![]() |
|
| |||
| |||
| Καλησπέρα, αναρωτιέμαι αν κάποιος θα μπορούσε να βοηθήσει. Έχω καταργήσει πρόσφατα ένας Δούρειος ίππος με τη βοήθεια των EVILFANTASY, αλλά δεν ήταν σε θέση να άρει τα πραγματικά εργαλεία που αφαίρεσε την trojan και spyware στην πρώτη θέση. Τωρινή μου εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας: Superantispyware Ccombofix SDFix ATF cleaner Προσπάθησα κατεβάζοντας "Oldtimer - Moveit" για την άρση των παραπάνω, αλλά δεν θα κατεβάσετε οφείλεται σε σφάλμα system32. Many Thanks Chris |
|
| |||
| |||
| έκανε την προσπάθειά σας να καταργήσετε την εγκατάσταση από την απεγκατάσταση του μενού του πίνακα ελέγχου; Αυτό θα ήταν μια καλή αρχή. Στη συνέχεια, θα το φάκελο με τα προγράμματα και είναι σε αναζήτηση για ένα πρόγραμμα απεγκατάστασης. Μετά από αυτό μια καλή ντεμοντέ πρόγραμμα TweakUI να συμβάλουν στην επίλυση το θέμα σας. Όσον αφορά τη λήψη σας. Βεβαιωθείτε ότι η λήψη ήταν επιτυχής και ότι έχετε κατεβάσει την τελευταία έκδοση και ότι είναι στην πραγματικότητα ένα εκτελέσιμο Win32. |
|
| |||
| |||
| Thanks Dice, ότι στην πραγματικότητα, δεν εμφανίζονται στον πίνακα ελέγχου προσθήκη αφαίρεση του τομέα και έτσι υπάρχει προφανώς ένας άλλος τρόπος για να απαλλαγούμε από αυτά Ένα πρόγραμμα TweakUI; Ποτέ μην ακούσει για αυτό στο παρελθόν, αλλά θα κάνω μια αναζήτηση. Η proeblem είναι η λήψη δεν ολοκληρώθηκε με επιτυχία για κάποιο λόγο ή τον άλλο! Όλα τα άλλα που έχω δοκιμάσει κατέβασμα δεν είχα πρόβλημα με |
|
| |||
| |||
| Όπως είπα θα μπορούσε επίσης να υφίσταται η απεγκατάσταση εκτελέσιμο στο φάκελο εγκατάστασης του προγράμματος. και νομίζω ότι tweakxp είναι ένα καλό πρόγραμμα tweaking. Στη συνέχεια, υπάρχει η μικρή πιθανότητα ότι το πρόγραμμα δεν χρειάζεται να απεγκαταστήσετε και απλά χρειάζεται ένα καλό διαγράψετε κλωτσιά εκκίνησης για τα σκουπίδια μπορεί να |
|
| |||
| |||
| Έλεγξα ότι και δεν υπήρχε, δυστυχώς, υπάρχει κάποιο τρόπο μπορώ να τη σημαία αυτό το νήμα έτσι ένας admin μπορεί να το δει κανείς; Ή μήπως Ελπίζω μόνο ότι θα κάνω; Έχω μόλις προσχώρησαν πρόσφατα. |
|
| |||
| |||
| Οι περισσότερες τότε πιθανόν να έχει εξεταστεί σε αυτό και μόνο δεν απάντησε |
|
| |||
| |||
| Μην ανησυχείτε, προφανώς, δεν είναι ένα μεγάλο πράγμα έτσι έχω μετακινηθεί στην επιφάνεια εργασίας συντομεύσεις σε ένα φάκελο στα έγγραφά μου, αυτόν τον τρόπο, κανείς δεν θα πρέπει να κάνετε κλικ! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| δεν θα μπορείτε να διαγράψετε τα αρχεία στο φάκελο Program Files με το όνομα και στη συνέχεια να διαγράψετε τα κλειδιά μητρώου;
| |||
| |||
| Dice14u απαγορεύτηκε; Λίγο ένα σοκ, υποθέτω ότι είχε να κάνει με την παράβαση καθήκοντος |
|
| |||
| |||
| Συγγνώμη που έχουν βρεθεί μακριά για λίγες μέρες. Αν βοήθεια εξακολουθεί να είναι αναγκαία η ενημερώστε ακριβώς και εμείς θα σκάβουμε το και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. επιτρέψτε μου να ξέρω τι προγράμματα που προσπαθείτε να καταργήσετε. EF. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Μπορώ να μην Ενημέρωση antivirus και antispyware | midnight11 | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 3 | 26 Οκτωβρίου, 2009 09:37 |
| Anitspyware 2009 MS antispyware αναπήρων φωτογραφίες | charlieM | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 18 | 7 Ιαν 2009 13:22 |
| Antispyware log | stephencastellani | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 1 | 7η Μαρ 2008 16:04 |
| Θα πρέπει να χρησιμοποιήσω για την πρόσβαση-antispyware; | runoades | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 1 | 13 Φεβ 2008 16:09 |
| SWS AntiSpyware Virus Απομάκρυνση | connolly269 | Virus, Spyware & Ασφάλεια | 1 | 4 Δεκ 2007 01:57 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |