kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > Vírus, kémprogram és biztonság

Register

Removing AntiSpyware Eltávolítási Progams

Reply

Téma eszközök
Old December 21, 2007, 14:14
Csoport tagja

Jó estét, én is csoda, ha valaki tudna segíteni. Én nemrég eltávolított egy trójai segítségével a EVILFANTASY, de nem tudta eltávolítani a tényleges eszközök, amelyek eltávolítják a trójai és kémprogramok az első helyen.

Én jelenleg telepítve a számítógépére:

Superantispyware
Ccombofix
SDFix
ATF tisztább

Próbált letöltése "Oldtimer - Moveit, hogy távolítsa el a fent említett, de nem letölthető, mivel a system32 hiba.

Köszönet
Chris
Old December 21, 2007, 19:45 A
Tiltott Group

Mit próbálja eltávolítani az eltávolítási menüben a Vezérlőpult? Ez egy jó kezdet. Aztán megyünk a mappában a programok vannak, és keresnek egy uninstall program. Után, hogy a jó régi vágású TweakUI program segíthet megoldani a problémát. Ami a letöltés. Győződjön meg róla, hogy a letöltés sikeres volt és, hogy letöltötte a legújabb verzióját, és hogy ez valójában egy win32 executable.
Old December 22, 2007, 04:47
Csoport tagja

Köszönet Dice, azok valójában nem jelenik meg a Control Panel Add eltávolítás program a területen, és így természetesen más módon megszabadulni őket

A TweakUI program? Soha nem hallottam róla, de mielőtt megteszek a keresés.
A proeblem a letöltés nem sikerült valamilyen okból, vagy más!
Minden más próbáltam letöltése már nem volt probléma
Old December 22, 2007, 04:59
Tiltott Group

Mondtam, hogy nem is lehet eltávolítani futtatható a program mappát.
és azt hiszem tweakxp egy jó tweaking programot.
Aztán ott van az a csekély lehetősége, hogy a programot nem kell eltávolítani, és csak szüksége van egy jó törölni boot kick a szemetes
Old December 22, 2007, 05:11
Csoport tagja

Megnéztem, és nem volt sajnos, van-e bármilyen módon tudok zászló ez téma így egy admin nem nézi? Vagy én csak remélem, hogy amit csinálnak? Én már csak a közelmúltban csatlakozott.
Old December 22, 2007, 05:21
Tiltott Group

Ezek több mint valószínű, hogy nézett, és csak nem válaszolt
Old December 22, 2007, 05:37
Csoport tagja

Semmi gond, nyilván nem az a nagy dolog, amit úgy mozgott az asztalon hivatkozások egy mappát a My Documents, így senki sem kell menni kattintva!
Old December 22, 2007, 15:19
Donor Group

Ön nem törli a fájlokat a Program Files mappába néven, majd törölje a rendszerleíró kulcsok?
majd, hogy lehet a leghülyébb ötlet valaha?
im nem biztos

My System: Cewy a csoda macine

Processzor (ok):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Alaplap:
asus p5q deluxe
RAM memória:
4 koncert OCZ 1066MHz SLI
Grafikus kártya (k):
nVidia 8800 Ultra evga ko
Hangkártya:
fedélzeten
Merevlemez (ek):
750 koncert Seagate, 32meg cache
Optikai meghajtó (k):
3 asus dvd író, LightScribe
Case / tápegység:
Lian-li armoursuite pc-P60
Hűtés:
tuniq torony
Hálózat / Internet:
Két Gigabit LAN portok
Monitor (ok):
24 "Dell 2408wfp
Operációs rendszer (ek):
winfail Vista 64 | ubuntu / linux arch
Old December 23, 2007, 11:56
Csoport tagja

Dice14u betiltották?
Kicsit olyan sokk, feltételezem, hogy köze van a kötelességszegés
Old December 26, 2007, 17:59
Moderátor Csoport

Sajnálom, hogy már el pár napot. Ha segítségre van még szükség a most hadd tudják, mi fog ásni, és mit tudunk csinálni. let me know what programok próbálja eltávolítani.

EF.

Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.