פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה

Register

מסיר AntiSpyware הסרת Progams

Reply

שרשרת כלים
Old 21 דצמבר 2007, 14:14
חבר קבוצת

Default מסיר AntiSpyware הסרת Progams

ערב טוב, אני תוהה אם מישהו יכול לעזור. יש לי לאחרונה הוסרו trojan של הסוס בעזרת EVILFANTASY אבל לא הצלחתי להוציא בפועל כלים אשר הורידו את trojan ו ב ריגול מלכתחילה.

אני כרגע התקנתי על המחשב:

Superantispyware
Ccombofix
SDFix
ATF מנקה

ניסיתי להוריד "Oldtimer - Moveit" כדי להסיר את הנ"ל, אך הוא לא הורד עקב שגיאה של System32.

Many thanks
כריס
Old 21 דצמבר 2007, 19:45
קבוצת מגורש

האם לנסות להסיר את ההתקנה של ההסרה בתפריט בלוח הבקרה? זה יהיה התחלה טובה. אז הולכים לתיקייה התוכניות הם מחפשים או הסרת ההתקנה של התוכנית. אחר כך טוב ישן נושן tweakUI התוכנית יכולה לעזור לפתור את הבעיה. לגבי ההורדות שלך. ודא ההורדה בוצעה בהצלחה וכי יש לך להוריד את הגרסה החדשה ביותר וכי הוא למעשה ההפעלה Win32.
Old 22 דצמבר 2007, 04:47
חבר קבוצת

תודה קוביות, שהם למעשה אינם מופיעים בלוח הבקרה להוסיף להסיר תוכנית לאזור ולכן יש כמובן דרך נוספת כדי להיפטר מהם

א tweakUI התוכנית? בחיים לא שמעתי את זה לפני אבל אעשה חיפוש.
את proeblem היא לא הצליחה להוריד מסיבה כלשהי או אחרת!
כל השאר ניסיתי להוריד יש לי לא היתה בעיה עם
Old 22 דצמבר 2007, 04:59
קבוצת מגורש

כמו שאמרתי בהחלט ייתכן שקיימים גם להסיר את ההתקנה של הפעלה בתוך התיקייה של התוכנית.
ואני חושב tweakxp היא תוכנית טובה tweaking.
ואז יש את האפשרות לזלזל כי התוכנית אינה רק צורך בהסרת ההתקנה ואת הצרכים טובה לבעוט האתחול כדי למחוק את האשפה יכול
Old 22 דצמבר 2007, 05:11
חבר קבוצת

בדקתי את זה או לא היה, לצערי, האם יש איזו דרך אני יכול לסמן את זה כל כך משנה של מנהל יכול להסתכל על זה? או שמא אני רק מקווה שהם עושים? ביצעתי רק לאחרונה הצטרפו.
Old 22 דצמבר 2007, 05:21
קבוצת מגורש

הם יותר סביר שיהיה הסתכל כי הוא פשוט לא הגיב
Old 22 דצמבר 2007, 05:37
חבר קבוצת

אל דאגה, מן הסתם, זה לא דבר כל כך גדול אני עברת את שולחן העבודה קיצורי דרך תיקיית המסמכים שלי, ככה אף אחד לא צריך ללכת לחיצה!!
Old 22 דצמבר 2007, 15:19
קבוצת תורמים

לא היה לך למחוק את הקבצים בתוך התיקייה Program Files תחת השם ולאחר מכן מחק את מפתחות הרישום?
מצד שני זה יכול להיות רעיון stupidest של פעם?
IM לא בטוח

המערכת שלי: Cewy של פלא macine

מעבד (ים):
Intel Core 2 מרובע q6600@3.2Ghz
לוח האם:
ASUS p5q Deluxe
זיכרון RAM:
4 חלטורה OCZ SLI 1066mhz
כרטיס מסך (S):
evga Nvidia 8800 Ultra ko
כרטיס קול:
onboard
Hard Drive (s):
750 חלטורה seagate, 32meg המטמון
כונן אופטי (S):
3 ASUS DVD סופרים, lightscribe
Case / PSU:
lian-li armoursuite PC-p60
Cooling:
tuniq מגדל
רשת / אינטרנט:
dual gigabit יאן יציאות
צג (S):
24 "Dell 2408wfp
מערכת הפעלה (S):
winfail Vista 64 | Ubuntu / Linux קשת
Old 23 דצמבר 2007, 11:56
חבר קבוצת

Dice14u היה מוחרם?
Bit of a בהלם, אני מניח שזה היה לעשות עם התנהגות פסולה
Old 26 דצמבר 2007, 17:59
מנהל קבוצת

אני מצטער היו במרחק של כמה ימים. אם עדיין יש צורך לעזור, רק תן לי את יודעת ואנו להתחפר ולראות מה אנחנו יכולים לעשות. תודיע לי מה התוכניות שאתה מנסה להסיר.

EF.

Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
אני לא יכולה עדכון אנטי וירוס ו Antispyware midnight11 וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 3 26 אוקטובר 2009 09:37
Anitspyware 2009 MS AntiSpyware מושבת תמונות charlieM וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 18 7 ינואר 2009 13:22
AntiSpyware יומן stephencastellani וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 1 7 מרץ 2008 16:04
האם אוכל להשתמש ב-AntiSpyware גישה? runoades וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 1 13 פברואר 2008 16:09
SWS AntiSpyware הסרת וירוסים connolly269 וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 1 4th דצמבר 2007 01:57
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.