![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas vakaras, man įdomu, jei kas nors galėtų padėti. Aš neseniai pašalintas Trojos arklys su EVILFANTASY padėti, bet nesugebėjo pašalinti faktinius priemones, kurios pašalinti Trojan ir šnipinėjimo programų, į pirmąją vietą. Aš šiuo metu yra įdiegta kompiuteryje: Superantispyware Ccombofix SDFix ATF siurblys Bandote atsisiųsti "Oldtimer - Moveit", kad ištrinti anksčiau, tačiau ji nebūtų parsisiųsti tiesiai į system32 klaida. Ačiū Chris |
|
| |||
| |||
| Ar bandote pašalinti iš pašalinkite meniu valdymo skydelio? Tai būtų gera pradžia. Tada eikite į aplanką programas ir ieškoti pašalinti programą. Po to geras old fashioned TweakUI programa gali padėti išspręsti jūsų problemą. Kaip atsisiųsti. Įsitikinkite atsisiųsti sėkmingai ir kad jūs atsisiųsti naujausią versiją ir kad ji iš tikrųjų Win32 executable. |
|
| |||
| |||
| Ačiū Kaulai, jie nėra iš tiesų atsiras valdymo skydelio Pridėti arba šalinti programas srityje ir todėl nėra žinoma, dar vienas būdas atsikratyti jų TweakUI programa? Niekada girdėjote apie tai anksčiau, bet aš tai paieška. Proeblem yra Parsisiųsti nepavyko dėl tam tikrų priežasčių ar kitą! Everything else I've tried parsisiuntimo I neturėjo problemų su |
|
| |||
| |||
| Kaip sakiau ten taip pat gali būti pašalinti per vykdomąjį failą programos aplanke. ir manau tweakxp yra gera tweaking programa. Be to, yra galimybė šiek tiek, kad programos nereikia šalinti, ir tik reikia gerai ištrinti boot smūgis į šiukšliadėžę gali |
|
| |||
| |||
| Aš patikrinti, kad ir nebuvo, deja, yra koks nors būdas galiu vėliava šioje temoje, kad administratorius gali atrodyti ne jis? Ar aš tik tikiuosi, kad jie padaryti? Aš tik neseniai įstojo. |
|
| |||
| |||
| Jie daugiau nei tikėtina, kad pažvelgė į jį ir tiesiog neatsakė |
|
| |||
| |||
| Nesijaudinkite, žinoma, tai nėra didelis dalykas, kad aš perkelti darbalaukio nuorodos į aplanką Mano dokumentai, tai taip niekas neturėtų pereiti paspaudę! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar Jūs negalite ištrinti Program Files kataloge failus pagal pavadinimą ir tada ištrinti registro raktus?
| |||
| |||
| Dice14u buvo uždrausta? Tiek šoko, aš manau, kad ji buvo daryti su nusižengimą |
|
| |||
| |||
| Atsiprašome buvau toli už kelių dienų. Jei pagalba yra vis dar reikia tik leiskite man žinoti, ir mes kasti ir pažiūrėti, ką mes galime padaryti. Let me know what programos, kurią bandote pašalinti. EF. |