![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Добър вечер, аз се чудя ако някой може да помогне. Аз наскоро се отстраняват един троянски кон, с помощта на EVILFANTASY, но не са били в състояние да отстрани реалните инструменти, които се отстраняват от троянски и шпионски софтуер в първото място. Аз в момента са инсталирани на компютъра: Superantispyware Ccombofix SDFix ATF-чисти Опитах изтегляне "Oldtimer - Moveit", за да отстрани по-горе, но тя не би се дължи на изтегляне System32 грешка. Много благодаря Крис |
|
| |||
| |||
| Опита ли деинсталиране от деинсталирате меню в контролния панел? Това ще е добро начало. След това отиваме в папката на програмата и търсене за деинсталирате програмата. След тази добра любовна tweakUI програма може да помогне решаване на проблема ви. Що се отнася до вашето изтегляне. Уверете се, че изтеглянето е била успешна и че сте изтеглили най-новата версия и че тя е всъщност win32 изпълними. |
|
| |||
| |||
| Благодарение Dice, те в действителност не се появи в контролния панел добави премахнете програмата и затова явно друг начин да се отървем от тях А tweakUI програма? Никога не съм чувал за нея преди, но аз ще направя за търсене. В proeblem е за изтегляне не е била успешна за някои или друга причина! Всичко друго, което сте опитвали изтегляне не съм имал проблем с |
|
| |||
| |||
| Както казах може също да бъде деинсталирате изпълними в рамките на програмата папка. И мисля, tweakxp е добър променяте програмата. Тогава там е слабото възможността, че програмата не е необходимо да деинсталирате и просто се нуждае от добър изтриете обувка ритник в кофа за боклук |
|
| |||
| |||
| Проверих, че и там не е за съжаление, има ли някакъв начин аз мога флаг тази тема, така една администрация може да погледнете това? Или просто се надявам, че те не? Аз бях само присъедини наскоро. |
|
| |||
| |||
| Те още тогава вероятно погледна го и просто не реагира |
|
| |||
| |||
| Не се тревожете, явно това не е голямо нещо, така че сте преместени на работния плот за бърз достъп до папката, в моите документи, по този начин никой не трябва да отида кликване! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Искате ли да изтриете файловете в папката Program Files под името и след това изтриване на ключовете на системния регистър?
| |||
| |||
| Dice14u е забранен? Малко на шок, предполагам, че е свързано с нарушение |
|
| |||
| |||
| Съжалявам, че са си за няколко дни. Ако помогне все още е необходимо само за да ме уведомите и ние ще копаем и вижте какво можем да направим. Нека да знаят какви програми, които се опитвате да премахнете. EF. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Не мога да актуализиране на антивирусен и антиспайуер | midnight11 | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 3 | 26-ти октомври 2009 г 09:37 |
| Anitspyware 2009 MS antispyware увреждания снимки | charlieM | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 18 | 7 Jan 2009 13:22 |
| Antispyware Дневник | stephencastellani | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 1 | 7 Март 2008 16:04 |
| Трябва да използвам по-antispyware достъп? | runoades | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 1 | 13 Feb 2008 16:09 |
| SWS AntiSpyware Virus Премахване | connolly269 | Вирус, шпионски софтуер & Сигурност | 1 | 4 Декември 2007 01:57 |
| Нишка Инструменти | |
| |