![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Dobry wieczór, jestem ciekaw czy ktoś mógłby pomóc. Mam ostatnio usunięta trojana z pomocą EVILFANTASY, ale nie był w stanie usunąć rzeczywistych narzędzi, które usunięto trojan i spyware w pierwszej kolejności. I aktualnie zainstalowany na komputerze: Superantispyware Ccombofix SDFix ATF czystsze Próbowano pobraniem "Oldtimer - Moveit", aby usunąć, ale nie będzie pobrać ze względu na błąd system32. Many Thanks Chris |
|
| |||
| |||
| nie spróbujesz odinstalować z odinstalować menu w panelu sterowania? To byłby dobry początek. Następnie będzie folder programów w poszukiwaniu i dezinstalacji programu. Po tym dobrym starej TweakUI program może pomóc w rozwiązaniu problemu. Jeśli chodzi o pobieranie. Upewnij się, że pobieranie powiodło się, a po pobraniu najnowszej wersji i że jest to w rzeczywistości win32 wykonywalny. |
|
| |||
| |||
| Dzięki Dice, że w rzeczywistości nie pojawiają się w panelu sterowania dodaj usuń programu i tak nie ma oczywiście inny sposób, aby pozbyć się ich A TweakUI programu? Nigdy nie dowiedział się o tym, ale I'll do wyszukiwania. W proeblem jest pobieranie nie powiodło się z jakiegoś powodu lub innego! Everything else I've tried pobraniem i nie miały problemu z |
|
| |||
| |||
| Jak już powiedziałem nie może być również odinstalować wykonywalnego programu w folderze. i myślę, że jest dobrym tweakxp tweaking programu. Następnie istnieje niewielkie prawdopodobieństwo, że program nie musi odinstalować i po prostu potrzebuje dobrego usunąć boot kopać do kosza |
|
| |||
| |||
| Sprawdziłem to i nie było, niestety, istnieje jakikolwiek sposób mogę banderą tego wątku więc administrator może spojrzeć na to? Albo mam tylko nadzieję, że nie? I've tylko dołączył niedawno. |
|
| |||
| |||
| Oni mają więcej niż prawdopodobne, spojrzał na niego i po prostu nie odpowiada |
|
| |||
| |||
| Nie martw się, oczywiście nie jest to duża rzecz, więc zostały przeniesione na pulpicie skróty do folderu w moje dokumenty, w ten sposób nikt nie powinien przejść klikając! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Pan nie usuwać pliki w folderze Program Files pod nazwą, a następnie usuń klucze rejestru?
| |||
| |||
| Dice14u było zakazane? Trochę szok, sądzę, aby było to z winy |
|
| |||
| |||
| Sorry I zostały daleko za kilka dni. Jeśli pomoc jest nadal potrzebna sprawiedliwych daj mi znać, a my będziemy kopać i zobaczyć, co możemy zrobić. let me know what programów staramy się usunąć. EF. |
![]() |
|
| Zakładki |