мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Вирус, Спыуаре и безбедност

Register

Уклањање протушпијунски Уклањање Прогамс

Reply

Тхреад Тоолс
Old 21. Нов 2007, 14:14
Мембер Гроуп

Добра вечер, ја цудити ако неко може помоћи. Ја сам недавно уклоњен један тројански коњ уз помоћ ЕВИЛФАНТАСЫ али није био у могућности за премештање стварна алате којима се уклањају спыуаре и тројанских на прво место.

Ја тренутно имате инсталиране на рачунару:

Суперантиспыуаре
Ццомбофикс
СДФикс
АТФ чистионица

Суђен скидање података "Олдтимер - Мовеит" уклоните горе, али то не би преузимање ради о грешци сыстем32.

Много Хвала
Цхрис
Old 21. Нов 2007, 19:45
Аустин Гроуп

Јесте ли пробати деинсталирам из Унинсталл менија у цонтрол панел? То би био добар почетак. Затим одете на фасцикли програма те су у потрази за један деинсталирам програм. Након тога добро старински туеакУИ програм може помоћи у решавању Вашег проблема. Што се тиче доунлоад. Проверите да ли је успело преузимање и да сте преузели најновију верзију и да је у ствари Уин32 извршну.
Old 22. Нов 2007, 04:47
Мембер Гроуп

Хвала дице, не појављују се заправо налази на контролној табли додавање и уклањање програма подручје па очито још један начин да бисте добили ослободити од њих

А туеакУИ програм? Никад чуо за њега пре него ћу направити претрагу.
Тхе проеблем је преузимање није била успешна за неки разлог или други!
Све остало сам суђен скидање података нисам имао проблема са
Old 22. Нов 2007, 04:59
Аустин Гроуп

Као што сам рекао тамо можемо бити деинсталирали извршну унутар програма фасциклу.
и мислим да је добар туеакксп прилагођавати програм.
Затим ту је незнатно могућност да тај програм не треба деинсталирању и само треба добро избрисати боот кицк у отпад може
Old 22. Нов 2007, 05:11
Мембер Гроуп

ЈА чек да и није било на жалост, је ли било који начин ја могу флаг овај тхреад па један админ може на то гледате? Или сам само надати да радим? Само сам недавно приступиле.
Old 22. Нов 2007, 05:21
Аустин Гроуп

Они су више него вероватно су гледали у њега и једноставно не реагује
Old 22. Нов 2007, 05:37
Мембер Гроуп

Без бриге, очито то није велика ствар, па ми смо се преселили на десктоп пречица до фасцикле у моје документе, на овај начин не треба да иде један клик!
Old 22. Нов 2007, 15:19
Донаторска Група

не би ли избрисати датотеке у програм филес фолдер под именом, а затим избришите регистарске кључеве?
онда опет да би ступидест идеја икад?
им не сигуран

Мы Сыстем: Цеуы је чудо мацине

Процесор (и):
Интел Цоре 2 Куад к6600@3.2Гхз
Матичне плоче:
Асус п5к заварати
РАМ меморија:
4 чезе оцз 1066мхз сли
Графичка картица (е):
НВИДИА евга 8800 ултра ко
Соунд Цард:
онбоард
Тврди диск (и):
750 чезе СЕАГАТЕ, 32мег цацхе
Оптички погон (е):
3 Асус ДВД писцима, лигхтсцрибе
Цасе / псу:
армоурсуите-лиан ли пц-п60
Хлађење:
туник торањ
Нетуорк / Интернет:
дуал Гигабит ЛАН портови
Монитор (е):
24 "Делл 2408уфп
Оперативни систем (е):
уинфаил видик 64 | Убунту / АРЦХ Линукс
Old 23. Нов 2007, 11:56
Мембер Гроуп

Дице14у био забрањен?
Бит је шок, претпостављам да је радити са дисциплинска
Old 26. Нов 2007, 17:59
Модератор / ица групе

Опростите ми је далеко за неколико дана. Ако још увек је потребна помоћ у само јавите ми, а ми ћемо копати и видети шта можемо учинити. јави ми шта програмима које покушавате да уклоните.

ЕФ.

Reply

Register
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц