![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Dobrý večer, Rád bych věděl, jestli někdo mohl pomoci. I v nedávné době odstraněny trojský kůň s pomocí EVILFANTASY ale nebyli schopni odstranit skutečných nástrojů, které se odstraní spyware a trojské na prvním místě. I v současné době je nainstalována v počítači: Superantispyware Ccombofix SDFix ATF čistší Souzen stažení "Oldtimer - Moveit" odstranit výše, ale to by nebylo vzhledem k stažení system32 chybu. Děkuji Chris |
|
| |||
| |||
| jste zkusit odinstalovat z menu odinstalovat v ovládacím panelu? To by byl dobrý začátek. Pak jde do složky s programy a vyhledávání pro odinstalování programu. Po tomto dobrém staromódní TweakUI program by mohl pomoci vyřešit váš problém. Pokud jde o vaše stažení. Ujistěte se, že stažení bylo úspěšné, a že jste si stáhli nejnovější verzi a že je ve skutečnosti win32 spustitelný. |
|
| |||
| |||
| Díky Kostky, nejsou skutečně objeví v ovládacích panelech přidat odebrat program prostoru, a tak je tu samozřejmě jiný způsob, jak zbavit se jich A TweakUI programu? Nikdy jsem to dříve, ale budu dělat vyhledávání. V proeblem je stáhnout nebyla úspěšná z nějakého důvodu či jiného! Všechno ostatní jsem se pokusil stáhnout jsem neměl problém s |
|
| |||
| |||
| Jak jsem řekl, že může být také odinstalovat spustitelnému rámci programu složku. a myslím, že je dobrý tweakxp ladění programu. Pak je zde možnost mírné, že program není nutné odinstalovat a prostě potřebuje dobré odstranit boot nakopat do koše |
|
| |||
| |||
| Ověřil jsem si, že i tam nebylo, bohužel, není žádným způsobem mohu vlajkou tohoto vlákno tak jeden admin můžete podívat na to? Nebo mohu jen doufat, že to dělají? Jsem jen vstoupily nedávno. |
|
| |||
| |||
| Jsou více než pravděpodobné, podíval se na to a prostě neodpověděl |
|
| |||
| |||
| Bez obav, samozřejmě není to velká věc, tak jsem se přestěhoval na ploše zkratky na složku v mé dokumenty, tudy ne-on by měl jít kliknutím! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| byste neměla mazat soubory ve složce Program Files pod názvem a pak vymazat klíče registru?
| |||
| |||
| Dice14u byl zakázán? Trochu šok, i předpokládat, že to pro něj udělat s pochybení |
|
| |||
| |||
| Promiň, že jsem byla pryč na pár dní. Pokud pomáhají, je stále ještě zapotřebí se dejte mi vědět a budeme kopat a vidět to, co můžeme udělat. dejte mi vědět, jaké programy, které se snažíte odstranit. EF. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| I Can't Update Antivirus a antispyware | midnight11 | Virus, spyware a bezpečnost | 3 | 26.října 2009 09:37 |
| Anitspyware 2009 MS AntiSpyware postižené obrázky | charlieM | Virus, spyware a bezpečnost | 18 | 7. ledna 2009 13:22 |
| Antispyware log | stephencastellani | Virus, spyware a bezpečnost | 1 | 7. března 2008 16:04 |
| Mám používat on-přístup AntiSpyware? | runoades | Virus, spyware a bezpečnost | 1 | 13. února 2008 16:09 |
| SWS AntiSpyware odstraňování virů | connolly269 | Virus, spyware a bezpečnost | 1 | 4. prosinec 2007 01:57 |
| Thread Nástroje | |
| |