![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Jó estét, én is csoda, ha valaki tudna segíteni. Én nemrég eltávolított egy trójai segítségével a EVILFANTASY, de nem tudta eltávolítani a tényleges eszközök, amelyek eltávolítják a trójai és kémprogramok az első helyen. Én jelenleg telepítve a számítógépére: Superantispyware Ccombofix SDFix ATF tisztább Próbált letöltése "Oldtimer - Moveit, hogy távolítsa el a fent említett, de nem letölthető, mivel a system32 hiba. Köszönet Chris |
|
| |||
| |||
| Mit próbálja eltávolítani az eltávolítási menüben a Vezérlőpult? Ez egy jó kezdet. Aztán megyünk a mappában a programok vannak, és keresnek egy uninstall program. Után, hogy a jó régi vágású TweakUI program segíthet megoldani a problémát. Ami a letöltés. Győződjön meg róla, hogy a letöltés sikeres volt és, hogy letöltötte a legújabb verzióját, és hogy ez valójában egy win32 executable. |
|
| |||
| |||
| Köszönet Dice, azok valójában nem jelenik meg a Control Panel Add eltávolítás program a területen, és így természetesen más módon megszabadulni őket A TweakUI program? Soha nem hallottam róla, de mielőtt megteszek a keresés. A proeblem a letöltés nem sikerült valamilyen okból, vagy más! Minden más próbáltam letöltése már nem volt probléma |
|
| |||
| |||
| Mondtam, hogy nem is lehet eltávolítani futtatható a program mappát. és azt hiszem tweakxp egy jó tweaking programot. Aztán ott van az a csekély lehetősége, hogy a programot nem kell eltávolítani, és csak szüksége van egy jó törölni boot kick a szemetes |
|
| |||
| |||
| Megnéztem, és nem volt sajnos, van-e bármilyen módon tudok zászló ez téma így egy admin nem nézi? Vagy én csak remélem, hogy amit csinálnak? Én már csak a közelmúltban csatlakozott. |
|
| |||
| |||
| Ezek több mint valószínű, hogy nézett, és csak nem válaszolt |
|
| |||
| |||
| Semmi gond, nyilván nem az a nagy dolog, amit úgy mozgott az asztalon hivatkozások egy mappát a My Documents, így senki sem kell menni kattintva! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ön nem törli a fájlokat a Program Files mappába néven, majd törölje a rendszerleíró kulcsok?
| |||
| |||
| Dice14u betiltották? Kicsit olyan sokk, feltételezem, hogy köze van a kötelességszegés |
|
| |||
| |||
| Sajnálom, hogy már el pár napot. Ha segítségre van még szükség a most hadd tudják, mi fog ásni, és mit tudunk csinálni. let me know what programok próbálja eltávolítani. EF. |