![]() |
|
| |||
| |||
| Labvakar, i brīnums, ja kāds varētu palīdzēt. Es nesen izņemta Trojas zirgs ar palīdzību EVILFANTASY bet nav varējis novērst faktiskos līdzekļus, kas izņemti Trojas un spiegprogrammatūra ir pirmajā vietā. Man pašlaik ir instalēta datorā: Superantispyware Ccombofix SDFix ATF tīrītājs Mēģināja lejupielāde "oldtimer - Moveit", lai novērstu iepriekš, bet tas nedrīkst lejupielādēt dēļ system32 kļūda. Many thanks Chris |
|
| |||
| |||
| Vai jūs mēģināt atinstalēt no atinstalēšanas izvēlnes kontroles panelis? Tas būtu labs sākums. Tad dodas uz mapi programmas ir un meklējot atinstalēt programmu. Pēc tam labs vecmodīgi tweakUI programma varētu palīdzēt atrisināt jūsu problēmu. Attiecībā uz lejupielādi. Pārliecinieties, vai lejupielādēt bija veiksmīga un ka jums lejupielādēt jaunāko versiju un ka tas faktiski ir Win32 izpildāmu. |
|
| |||
| |||
| Paldies Dice, tie faktiski nav iekļauti vadības panelī pievienot noņemt programmas jomā un tāpēc ir acīmredzami cits veids, kā atbrīvoties no tiem TweakUI programmu? Nekad nav dzirdējuši par to agrāk, bet es darīšu meklēšanu. Proeblem ir lejupielāde neizdevās kāda iemesla dēļ vai kādu citu! Visu pārējo esmu mēģinājis lejupielādētu man nav bijis problēmu ar |
|
| |||
| |||
| Tāpat kā es teicu, ka varētu būt arī atinstalēt izpildāms saskaņā programmas mapi. un es domāju, ka tweakxp ir labs tweaking programmu. Tad tur ir neliela iespēja, ka programma nav nepieciešams atinstalēt un tikai vajadzības labs izdzēst boot kick uz miskasti var |
|
| |||
| |||
| Es pārbaudīju, ka un nebija diemžēl, ir kāds veids, kā es varu atzīmēt šo pavedienu tik admin var skatīties uz to? Vai man tikai ceru, ka tie? Esmu pievienojās tikai nesen. |
|
| |||
| |||
| Viņi vairāk nekā iespējams, ir aplūkot, un tikai nereaģēja |
|
| |||
| |||
| Neraizējieties, protams, tā nav liela lieta, tāpēc es esmu pārvietot darbvirsmas saīsnes uz mapi Mani dokumenti, tādējādi neviens nedrīkst iet noklikšķinot! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs nevar izdzēst jo Program Files failus, mapes nosaukumu un pēc tam dzēst reģistra atslēgu?
| |||
| |||
| Dice14u bija aizliegts? Mazliet šoks, es pieņemu, tas ir saistīts ar pārkāpumu |
|
| |||
| |||
| Sorry esmu bijis prom uz pāris dienām. Ja palīdzība ir joprojām vajadzīgs tikai let me know, un mēs rakt un redzēt, ko mēs varam darīt. let me know kādas programmas jūs mēģināt izņemt. EF. |
![]() |
|
| Bookmarks |