μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Virus, Spyware & Ασφάλεια

Register

Αφαίρεση AntiSpyware Απομάκρυνση Progams

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 21 Δεκεμβρίου 2007, 14:14
Μέλος Ομάδα

Default Αφαίρεση AntiSpyware Απομάκρυνση Progams

Καλησπέρα, αναρωτιέμαι αν κάποιος θα μπορούσε να βοηθήσει. Έχω καταργήσει πρόσφατα ένας Δούρειος ίππος με τη βοήθεια των EVILFANTASY, αλλά δεν ήταν σε θέση να άρει τα πραγματικά εργαλεία που αφαίρεσε την trojan και spyware στην πρώτη θέση.

Τωρινή μου εγκατεστημένο στον υπολογιστή σας:

Superantispyware
Ccombofix
SDFix
ATF cleaner

Προσπάθησα κατεβάζοντας "Oldtimer - Moveit" για την άρση των παραπάνω, αλλά δεν θα κατεβάσετε οφείλεται σε σφάλμα system32.

Many Thanks
Chris
Old 21 Δεκεμβρίου 2007, 19:45
Banned Ομάδα

έκανε την προσπάθειά σας να καταργήσετε την εγκατάσταση από την απεγκατάσταση του μενού του πίνακα ελέγχου; Αυτό θα ήταν μια καλή αρχή. Στη συνέχεια, θα το φάκελο με τα προγράμματα και είναι σε αναζήτηση για ένα πρόγραμμα απεγκατάστασης. Μετά από αυτό μια καλή ντεμοντέ πρόγραμμα TweakUI να συμβάλουν στην επίλυση το θέμα σας. Όσον αφορά τη λήψη σας. Βεβαιωθείτε ότι η λήψη ήταν επιτυχής και ότι έχετε κατεβάσει την τελευταία έκδοση και ότι είναι στην πραγματικότητα ένα εκτελέσιμο Win32.
Old 22 Δεκεμβρίου, 2007, 04:47
Μέλος Ομάδα

Thanks Dice, ότι στην πραγματικότητα, δεν εμφανίζονται στον πίνακα ελέγχου προσθήκη αφαίρεση του τομέα και έτσι υπάρχει προφανώς ένας άλλος τρόπος για να απαλλαγούμε από αυτά

Ένα πρόγραμμα TweakUI; Ποτέ μην ακούσει για αυτό στο παρελθόν, αλλά θα κάνω μια αναζήτηση.
Η proeblem είναι η λήψη δεν ολοκληρώθηκε με επιτυχία για κάποιο λόγο ή τον άλλο!
Όλα τα άλλα που έχω δοκιμάσει κατέβασμα δεν είχα πρόβλημα με
Old 22 Δεκεμβρίου, 2007, 04:59
Banned Ομάδα

Όπως είπα θα μπορούσε επίσης να υφίσταται η απεγκατάσταση εκτελέσιμο στο φάκελο εγκατάστασης του προγράμματος.
και νομίζω ότι tweakxp είναι ένα καλό πρόγραμμα tweaking.
Στη συνέχεια, υπάρχει η μικρή πιθανότητα ότι το πρόγραμμα δεν χρειάζεται να απεγκαταστήσετε και απλά χρειάζεται ένα καλό διαγράψετε κλωτσιά εκκίνησης για τα σκουπίδια μπορεί να
Old 22 Δεκεμβρίου, 2007, 05:11
Μέλος Ομάδα

Έλεγξα ότι και δεν υπήρχε, δυστυχώς, υπάρχει κάποιο τρόπο μπορώ να τη σημαία αυτό το νήμα έτσι ένας admin μπορεί να το δει κανείς; Ή μήπως Ελπίζω μόνο ότι θα κάνω; Έχω μόλις προσχώρησαν πρόσφατα.
Old 22 Δεκεμβρίου, 2007, 05:21
Banned Ομάδα

Οι περισσότερες τότε πιθανόν να έχει εξεταστεί σε αυτό και μόνο δεν απάντησε
Old 22 Δεκεμβρίου, 2007, 05:37
Μέλος Ομάδα

Μην ανησυχείτε, προφανώς, δεν είναι ένα μεγάλο πράγμα έτσι έχω μετακινηθεί στην επιφάνεια εργασίας συντομεύσεις σε ένα φάκελο στα έγγραφά μου, αυτόν τον τρόπο, κανείς δεν θα πρέπει να κάνετε κλικ!
Old 22 Δεκεμβρίου, 2007, 15:19
Ομάδα Δωρητών

δεν θα μπορείτε να διαγράψετε τα αρχεία στο φάκελο Program Files με το όνομα και στη συνέχεια να διαγράψετε τα κλειδιά μητρώου;
τότε και πάλι ότι θα μπορούσε να είναι η ιδέα stupidest ποτέ;
Im μη βέβαιο

Το σύστημά μου: Cewy της διερωτώμαι macine

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Motherboard:
asus p5q deluxe
Μνήμες:
4 GIG ocz 1066mhz SLI
Κάρτα γραφικών (ες):
ΕΒΓΑ nvidia 8800 ultra ko
Κάρτα Ήχου:
εποχουμένως
Hard Drive (s):
750 GIG Seagate, 32meg cache
Optical Drive (s):
3 asus dvd συγγραφείς, lightscribe
Υπόθεση / PSU:
Lian-li armoursuite PC-P60
Ψύξη:
tuniq πύργος
Network / Internet:
διπλή θύρες Gigabit LAN
Monitor (ες):
24 "dell 2408wfp
Operating System (s):
winfail Vista 64 | ubuntu / arch linux
Old 23 του Δεκεμβρίου 2007, 11:56
Μέλος Ομάδα

Dice14u απαγορεύτηκε;
Λίγο ένα σοκ, υποθέτω ότι είχε να κάνει με την παράβαση καθήκοντος
Old 26 Δεκεμβρίου 2007, 17:59
Συντονιστής Ομάδας

Συγγνώμη που έχουν βρεθεί μακριά για λίγες μέρες. Αν βοήθεια εξακολουθεί να είναι αναγκαία η ενημερώστε ακριβώς και εμείς θα σκάβουμε το και να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. επιτρέψτε μου να ξέρω τι προγράμματα που προσπαθείτε να καταργήσετε.

EF.

Reply

Register

Σελιδοδείκτες

Παρόμοια νήματα
Νήμα Thread Starter Φόρουμ Απαντήσεις Τελευταίο μήνυμα
Μπορώ να μην Ενημέρωση antivirus και antispyware midnight11 Virus, Spyware & Ασφάλεια 3 26 Οκτωβρίου, 2009 09:37
Anitspyware 2009 MS antispyware αναπήρων φωτογραφίες charlieM Virus, Spyware & Ασφάλεια 18 7 Ιαν 2009 13:22
Antispyware log stephencastellani Virus, Spyware & Ασφάλεια 1 7η Μαρ 2008 16:04
Θα πρέπει να χρησιμοποιήσω για την πρόσβαση-antispyware; runoades Virus, Spyware & Ασφάλεια 1 13 Φεβ 2008 16:09
SWS AntiSpyware Virus Απομάκρυνση connolly269 Virus, Spyware & Ασφάλεια 1 4 Δεκ 2007 01:57
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.