![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Добра вечер, ја цудити ако неко може помоћи. Ја сам недавно уклоњен један тројански коњ уз помоћ ЕВИЛФАНТАСЫ али није био у могућности за премештање стварна алате којима се уклањају спыуаре и тројанских на прво место. Ја тренутно имате инсталиране на рачунару: Суперантиспыуаре Ццомбофикс СДФикс АТФ чистионица Суђен скидање података "Олдтимер - Мовеит" уклоните горе, али то не би преузимање ради о грешци сыстем32. Много Хвала Цхрис |
|
| |||
| |||
| Јесте ли пробати деинсталирам из Унинсталл менија у цонтрол панел? То би био добар почетак. Затим одете на фасцикли програма те су у потрази за један деинсталирам програм. Након тога добро старински туеакУИ програм може помоћи у решавању Вашег проблема. Што се тиче доунлоад. Проверите да ли је успело преузимање и да сте преузели најновију верзију и да је у ствари Уин32 извршну. |
|
| |||
| |||
| Хвала дице, не појављују се заправо налази на контролној табли додавање и уклањање програма подручје па очито још један начин да бисте добили ослободити од њих А туеакУИ програм? Никад чуо за њега пре него ћу направити претрагу. Тхе проеблем је преузимање није била успешна за неки разлог или други! Све остало сам суђен скидање података нисам имао проблема са |
|
| |||
| |||
| Као што сам рекао тамо можемо бити деинсталирали извршну унутар програма фасциклу. и мислим да је добар туеакксп прилагођавати програм. Затим ту је незнатно могућност да тај програм не треба деинсталирању и само треба добро избрисати боот кицк у отпад може |
|
| |||
| |||
| ЈА чек да и није било на жалост, је ли било који начин ја могу флаг овај тхреад па један админ може на то гледате? Или сам само надати да радим? Само сам недавно приступиле. |
|
| |||
| |||
| Они су више него вероватно су гледали у њега и једноставно не реагује |
|
| |||
| |||
| Без бриге, очито то није велика ствар, па ми смо се преселили на десктоп пречица до фасцикле у моје документе, на овај начин не треба да иде један клик! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| не би ли избрисати датотеке у програм филес фолдер под именом, а затим избришите регистарске кључеве?
| |||
| |||
| Дице14у био забрањен? Бит је шок, претпостављам да је радити са дисциплинска |
|
| |||
| |||
| Опростите ми је далеко за неколико дана. Ако још увек је потребна помоћ у само јавите ми, а ми ћемо копати и видети шта можемо учинити. јави ми шта програмима које покушавате да уклоните. ЕФ. |