![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bună seara, mă întreb dacă cineva ar putea ajuta. Am eliminat recent un cal troian, cu ajutorul EVILFANTASY, dar nu a fost capabil de a elimina efectiv instrumente de care a scos troieni si spyware, în primul rând. Am în prezent au instalat pe computer: Superantispyware Ccombofix SDFix ATF curate Am încercat descărcarea "Oldtimer - Moveit" pentru a elimina mai sus, dar nu ar descărca din cauza unei system32 eroare. Multumiri Chris |
|
| |||
| |||
| te-ai încerca dezinstala din meniul dezinstalaţi în panoul de control? Asta ar fi un bun început. Apoi mergem la dosarul de programe şi sunt în căutare de un program de dezinstalare. După ce o bună modă veche TweakUI program ar putea ajuta la rezolvarea problema. Ca şi pentru a descărca. Asiguraţi-vă că a fost reuşită şi descărca pe care le-aţi descărcat cea mai noua versiune şi că este de fapt un executabil win32. |
|
| |||
| |||
| Multumesc zaruri, de fapt, ele nu apar în panoul de control adăuga elimina programul zonă şi aşa mai există în mod evident, o altă metodă de a scăpa de ei Un TweakUI program? N-am auzit de el, dar înainte de Voi face o căutare. De proeblem este de download nu a fost de succes dintr-un motiv sau altul!! Totul altceva Am incercat descarcarea nu am avut o problemă cu |
|
| |||
| |||
| Cum am spus că ar putea fi, de asemenea, o dezinstalaţi executabil în cadrul programului dosar. şi cred că este un bun tweakxp Optimizarea program. Apoi, există posibilitatea ca o uşoară a programului nu are nevoie de dezinstalarea şi doar are nevoie de o bună şterge boot kick la coş de gunoi |
|
| |||
| |||
| Am verificat şi că acolo nu a fost, din păcate, nu există nici un mod în care pot pavilion acest fir astfel un administrator poate uita la ea? Sau i doar speranţa că acestea nu? Am intrat doar de curând. |
|
| |||
| |||
| Ei, atunci probabil ca au mai uitat la ea şi nu doar a răspunde |
|
| |||
| |||
| Nu vă faceţi griji, în mod evident, nu este un mare lucru, aşa că am-am mutat de desktop rapide într-un dosar în documentele mele, în acest fel nu ar trebui să meargă-un clic!! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| nu te-ai şterge fişierele din folderul Program Files, sub denumirea şi apoi ştergeţi cheile de registry?
| |||
| |||
| Dice14u a fost interzis? Bit de un şoc, i asume aceasta a fost de a face cu greşeli |
|
| |||
| |||
| Imi pare rau am fost plecat pentru câteva zile. Dacă este în continuare nevoie de ajutor de doar să-mi spuneţi şi vom îngropa şi a vedea ce putem face. lasa-ma sa stiu ce programe pe care încercaţi să eliminaţi. EF. |