файл відсутній) O23 - Service: Gizmo VoIP обслуговування (Gizmo плагінів) - SIPphone, Inc - C: \ Program Files (x86) \ GizmoPlugin \ GizmoPlugin.exe O23 - Service: HTTP SSL (HTTPFilter) - Невідомий власник - C: \ WINDOWS \ system32 \ lsass.exe (файл відсутній) O23 - Service: Table Manager (IDriverT) - Корпорація Майкрософт - C: \ Program Files (x86) \ Common Files \ InstallShield \ Driver \ 11 \ Intel 32 \ IDriverT.exe O23 - Service: IMAPI CD-Burning COM обслуговування (ImapiService) - Невідомий власник - C: \ WINDOWS \ system32 \ imapi.exe (файл відсутній) O23 - Service: Координатор розподілених транзакцій (MSDTC) - Невідомий власник - C: \ WINDOWS \ system32 \ msdtc.exe (файл відсутній) O23 - Service: Net Logon (вхід) - Невідомий власник - C: \ WINDOWS \ system32 \ lsass.exe (файл відсутній) O23 - Service: NT LM постачальника підтримки безпеки (NtLmSsp) - Невідомий власник - C: \ WINDOWS \ system32 \ lsass.exe (файл відсутній) O23 - Service: NVIDIA Display Driver обслуговування (NVSvc) - Невідомий власник - C: \ WINDOWS \ system32 \ nvsvc64.exe (файл відсутній) O23 - Service: Plug And Play (PlugPlay) - Невідомий власник - C: \ WINDOWS \ system32 \ services.exe (файл відсутній) O23 - Service: PnkBstrA - Невідомий власник - C: \ WINDOWS \ system32 \ PnkBstrA.exe O23 - Service: IPSec послуги (PolicyAgent) - Невідомий власник - C: \ WINDOWS \ system32 \ lsass.exe (файл відсутній) O23 - Service: Protected Storage (ProtectedStorage) - Невідомий власник - C: \ WINDOWS \ system32 \ lsass.exe (файл відсутній) O23 - Service: Віддалений робочий Допомога Session Manager (RDSessMgr) - Невідомий власник - C: \ WINDOWS \ system32 \ Sessmgr.exe (файл відсутній) O23 - Service: Security Accounts Manager (SamSs) - Невідомий власник - C: \ WINDOWS \ system32 \ lsass.exe (файл відсутній) O23 - Service: StarWind А.Е. обслуговування (StarWindServiceAE) - Rocket Division Software - C: \ Program Files (x86) \ Алкоголь Soft \ Alcohol 120 \ StarWind \ StarWindServiceAE.exe O23 - Service: Virtual Disk Service (VDS) - Невідомий власник - C: \ WINDOWS \ System32 \ vds.exe (файл відсутній) O23 - Service: тіньового копіювання тому (VSS) - Невідомий власник - C: \ WINDOWS \ System32 \ Vssvc.exe (файл відсутній) O23 - Service: Адаптер продуктивності WMI (WmiApSrv) - Невідомий власник - C: \ WINDOWS \ System32 \ WBEM \ wmiapsrv.exe (файл відсутній) -- Кінець файлу - 5525 байт Я дійсно ціную ви збираєтеся через усі ці неприємності, щоб допомогти мені. Большое спасибо. Дозвольте мені знати, що я повинен робити далі. Не поспішайте. |
|
| |||
| |||
| Велика робота!! Ви не має встановлений антивірус? Є ще деякі елементи для розгляду. Будь ласка, скачайте Combofix по SUBS небудь з тут або тут ВАЖЛИВО - Combofix.exe повинні бути збережені на ваш робочий стіл.
Сканування тимчасово відключити ваш робочий стіл. Якщо перебив він може залишити комп'ютер заморожені. Якщо це станеться, перезавантажте відновити на робочому столі. Наступне повідомлення Combofix журналу Крім того, дайте мені знати про антивірусним захистом. |
|
| |||
| |||
| Спасибо. У мене немає антивірусного програмного забезпечення. Я не хотів платити за це, і я не бачив стільки вільного речі там, що це більше, ніж просто пам'ять марнотрат. Більшість безкоштовних речей, як видається, а також шахрайство. Якщо Ви знаєте одне, вільний, будь ласка, поділіться. Мені було добре з вірусами, шпигунами і все, що до winzix, яку я дозволяю в моєму власному. Я завантажив ComboFix на робочому столі і намагалися збити її. У перший раз я був викликаний на прес 1 і входити і він сказав, що збирається перевірити і зробити свою справу, але потім його вікном зник, і Didn't повернутися. Я спробував повернутися в інтернеті, але він як-то інвалідів, мені довелося перезавантажити комп'ютер двічі, щоб мати можливість користуватися Інтернетом знову. Я спробував Біг ComboFix інший час і він не залишився до більш ніж 20 секунд перед його вікном Didn't зникли й повернулися, і знову причиною мого Інтернету буде неробочим (хоча комп'ютер сказав, що я ще з'єднання). Ще раз спасибі. Сподіваємося почути від вас скоро. |
|
| |||
| |||
| Lets Get ви налаштовуєте з антивірусом. Я розумію вашу стурбованість з пам'яті, але зіпсовані Avast! Головна видання є легкий, безпечний, швидкий Antivirus я бачив на сьогоднішній день. Це дуже надійні не тільки у виявленні загроз, але припинити їх також. Ви "може бути" побачити невеликий спад, якщо ви працюєте, і оновлення починається, але вони швидко установку (як правило, менше ніж за хвилину) сподіватися, що є прийнятним. Швидка мова / Rant. Багато видів шкідливого ПЗ не буде повільний комп'ютер Down In будь-який помітним чином. Вони не дадуть спливаючих оголошень і нічого не роблять, щоб привернути вашу увагу. Вони однак спокійно відправити вашу персональну інформацію, щоб злочинці, які ними користуються. Вони будуть використовувати ваш комп'ютер як сервер зомбі, і вони будуть "свої" ваш комп'ютер більше, ніж ви. Шкідливих програм стає все більш агресивним, складніше виявити, складніше вбити і практично неминучим, якщо ви йдете в Інтернеті за адресою всіх. Якщо / коли комп'ютер стає сервер на наявність шкідливого ПЗ, воно може СПАМ і спробувати проникнути в комп'ютер anyones електронної пошти або чату з. Тоді це ваша особиста інформація ............ Так що без антивіруса, вам також може зашкодити іншим з нас. </ Rant> Добре, тепер де б ми були ![]() Скачайте і встановіть Avast! Головна стаття Виконайте повну перевірку з ним. Я збираюся перевірити на Combofix, у мене було кілька чоловік, не зміг запустити її в останній час, і я постараюся, щоб з'ясувати, чому. Я буду після тому більше інструкцій найближчим часом. |
|
| |||
| |||
| Я отримаю, що анти-вірус як можна швидше. Дякуємо Вам за розповідав мені про неї. Я не заперечував проти вашої Rant один біт, я Rant трохи себе і про набагато менш важливі теми. Особливо мені знайти вашу мову дійсно інформативними, тому що (я впевнений, що ви можете сказати) я дійсно не маєте ніякого поняття про шкідливих програм, шпигунського ПЗ, вірусів такі речі; Якщо є що-небудь ще потрібно знати, не соромтеся про це Rant Крім того, Ви тільки моє життя легше і безпечніше. Спасибо! ![]() ... Так що я знаю Fun / важливість гарного Rant (і це було чудове Rant коротше, ніж деякі з моїх. Haha )Не поспішайте з ComboFix, я ще не бачив спливаючі після перших кількох речей, які ви мені було робити, і файл IEXPLORE.exe відключений диспетчер задач, тому приймати їх як ознак хорошого ... але я не буду Припустимо я зробив, поки не говорять. Я не хотів звучати жорсткі про антивірусної програми, її тільки що у мене було мало, і вони були жахливі, я впевнений, ви знаєте, що я хочу сказати. Це Avast! Програма Відмінний звук, навіть якщо оновлення займає 10 хвилин. Спасибо еще раз. |
|
| |||
| |||
| LOL, тиради є задоволення час від часу. Вже пізно, або я міг поїхати на про шкідливі на деякий час. ![]() Avast це добре, я як і раніше використовувати Windows98 час від часу, і вона там. Вона не сповільнювати його небагато. Давайте робити це зараз, це допоможе мені побачити, якщо winzix до цих пір ховається в будь-якому місці. Завантаження Deckard система Scanner (DSS) до Desktop. Примітка: Ви повинні увійти на рахунки з привілеями адміністратора.
Що буде робити DSS:
|