mazāku kapitāla

Magazine
Go Back   Computer Sulas > Computer Software > Vīrusu, spiegprogrammatūru un drošība

Register

Noņemot AntiSpyware Pārcelšanās progams

Reply

Thread Tools
Old Decembris 21, 2007, 14:14
Loceklis

Default Noņemot AntiSpyware Pārcelšanās progams

Labvakar, i brīnums, ja kāds varētu palīdzēt. Es nesen izņemta Trojas zirgs ar palīdzību EVILFANTASY bet nav varējis novērst faktiskos līdzekļus, kas izņemti Trojas un spiegprogrammatūra ir pirmajā vietā.

Man pašlaik ir instalēta datorā:

Superantispyware
Ccombofix
SDFix
ATF tīrītājs

Mēģināja lejupielāde "oldtimer - Moveit", lai novērstu iepriekš, bet tas nedrīkst lejupielādēt dēļ system32 kļūda.

Many thanks
Chris
Old Decembris 21, 2007, 19:45
Banned Group

Vai jūs mēģināt atinstalēt no atinstalēšanas izvēlnes kontroles panelis? Tas būtu labs sākums. Tad dodas uz mapi programmas ir un meklējot atinstalēt programmu. Pēc tam labs vecmodīgi tweakUI programma varētu palīdzēt atrisināt jūsu problēmu. Attiecībā uz lejupielādi. Pārliecinieties, vai lejupielādēt bija veiksmīga un ka jums lejupielādēt jaunāko versiju un ka tas faktiski ir Win32 izpildāmu.
Old Decembris 22, 2007, 04:47
Loceklis

Paldies Dice, tie faktiski nav iekļauti vadības panelī pievienot noņemt programmas jomā un tāpēc ir acīmredzami cits veids, kā atbrīvoties no tiem

TweakUI programmu? Nekad nav dzirdējuši par to agrāk, bet es darīšu meklēšanu.
Proeblem ir lejupielāde neizdevās kāda iemesla dēļ vai kādu citu!
Visu pārējo esmu mēģinājis lejupielādētu man nav bijis problēmu ar
Old Decembris 22, 2007, 04:59
Banned Group

Tāpat kā es teicu, ka varētu būt arī atinstalēt izpildāms saskaņā programmas mapi.
un es domāju, ka tweakxp ir labs tweaking programmu.
Tad tur ir neliela iespēja, ka programma nav nepieciešams atinstalēt un tikai vajadzības labs izdzēst boot kick uz miskasti var
Old Decembris 22, 2007, 05:11
Loceklis

Es pārbaudīju, ka un nebija diemžēl, ir kāds veids, kā es varu atzīmēt šo pavedienu tik admin var skatīties uz to? Vai man tikai ceru, ka tie? Esmu pievienojās tikai nesen.
Old Decembris 22, 2007, 05:21
Banned Group

Viņi vairāk nekā iespējams, ir aplūkot, un tikai nereaģēja
Old Decembris 22, 2007, 05:37
Loceklis

Neraizējieties, protams, tā nav liela lieta, tāpēc es esmu pārvietot darbvirsmas saīsnes uz mapi Mani dokumenti, tādējādi neviens nedrīkst iet noklikšķinot!
Old Decembris 22, 2007, 15:19
Donors Group

Jūs nevar izdzēst jo Program Files failus, mapes nosaukumu un pēc tam dzēst reģistra atslēgu?
tad atkal varētu tikt stupidest doma kādreiz?
im nav pārliecināts

Mana sistēma: Cewy's brīnīties macine

Processor (s):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Motherboard:
asus p5q deluxe
RAM Operatīvā atmiņa:
4 kabriolets OCZ 1066MHz sli
Graphics Card (s):
NVIDIA evga 8.800 ultra ko
Sound Card:
borta
Hard Drive (s):
750 kabriolets Seagate 32meg cache
Optical Drive (s):
3 asus dvd rakstnieki, LightScribe
Case / PSU:
lian-li armoursuite PC-P60
Dzesēšana:
tuniq tornis
Tīkla / Internets:
dubultā Gigabit LAN ports
Monitor (s):
24 "dell 2408wfp
Operating System (s):
winfail vista 64 | Ubuntu / arch linux
Old Decembris 23, 2007, 11:56
Loceklis

Dice14u bija aizliegts?
Mazliet šoks, es pieņemu, tas ir saistīts ar pārkāpumu
Old Decembris 26, 2007, 17:59
Moderator Group

Sorry esmu bijis prom uz pāris dienām. Ja palīdzība ir joprojām vajadzīgs tikai let me know, un mēs rakt un redzēt, ko mēs varam darīt. let me know kādas programmas jūs mēģināt izņemt.

EF.

Reply

Register

Bookmarks