![]() |
|
| |||
| |||
| ערב טוב, אני תוהה אם מישהו יכול לעזור. יש לי לאחרונה הוסרו trojan של הסוס בעזרת EVILFANTASY אבל לא הצלחתי להוציא בפועל כלים אשר הורידו את trojan ו ב ריגול מלכתחילה. אני כרגע התקנתי על המחשב: Superantispyware Ccombofix SDFix ATF מנקה ניסיתי להוריד "Oldtimer - Moveit" כדי להסיר את הנ"ל, אך הוא לא הורד עקב שגיאה של System32. Many thanks כריס |
|
| |||
| |||
| האם לנסות להסיר את ההתקנה של ההסרה בתפריט בלוח הבקרה? זה יהיה התחלה טובה. אז הולכים לתיקייה התוכניות הם מחפשים או הסרת ההתקנה של התוכנית. אחר כך טוב ישן נושן tweakUI התוכנית יכולה לעזור לפתור את הבעיה. לגבי ההורדות שלך. ודא ההורדה בוצעה בהצלחה וכי יש לך להוריד את הגרסה החדשה ביותר וכי הוא למעשה ההפעלה Win32. |
|
| |||
| |||
| תודה קוביות, שהם למעשה אינם מופיעים בלוח הבקרה להוסיף להסיר תוכנית לאזור ולכן יש כמובן דרך נוספת כדי להיפטר מהם א tweakUI התוכנית? בחיים לא שמעתי את זה לפני אבל אעשה חיפוש. את proeblem היא לא הצליחה להוריד מסיבה כלשהי או אחרת! כל השאר ניסיתי להוריד יש לי לא היתה בעיה עם |
|
| |||
| |||
| כמו שאמרתי בהחלט ייתכן שקיימים גם להסיר את ההתקנה של הפעלה בתוך התיקייה של התוכנית. ואני חושב tweakxp היא תוכנית טובה tweaking. ואז יש את האפשרות לזלזל כי התוכנית אינה רק צורך בהסרת ההתקנה ואת הצרכים טובה לבעוט האתחול כדי למחוק את האשפה יכול |
|
| |||
| |||
| בדקתי את זה או לא היה, לצערי, האם יש איזו דרך אני יכול לסמן את זה כל כך משנה של מנהל יכול להסתכל על זה? או שמא אני רק מקווה שהם עושים? ביצעתי רק לאחרונה הצטרפו. |
|
| |||
| |||
| הם יותר סביר שיהיה הסתכל כי הוא פשוט לא הגיב |
|
| |||
| |||
| אל דאגה, מן הסתם, זה לא דבר כל כך גדול אני עברת את שולחן העבודה קיצורי דרך תיקיית המסמכים שלי, ככה אף אחד לא צריך ללכת לחיצה!! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| לא היה לך למחוק את הקבצים בתוך התיקייה Program Files תחת השם ולאחר מכן מחק את מפתחות הרישום?
| |||
| |||
| Dice14u היה מוחרם? Bit of a בהלם, אני מניח שזה היה לעשות עם התנהגות פסולה |
|
| |||
| |||
| אני מצטער היו במרחק של כמה ימים. אם עדיין יש צורך לעזור, רק תן לי את יודעת ואנו להתחפר ולראות מה אנחנו יכולים לעשות. תודיע לי מה התוכניות שאתה מנסה להסיר. EF. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| אני לא יכולה עדכון אנטי וירוס ו Antispyware | midnight11 | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 3 | 26 אוקטובר 2009 09:37 |
| Anitspyware 2009 MS AntiSpyware מושבת תמונות | charlieM | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 18 | 7 ינואר 2009 13:22 |
| AntiSpyware יומן | stephencastellani | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 1 | 7 מרץ 2008 16:04 |
| האם אוכל להשתמש ב-AntiSpyware גישה? | runoades | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 1 | 13 פברואר 2008 16:09 |
| SWS AntiSpyware הסרת וירוסים | connolly269 | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 1 | 4th דצמבר 2007 01:57 |
| שרשרת כלים | |
| |