az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Virüs, Spyware ve Güvenlik

Register

Kaldırma AntiSpyware Temizleme Progams

Reply

Konu Araçları
Old 21 Aralık 2007, 14:14
Üye Grubu

İyi akşamlar, i birisi yardımcı olabilir merak ediyorum. Kısa EVILFANTASY da yardımıyla ancak edilmiş olan başta Truva ve casus yazılım kaldırıldı gerçek araçları kaldırmak mümkün değil bir Truva atı kaldırdık.

Şu anda bilgisayarda yüklü olması gerekmektedir:

Superantispyware
Ccombofix
SDFix
ATF temiz

"Oldtimer indirme Tried - Moveit" Yukarıdaki çıkarmak, ancak bir system32 hatası nedeniyle indirmek değildir.

Pek çok teşekkürler
Chris
Old 21 Aralık 2007, 19:45
Yasak Grubu

Kaldırdıktan kontrol panelinde kaldırma menüsünden denedin mi? Bu iyi bir başlangıç olacaktır. Daha sonra programları ve arama bir kaldırma programı için klasör olacak. Sonra iyi bir eski moda TweakUI programı sorunu çözmeye yardımcı olabilir. İndirme gelince. Emin İndirme ve başarılı olun size en yeni sürümü indirilen ve bu aslında bir win32 çalıştırılabilir.
Old 22 Aralık 2007, 04:47
Üye Grubu

Teşekkürler Zar, gerçekten kontrol panelinde program alanı kaldırmak ekleyin ve görünmez yapmak böylece açık bir şekilde bunlardan kurtulmanın's

Bir TweakUI program? Asla önce duymuştum ama bir arama yapalım.
Bu proeblem İndirme bazı sebep veya başarısız başka bir!
Herşey I indirirken denedim değil bir sorun oldu
Old 22 Aralık 2007, 04:59
Yasak Grubu

Dediğim gibi de olabilir bir program klasör içinde çalıştırılabilir kaldırın.
ve i tweakxp iyi verdiği programı olduğunu düşünüyorum.
Daha sonra bu küçük olasılık da programı kaldırma ve ihtiyacı yoktur sadece bir çöp kutusuna önyükleme tekme silmek gerekiyor olabilir
Old 22 Aralık 2007, 05:11
Üye Grubu

Ve bu ne yazık ki, bir yönetici bakabileceğiniz bir yolu I can bayrak bu iplik so wasn't kontrol? Sadece bu ümit ettiğiniz Veya i yapmak? Sadece son katılan ettik.
Old 22 Aralık 2007, 05:21
Yasak Grubu

Bunlar daha sonra baktım ve muhtemelen sadece yanıt vermedi
Old 22 Aralık 2007, 05:37
Üye Grubu

Endişeye gerek yok, açıkçası çok büyük bir şey yani bir klasöre Belgelerimi yılında masaüstü kısayolları hareket ettik değil, bu şekilde hiç kimse tıklayarak gitmeliyim!
Old 22 Aralık 2007, 15:19
Bağış Grubu

bu program dosyaları silmek wouldn't klasör adı altında ve sonra da kayıt defteri anahtarlarını silin dosyalar?
sonra bir kez daha salakça bir fikir olabilir?
emin im değil

Benim Sistemi: Cewy's merak macine

İşlemci (ler):
Intel Core 2 Quad q6600@3.2Ghz
Anakart:
ASUS p5q lüks
RAM hafıza:
4 iş ocz 1066MHz'a SLI
Grafik Kartı (ler):
NVIDIA evga 8800 Ultra ko
Ses Kartı:
Teknede
Sabit Disk (ler):
750 iş Seagate, 32meg önbellek
Optik Sürücü (ler):
3 ASUS DVD yazarlar, LightScribe
Case / PSU:
lian-li armoursuite PC-P60
Soğutma:
tuniq kulesi
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Çift Gigabit LAN port
Monitör (ler):
24 "Dell 2408wfp
İşletim Sistemi (ler):
winfail Vista 64 | Ubuntu / kemer Linux
Old 23 Aralık 2007, 11:56
Üye Grubu

Dice14u yasaklandı?
Şok Bit of, i suistimal ile ilgili olduğunu varsayıyorum
Old 26 Aralık 2007, 17:59
Moderatör Grubu

Uzak birkaç gün edilmiştir üzgünüm. Eğer yardım hala bana bildirin ve biz kazmak ve biz neler yapabileceğini görmek gerekir. Sana kaldırmak için programlarında çalışıyoruz bildirin.

EF.

Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından